Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.
Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky http://www.youtube.com/watch?v=UnzLxIPdjZ8&feat... raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky http://www.youtube.com/watch?v=UnzLxIPdjZ8&feat... raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )
jasnačka!!!
ale celkovo, chodím aj na čakatelky i české bratské čakateľky...a nemám pocit, že je nás veľa...keď si čítam historiu z minulého roka...tam ich bolo...aj 10 naraz sa stretli, že čakajú na verdikt... :-S
aj o ixi som už dávno nepočula...lusinkaj to isté...síce to sú čakateľky s veľkým Č... 😉
a sofi...? asi manžel ju nepustí k počítaču!!! 😉 pa sofi!!! chcem ťa vyprovokovať!!!to pomáha... x-)
ale celkovo, chodím aj na čakatelky i české bratské čakateľky...a nemám pocit, že je nás veľa...keď si čítam historiu z minulého roka...tam ich bolo...aj 10 naraz sa stretli, že čakajú na verdikt... :-S
aj o ixi som už dávno nepočula...lusinkaj to isté...síce to sú čakateľky s veľkým Č... 😉
a sofi...? asi manžel ju nepustí k počítaču!!! 😉 pa sofi!!! chcem ťa vyprovokovať!!!to pomáha... x-)
simonko uz spinka nastastie. aj stary uz od osmej zalomil. tak mam pokoj svaty. ale taka som hladna a uz nechcem robit hluk v kuchyny, tak uz padla za obet pistaciova deli a teraz som sa pustila to peprovych tuc.
zdrava vyziva... 8-(
inak dnes mi pisala jedna kocka, vraj druhe ivf poistovna nepreplaca ak uz mam po umelom dieta. viete o tom nieco ?
matelko a co si pichas ? ja som si sama. muz ked to videl tak odpadaval, ale na konci som mu to dala vyskusat a tak sa mu to zapacilo, ze bol smutny ked uz nebolo treba 😃
zdrava vyziva... 8-(
inak dnes mi pisala jedna kocka, vraj druhe ivf poistovna nepreplaca ak uz mam po umelom dieta. viete o tom nieco ?
matelko a co si pichas ? ja som si sama. muz ked to videl tak odpadaval, ale na konci som mu to dala vyskusat a tak sa mu to zapacilo, ze bol smutny ked uz nebolo treba 😃
ja mam viacej zdravotnych problemov.ked som mala 6 rokov zrazilo ma osobne auto mala som slabsi otras mozgu a hlavne to ze som mala dost vazne narazenu panvovu kost panvu na pravej strane.v mladosti mi museli po vaznom uraze vybrat slezinu,mala som v roku 2005 robenu laparaskopiu kde mi zistili endometriozu nasledne sa mi nieco stalo s cervenymi krvinkami tak mi dali clexan injekcie.od puberty mam problemy s mestruaciou mam niejaky syndrom.teraz v aprili mi doktorka zistila ze mam myom na maternici.
snazime sa o dietatko viac ako jeden rok
snazime sa o dietatko viac ako jeden rok
Začni písať odpoveď...

Odošli
ale urcite sa hermimu dari,len tu baby na MK nechodia....jasne a ty s tym zlepsovanim zacnes 🙂 v nasej teme.