icon

Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.

eva7780
19. feb 2009

Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky

raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )

walle
6. nov 2009

sofi...blahoželám, aj kvôli tomu som tu dnes prišla...chcela som vedieť ako si dopadla....super, tak sa opatruj a pondelok nech je úspešný 🙂

walle
6. nov 2009

madonka...mňa by tiež zaujímala tá menej náročná metoda... 😒

walle
6. nov 2009

ahojky ixi...dobre som pochopila...3 krát KET a nič? ☹ mňa to čaká asi do týždňa...a beriem teraz estrimax- od prvého dňa menz....a ty si čo brala?

sofia2008
6. nov 2009

ahoj walle...dik..len ma stale vsetko boli po odobrati vajicok, aj brucho sa mi dost nafuklo, aj maternica ma boli ☹
takze uz aj tebe sa to krati walle 🙂

walle
6. nov 2009

hm...asi som tu sama... ☹

sofia2008
6. nov 2009

nie si 😵

walle
6. nov 2009

sofi čauky 🙂 blahoželám ešte raz...takže ppondelok???možno ak sa stane zázrak...budeme mať aj rovnaký termín 😉

walle
6. nov 2009

buĎ opatrná...ja som išla do nemocnice po odbere...ale ty si už nejaký ten deň po... 😒 nebudem ťa strašiť OHSS...to už asi nie, len predsa by som veľa veľa pila... 😔

sofia2008
6. nov 2009

no to dufam, ze budeme mat 🙂
len som po odbere prestala pit, ale teraz som do seba naliala liter vody a idem si dat dalsi..som sa zlakla 😔

walle
6. nov 2009

pri veľkých bolestiach by som neváhala a ihneď išla k lekárovi...hoci aj o polnoci, čím skôr tým lepšie...

walle
6. nov 2009

pi veľa veľa...dobre robíš...mňa prvý deň držali bez vody v nemocnici...pretože si mysleli, že idem pod nôž, až pokiaľ neprišiel primár a povedal...okamžite piť!!!a zjazdil nás všetkých... ☹

sofia2008
6. nov 2009

nemam az take bolesti, len citim taky tlak v podbrusku a mam ho aj take nafuknute, tvrde

walle
6. nov 2009

myslím, že to je normálne...predsa je to zásah...a ak je tam OHSS, tak to je minimálne a v norme...neboj...

čo sa týka počtu vkladu...už ste rozhodnutí? 😉

walle
6. nov 2009

ináč, ja som úplne zabudla či si písala viac o sebe...rôčiky, ako dlho chodievate k Hermanovi? je to váš prvý pokus?...

sofia2008
6. nov 2009

joj, dakujem ti pekne, uz som sa bala 😔
ja stale neviem, vsetci okolo mi vravia, ze len jedno aj muz..mame v okoli nestastne pripady s dvojickami, ktore neskoncili dobre ☹ ak to nevyjde, tak potom si dam dve...dame si aj lepidlo, mozno ponmoze 😀
a ty?

ixi
6. nov 2009

walle ano ja som mala ivf-ma a3x ket negat ☹ pri ket som brala tiez estrimax 2x1 pri dalsej kontrole sa zvysila davka na3x1 a tri dni pred ket sa pridal aj utros 2x2

ixi
6. nov 2009

proti OHSS je treba pit vela vela a vela slaneho 😉 kolko ste mali vajok pri opu?ake mate skusenosti s lepidlom to vam lekar navrhol ?

sofia2008
6. nov 2009

ixi, ty si toho uz prezila poriadne...ale urcite sa aj ty raz dockas... 😵

ixi
6. nov 2009

tak dufam ze sa dockam a blahozelam k vajkam 🙂

ixi
6. nov 2009

sofinka a ty si mala teraz prve ivf?

ixi
6. nov 2009

ja ked pojdem na dalsie ivf ja chcem aspon 3 babulky vlozit

sofia2008
6. nov 2009

ano mala...ale beriem to s rezervou..nerobim si velke nadeje, ze sa to musi podarit..len najhorsie na tom cele je, ze
okolie sa cele stale vypytuje, ze kedy bude babo? a my dokola stale donekonecna opakujeme, ze este nechceme 😀 a pritom len naj kamosky vedia, ze aka je sitaucia, ale myslim, ze s tym sa asi stretava kazda z nas 🙄

ixi
6. nov 2009

no tak otom mi ani nehovor ja to poznam... 🙄 😀

sofia2008
6. nov 2009

dokonca niekto aj o mne vravel, ze moj muz je chudacik, lebo ja som karieristka a nechcem deti 😀
teraz sa uz z toho smejem, ale ked som to pocula, nebolo mi vsetko jedno 😠

ixi
6. nov 2009

sofi musis verit a modlit sa aby sa to podarilo je to velmi na psychiku ja ti verim ze dakedy ma clovek z toho najroznejsie pocity ale budes tehula a hotovo 🙂

ixi
6. nov 2009

ludia dokazu byt blby...nepochopi kto nezazil....

ixi
6. nov 2009

sofi a co si si pichal?

sofia2008
6. nov 2009

pichala som si Gonal 180 jednotiek
budeme tu vsetky raz tehule a hotov 😵

ixi
6. nov 2009

tak dufam ze zacnes teraz krasnu tehu vlnu 😎

ixi
6. nov 2009