icon

Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.

eva7780
19. feb 2009

Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky

raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )

lusinkaj
30. sep 2009

asi sa moze len jedno...neviem na isto

broskina
30. sep 2009

asi aj mne to logicky tak vychádza...to asi z nervozity davam také blbé otázky.. 😀

lusinkaj
30. sep 2009

v pohode 😉 ale urcite len jedno...a co si das?

broskina
30. sep 2009

ako hlavicka lusi?už je ok?

lusinkaj
30. sep 2009

vies co uz ma to preslo,ale to kvoli panadolu 😀
kolko si das zajtra vlozit?

broskina
30. sep 2009

no netuším..pokecam zajtra s hermanom 😀 ..urcite mi to obkeca...neviem niekedy rozprava a niekedy nepovie skoro nic.. 😀

broskina
30. sep 2009

no netuším..pokecam zajtra s hermanom 😀 ..urcite mi to obkeca...neviem niekedy rozprava a niekedy nepovie skoro nic.. 😀 ale asi to vidím na lepidlo..

lusinkaj
30. sep 2009

aj ja som pocula,ze baby skor to lepidlo si davaju... 🙂

broskina
30. sep 2009

lusi ja este nejdem na transfer až na budúci týžden..vravel že bud pondelok...utorok..stredu..zajtra budem vedieť viac..a kolko si dam?neviem stale od detstva som snívala o dvojickach,ale nikdy by neprišlo na um ako by som sa k nim dopracovala..teraz už viem..ivf to istí..všetko v živote do seba zapada..ešte aj sny..

broskina
30. sep 2009

ak ked sa bojím či zvladnem dve detičky..respektíve či moje telo zvladne tehotenstvo ako také.. 🙂

lusinkaj
30. sep 2009

aha,tak uz som v obraze 😀
ja nie dvojicky nie...neviem si predstavit 😝

broskina
30. sep 2009

ale cítala som tu niekde že je lepšie vložit viac ,že je väčšia šanca že sa uchyti aspon jedno..??opytam dokyho? 😀 no už sa mi zbierajú otazocky..to aby som si ich napísala na papier 😀

lusinkaj
30. sep 2009

presne tak to je...2 je najlepsie,lebo väcsina je ze jedno sa uchyti...malo pripady ze dve naraz a ze tri to asi 1 zo 100 😕

broskina
30. sep 2009

a ty začínaš so stimulkou ak som dobre pochopila..puregonom..aky dlhy cas je potrebny aby presiel aby sa zacal druhýy cyklus ivf?mesiac -dva?

broskina
30. sep 2009

no len to mi nejde do hlavy,že ak sa vložia dve a jedno sa neuchytí tak nejako saa musí z tela vylúčiť... 😒

lusinkaj
30. sep 2009

ja neviem ako dlho sa ma cakat,ja som isla do 2ivf po dobe vyse roka... 🙂 pred rokom som bola na ivf...
no este v pondelok budem vediet presne,co ako...veri,ze stitna bude ok 😵 a sup do stimulky

broskina
30. sep 2009

uf..po roku?tak to ta obdivujem...že si vydržala čakať rok 🙂

broskina
30. sep 2009

a manžel ako to vsetko berie?

lusinkaj
30. sep 2009

tak to druhe sa vstrebe do tela
a preco tak neskoro?lebo ja som ostala teh.ale potom som potratila,taze to bolo tazke pre mna ist hned do 2ivf...a inak bola som po pol.roku na ket a to sa vobec nepodarilo
a ivf nieje lacny spas 😉

lusinkaj
30. sep 2009

tak velmi tuzi uz po babätku 😵

broskina
30. sep 2009

aha..tak teraz to už bude ok 🙂 nemôžme mať tolko smoly 🙂 a nie sme milonári no nie..ja som si povedala že ak by nam to nevyšlo tak druhe ivf už nebude..tak to musí vyjsť teraz 😀 a hotovo.

broskina
30. sep 2009

hm..aj my..až ma niekedy napada či ho budiem vedieť správne vychovať do tohto sveta..

lusinkaj
30. sep 2009

veru,ja si tiez teraz vravi ze to vyjde a basta 🙂skade tolko penazi 😀
no ta vychova dnesnych deti v tomto svete je tazka

broskina
30. sep 2009

asi lusi idem spať..ešteže zajtra mam pol dňa dovolenky..tak o pol dvanastej je padla..a odchod k hermimu..

broskina
30. sep 2009

dobru nocku..

lusinkaj
30. sep 2009

dobru nocku...papa

lana28
1. okt 2009

dobre ranko........ 🙂
kati ako sa mas?

gonal
1. okt 2009

potrebuje niekto Gonal f 450 iu?? 2 ks nam zostali..

lusinkaj
1. okt 2009

ahojte,kde ste baby? 😉

lana28
1. okt 2009

ahoj lusi 🙂