Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.
Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky
raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )
walle 😀 😀 no veru krasny.... 🙂 niekto povie sak si mlada,sak jasne ale ked vies ze mas problem tak naco cakat
samozrejme...súhlasím s tebou...ja by som urobila to isté a ľutujem, že my sme sa dali do toho tak neskoro...len keď som mala 22...môjho mužíka som ešte nepoznala 😀
presúvam sa lusi ku stimulkám, všimla som si že si tam...tu sme už iba my dve...
vieš čo, fakt to je jedno...keď si píšem iba s tebou...
niekde som to už rozpisovala...7 rokov manželstva a nič...2005 potrat v 3. mesiaci, a neskôr krvácanie z vaječníka...skončila som na ARE - takmer 2 litre krvi vyliate v bruchu...odniesol si to vaječník...resekcia.no a potom som navštívila HELIOS v Martine...tam mi povedali, že všetko je ok...obaja...ale keď som skúsila aj KE HERMANA, ten mi našiel kopec vecí...manžel zlý spermiogram,ale ICSI to vyriešilo...ja myom, polyc.vaječ., cysty...hormony ako by som bola v prechode, ovulácia nikde...asi tak...
☹
no...veľké nádeje som nemala ani na vytvorenie oocytov...nakoniec ich bolo 12. ...stal sa zázrak 13 mrazáčikov...ale to som už vysvetľovala predtým...
a teraz sa pripravujem na KET...na budúci týždeň idem na kontrolu... 😔
Ahooojte trosku kuk 🙂 vidim ze ste sa vcera snazili a mame vyse 10 tisic prispevkov 😵
Ja vám napisem v kratkosti o sebe:k hermimu chodime(?)uz od roku 2006,vlastne vtedy sme zacali.máme za sebou 3 ivf neuspesné,mrazaciky sme nemali.taze tak asi.teraz máme pauzu,práve sme sa rozhodli ze vyskusame teraz iné ,menej nárocné ako IVF.
A inác nebojte sa zienky,sme silné a zvládnete IVF je to nárocné ale dása,ja som to zvládla 3x taze aj u vás to pojde.drzim vsetkym silno palce.
sofi más peknu urodicku.ja som mala pri 3 IVF 7oocytov,a zakazdym som mala vlozené 2 embryjká,no zial saneuchytili. 😢
madonnka ahooj,a ake altrenativy ine skusate?pochval sa nech vieme aj mi...no ak chces 🙂
ahojte, tak nakoniec mame 11 "deticiek" 🙂 v pondelok idem na vklad...je mi jasne, ze to bude od pondelka velmi dlhe cakanie 😖
madonnka, pevne verim, ze aj vam to raz vyjde 😵
sofia,tak to je pekny pocet..kolko si das vlozit,hm...??? 🙂 tak nech sa uchyti aspon jedno na 9 mesiacov
ahoj lusi...tak si dam vlozit asi jedno 🙂 ak to nevyjde, tak potom dve..uvidime sice, akej budu kvality.. 🙂
dame si aj lepidlo..ved mozno pomoze.. 🙂
ano lepidlo je super vec...to si dam aj ja urcite 🙂 tak nech to jedno zabojuje...
lienka ta tebe tie ttt pribudaju?fiha...ty si po ivf?kolko si si dala...ktore ti vyslo ivf?
lusi, bolo to prve ivf, a dala som si dve, napriek tomu ze doki odporucal iba jedno.. a jasne dali sme aj lepidielko 🙂
tak to je uzasne... 🙂 super ak 1ivf vyslo...taze si dala 2 a ostalo 1 super... 🙂 a mali ste aj PK?
mali sme aj PK, co som aj chcela.. mali sme 9 odobratych vajicok, oplodnili sa vsetky, PK prezilo 7, dve doki vlozil a este tri mame zamrazene.. 🙂
neviem preco jedno, uvidim, akej budu kvality...mozno sa nakoniec rozhodnem pre dve 🙂
sofi, tak drzim palce nech uz sa rozhodnes akokolvek 🙂 ja som isla rovno uz s tym, ze chcem dve.. pre istotu 🙂
ved to, ze ja stale neviem rozhodnuuuut 😠
povie mi dr. este pred vkladom, akej su kvality? aky je postup?
Ahojte baby.Mám za sebou druhé vyšetrenie u Hermana a v utorok idem na dalšie.Zase mi bude robiť to isté,to zn.ultrazvuk,krv?A kedy mi už konečne povie na čom som,hm?Stále len mlčí... 😒 Ked má môj manžel veľmi dobrý spermiogram,umelé oplodnenie asi nie je nutné,že?Lebo,že nemôžme mať deti,som na vine asi ja. 😢
lusinkaj..ty ako?
fredy ja nechodim ku hermanovi ale hp znamena ze 3x pocas cyklu ides na odbery+usg a potom vas objedna ked budu vysledky a vsetko vam povie co a ako ak chces vediet daco od lekara musis sa pytat co ti hovorim z vlastnej skusenosti lebo inak ani clovek nevie nacom je 😉 to ze ma muz dobry spg bud rada pravdepodobne to v takom pripade na ivf nebude skor iui a na vine nemusis byt ani ty dakedy je nevysvetlitelne preco par nemoze splodit dietatko prajem ti vela sily a same uspechy 🙂

lusi...to je krásny vek!!! mňam 🙂 tak to áno...