Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.
Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky
raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )
musim to brat viac sportovo..no povedz mi da sa to??????................. 😕 😕 bo uz mi tlcie srdco mojo.... 🤐
tak to som ja fakt zvedava co ti povie co s ostatnymi...lebo ja som mala 5 a vlozil len 2 a povedala,ze ostatne su uz zle 😕
Ahojte baby.Som tu nová.Cítala som si niektoré Vaše príspevky a rada by som zapadla medzi Vás.Je to možné?🙂Som tiež snažilka a v piatok idem prvý krát na vyšetrenie ku dr.Hermanovi?Trošku mám strach,ale hádam to prežijem🙂
hej mame mrazaciky, malo by ich byt osem..... 🙂
v pondelok som objednana k Hermimu.......uvidime co povie....
chcem, ale ked nebude sliznica maternice dostatocne pripravena, tak neidem do toho.......uz nebudem riskovat....
ja som uz aj poupratovala,kedze nemam spania...aby som zajtra uz len lezala.... 😉 😉
ahojte,ja dnes mam nabity den,nic nestiham...teraz som prisla domov,idem rychle varit,zeleninovu polievku a vyprazim syr a zemiacky 🙂 mnam
ahojte......ja som teraz dosla z prace.....dajaka som unavena...
kati zajtra sa drz.....

joj v telefone sa nepytam,az po ketku sa ho opytam,,co a ako to vidi z ostatnymi...sak vies cez telefon len supsup--maju tam toto vela....on len minule spominal ze dve pripravia...tak asi fakt po dve rozmrazuju...ci co...