Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.
Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky
raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )
ahojte
majka uvidis v pondelok ti potvrdi,ze si tehu. 🙂
aj ja idem nieco porobkat.este pridem 🙂
jelka....ja uz pockam do pondelka...uvidime...snad to bude dobre...a ak nie...ideme dalej
matelko....v pondelok podam hlasenie....🙂...babay ja uz ani nic nemozem robit..neda sa odtrhnut od ps🙂
majka dovtipili sme sa 😀 ...ani ja sa nemozem odtrhnut od pc,ale uz musim ist aj popracovat aspon trosku 🙂
Majka,ako hovoria kocky,pozitivne mysli,test je tiez pozitivny,hladkaj brusko a nechaj sa prekvapit.aj mne hned prve ivf vyslo.a neverila som tomu.prajem ti aby ti to,aj vam vsetkym vyslo.ja tieto veci neberiem az tak tragicky,lebo ja uz dieta mam,mam uz odrodene,odkojene,odkocikovane,viem,co+je to byt mamou.a verte,je to tazke.ja som mala dieta v 18tich.
jelka....keby som vedela ako to bude tak urcite sa ani my nebranime a hoc v 18 by som chcela babatko...ale clovek nikdy nevie
baby,jedna holka co tu raz chodila..neviem ake meno tu mala.....bola na umelom v gyncare..a teraz mala chlapceka 😵
no baby kto vás ma stíhať čítať 😕 len som navarila,zjedla a vy ste toho popisali
davam si pauzicku, pozriem varenie a kliniku a budem pokracovat. ste tu niektora ? soni, dobru chut
evy, vyzera, ved mu tu tecu sliny po klavesnici 😀 . ale ani za svet by sa mi nechcelo do neho pustit.

ono vela zien tak ma,zato test pozitivny,a potom z toho nic,ze ako som uz spominala,moze sa zastavit vyvoj embrya,z jedneho dna na druhy.mne uz dal o tom prednasku sam herman,ked som potratila,vysvetlil mi to,zato som taka mudra.preto ti hovorim,ze dnes si tehu.urob si neskor test,ci embryjko silnie azije.ci hcg stupa,alebo klesa.alebo uz pockaj do pondelka