icon

Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.

eva7780
19. feb 2009

Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky

raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )

lusinkaj
29. jan 2010

ja len jeden mam,uvidim aky vyjde a podla toho sa rozhodnem ci testnem ci nie... 😉
le ved ja som to zazila,taze viem co to je...tak preto budem este viac nervna...ale verim 🙂

lilly4
29. jan 2010

tak to muselo byt vtedy strasne.. ☹

lusi velmo ti to prajem aby ti to tentokrat vyslo 🙂

lusinkaj
29. jan 2010

tak to bolo...a prave pocas sviatkov sa clovek tesil,po novom roku buuuum... 😒 preslo to uz,ale nechcem to uz zazit
dakujem,aj mi si prajeme 🙂

lusinkaj
30. jan 2010

Krasny vikend vam prajem,dnes u nas krasne snezi 🙂 ale uz by aj stacilo... 😅

lilly4
30. jan 2010

ahoj lusi co ides dnes porabat? my sa ideme trosku prejst,ked tak pekne snezi 🙂

lusinkaj
30. jan 2010

lily ahoj,ja dnes len trosku som popratala byt...teraz idem upiect na obed jaternice...
a nic odych,aj ja by som niekam isla krasne je vonku...len drahy je trosku prechladeny tak budeme doma...
ako sa citis?nejake priznaky?

lilly4
30. jan 2010

ja mam navarene za vcera 😝 .no len aby si to od draheho nechytila,u nas ked je chory jeden,hned potom aj druhy 😕
mna od vcera dost trapi brucho, ale nie vkuse, iba sem-tam poriadne zaboli.. no a prsia tiez riadne bolia.
...no ja musim toho mojho ist za usi vytahat,aby sme uz isli na tu prechadzku 😀

lusinkaj
30. jan 2010

praveze som prekvapena,ze on je prechladeny a ja nie...väcsinou je to ze ja som prva a on odo mna sa odoberie...
kedy testnes???ja by som uz aj...ale este pockam... 🙂 kam chces ist na prechadzku?

lilly4
30. jan 2010

asi pockam do utorka alebo stredy...ty v pondelok? ideme sa ku jazeru prejst...tak ja uz bezim

lusinkaj
30. jan 2010

ja v pondelok ano...ok tak chod ale potom prid 🙂

sofia2008
30. jan 2010

Ahojte dievcata..lusi a lilly, velmi vam drzim palce 😵 hned daj 😵 lusi vediet v pondelok, ako to dopadlo 🙂
ja verim, ze obom vam to vyjde 🙂
inak pozdravujem aj matelko 🙂

lusinkaj
30. jan 2010

sofi dakujem...dam hned vediet ako prvym 🙂

lilly4
30. jan 2010

sofia dakujem 🙂

tak ja som uz naspat z prechadzky,joj kolko vela snehu napadalo,aj sme sa pofotili trosku.idem sa asi zdriemnut,tak ma to vycerpalo 😝

lusinkaj
30. jan 2010

lily veru musi byt krasne teraz na prechadzke...ja tiez som sa vystrela poobede na gauci... 😉

beadz
30. jan 2010

ahojte kocky.
ja by som sa na vasom mieste netestovala. ale ako chcete...
ako inak ?

lusinkaj
30. jan 2010

bea,preco by sme nemali testnut??hm...?? 😅

beadz
30. jan 2010

lusi, po vsetkych tych tabletach moze byt falosne tehotenstvo ukazane na teste. ti nehovoril hermi ?

lusinkaj
30. jan 2010

nie moja nespominal mi...nepytala som sa nato ho...taze nemam robit???ale bei,ake falosne... 😅 ved ja musim byt tehu...si povedala??? 😀 🙂

beadz
30. jan 2010

jasne ze si. preto ti netreba ziadne testy. lusi, neserkaj ma !!!

lusinkaj
30. jan 2010

jooooj bei mojko...ked vies ze trosku v tom smere stresujem... 😉 ale snazim sa ako si mi vravela... 😕

beadz
30. jan 2010

ze trosku !!!
nemas ziadne ine zaujmy ? zlato, ver mi, ked nechces prist o rozum, tak si nieco najdi. co robi drahy ? pomoz mu vyzdraviet... cesnak medzi bruska a ... 😉

lusinkaj
30. jan 2010

bei..nemozme tutu mutu... 😉 nebudem sa zbytocne drazdit.... 😀

lusinkaj
30. jan 2010

prajem dobru nocku...pekne snicky... 😔

beadz
30. jan 2010

dobru lusi 😵

lusinkaj
31. jan 2010

Krasnu usnezenu nedelu prajem...je krasne vonku,ale uz staci mohlo by prestat... 😅

beadz
1. feb 2010

ahojte kocky. ako sa mate ? ja sa tak tesim ze prestalo snezit, konecne mozme ist so simim na prechadzku 😵 . vcera nehrozilo, tak bol ako z divych vajec...

lusinkaj
1. feb 2010

ahojte,bea veru konecne sa umudrilo pocasie na nervy...uz nech je len teplejsie... 😉
robila som si test...su tam // ciarky...ale som opatrna,krv istejsia a vsetko okolo toho...ale verim,ze bude dobre.. 😵
len ma boli hrdlo,musim ist kupit med,citrony a pit cajik...nech som rychle fit.. 😉

ixi
1. feb 2010

lusinkaj potichu gratulujem velmi sa tesim to je super 🤐 😵 😵 😵 🤐

lusinkaj
1. feb 2010

ixi dakujem...aj ja sa tesim len potichu.. 😉

ixi
1. feb 2010

pridaj testik do albumu 🙂