Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.
Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky
raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )
katica,lusi vy nemate spania?....co mas na plane?....vcera sme konecne boli farbu kupit.manzel uz vymaloval kuchynu,dnes ju este raz pretrie,potom malu izbu/tzv.detsku/ a obyvacku,chodbu a mozem ist domov.neze by mi bolo zle u mamky,ale doma je doma.no a potom nakoniec ostava spalna,len teraz je tam vsetko natrepane,nabytok ......
a aka je kuchyna ...farba,...??dnes neviem,,aj by mi okna trebalo umyt...len sa do toho pustit... 🙄 🙄 ,,,no doma je doma...to je fakt... 😉
kuchyna je jablckova,do mala izba bude jemne fialkova a obyvacka este neviem.to ideme dnes kupit farbu.dovtedy sa musim rozhodnut.podlahu mame tmavu,sedacku svetlu a nabytok orech-vanilka,tak musim to prisposobit.
okna tie treba potom aj mne umyt,ale manzel ich umyje 🙂 ...prevzal vsetku robotu po mne.ma toho vela,ale ...
jasne...ale ty nemozes tazke veci robit.... 😉 ...to je pekna kombinacia...aj my mame v obyv.tmavu podlahu....no hrozne na nej vidno prach....neprakticke...ale pekne... 🙂
veru,vsetko je na nej vidiet,ale je pekna.....ved prave preto vsetko robi manzel.ja pridem do hotoveho.este,ze mam takeho zlateho manzela 🙂
ja neviem...ci dnes..ci az zajtra...hmmm..ale dnes by som mohla aspon 2umyt...a zajtra dalsie..
tak pa a pekne umyvanie 🙂 ...aj pocasie je dobre....
ja som si uz aj vlasy umyla.
uvarila som karfiolovú........no, tak okna by trebalo aj mne umyt, ale nebudu veru umytee 😉 .....joj, vcera som bola v manzelovej robotke, a aj dnes sa tam chystam.....ale nic som nerobila....
katica ty si,ale sikovna 😵 ...aspon budes mat zajtra pokoj.co mozes urobit dnes,neodkladaj na zajtra 😀
mam sa fajn, bez zmeny..........akurat ked som sa dnes poutierala po wc-ku, tak bolo badat malililinko krvicky, tak dufam, ze sa tam drobcek uhniezduje............................................a ze skontrolovať.... 😀 😀 😀

prenos myslim,aspon ja som platila 180 € a lepidlo 100 €.