Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.
Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky
raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )
Ahojte 🙂
puggle niekto to tu uz pisal ak sa dobre pamatam,ale najlepsie bude ked brnknes hermimu a opytas sa,budes vediet na 100% 😉
inak pekny dnik kocky ja lenosim trosku 😀 kavickujem..aj to treba musim sa nabit energiou 😀
baby hermi ma dovolenku do augusta a myslim,ze do 10.8.ale niesom si ista.povedal,ze 2 tyzdne bude mimo.
ahojte,mne povedala sestricka ze pridu do prace az po 15.8.a to vychadza na sobotu taze az v pondelok budem aj ja volat 17.8 o vysledky... 🙂
co tu mate nove? 🙂
Ahojtre kocky 🙂 Puglee presne teraz sa vyvaluju dakde na dovce 😉 je im fajne..............ja zato mam tento tyzden 4 sluzby a 1 uzavierku, chodim domov len spat 😠 sobotu sa chystam na chatu snad sa podari ........pekne dni a vikend, keby sme sa nevideli......uzivajte si ja makam aj za vas 😀 😀
tak vidim ze tu dnes nebolo nejak rusno... 😕
no tak nech si hermi uzije dovcu aj s rodinkou a potom sa bude naplno venovat praci a bude vela-vela babatiek po ivf 😵
gerenka mi tiez makáme az -az aspon ja som kazdy vecer vystavená ze ledva zijem... 😅
dobru nocku pekné s 😵 nicky
Ahooojteeee 😵
pred obedikom trosku nakúkam ze co nové ale asi nic moc 😉
som varila paradajkovu polievocku a francuzské zemiaky s cerstvym ladovym salátikom 🙂 mnam 😝
poobede idem zavárat uhorky este,a uz pomaly budem moct aj hrusky zavárat a obrat fazulku 🙂
ahojte kocky. dnes nie je pocasie na kupko, tak sme ostali doma. aspon poriadim trochu po byte. dala som par novych foto do albumu
ahojte,dobre ranko prajem 🙂
bea,aj ja som pozrela fotky,maly je zlaty...po kom to dite je? 😀
Ahoooojte 🙂
ej ale tato temicka viazne,zapadnuta prachom na 3 strane 😕
pekny slnecny dnik zelám 😵
...ufff babenky, už sme boli posunuté až na tretej strane 😨
...ďakujem za info ohľadom hermiho dovolenky
...ger nech ti tá chata výjde...po takom týždni potrebuješ každopádne zresetovať a nabrať nové sily 😉
ahojte 🙂 my sme dnes boli na kupku v madarsku ,bolo super,len som pripečená 😠 😀 😀 ako prasiatko
ahojte,dobre ranko prajem aj dnes slnecne 🙂
ja mam este dnes volno,tak idem pratat,prat,varit... 😉 lebo zajtra do prace 🙂
Ahooojte 😵 pekny dnik zelám 😵
evy dikes za sms,som rada ze ste si uzili kupkanie v Kisvárde 😵 potom niekedy popiseme na sk.len nejak nemam cas v poslednej dobe na nic 😕 😅 😝
my sme mali ist dnes sa kúpat do Kazinbarciky zo susedmi a ich detmi ale no muz je na zatve ,jeho nepustia hocikedy na dovolenku takze sme nesli,ale hádam si to este v auguste vynahradime 😵
som robila fajnucky novy recept z istej nemenovanej stranky,no super sa mi vydarilo 🙂 tak cakám muzika kym dojde a ideme obedikovat 🙂
csilla ahoj,co take fajne si varila?ja som urobila kur.mäsko so zeleninou na smotane a k tomu cestoviny kolienka,tak tiez sa pojdeme najest o chvilu... 🙂
moja pracka doprala,idem akurat povysavat,zmyt podlahu...ale velmi sa mi nechce,fajne teplo je vonku 🙂
matelko ahoj,no ako?kedy to vlastne ides k dr.alebo nechavas vsetky tri babatka? 🙂
matelko drz sa 🙂
ja kedze si musim urobit vysetrenia,tak stimulka bude asi az v oktobri...september asi nestihneme 😉

Awojky 😵
...neviete náhodou kedy má Herman dovoleku?