Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.
Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky http://www.youtube.com/watch?v=UnzLxIPdjZ8&feat... raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky http://www.youtube.com/watch?v=UnzLxIPdjZ8&feat... raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )

•
1. feb 2010dufam,ze sa vyspim konecne v noci,tato noc bola strasna :-|
0
Ahoj.
Matelko, trosku oneskorene, ale blahoželám. Nech ste zdraví a čím skôr sa ozvi.
Lusi, Lusi, takto to nevydržať? Žartujem. tiež zatiaľ len potichu blahoželám. Ja som tiež bola počas prvých týždňov chorá, bolelo ma hrdlo. Užívala som také homeopatiká na hrdlo zn. BOIRON. Vyskúšaj. majú aj sirup Stodal, tiež homeopatikum, môžu aj tehulky
Matelko, trosku oneskorene, ale blahoželám. Nech ste zdraví a čím skôr sa ozvi.
Lusi, Lusi, takto to nevydržať? Žartujem. tiež zatiaľ len potichu blahoželám. Ja som tiež bola počas prvých týždňov chorá, bolelo ma hrdlo. Užívala som také homeopatiká na hrdlo zn. BOIRON. Vyskúšaj. majú aj sirup Stodal, tiež homeopatikum, môžu aj tehulky
sveti...no nie som prva ani posledny co nevadrzi a testuje :-p ale ved 10 den je akurat...niekto v centre na 10 den ide na krv... 😉 taze musi to byt uz dobre... 🙂
zatial nechcem brat nic,tie homeopatika mam doma...ale zatial len cajik,med...cukriky na dychanie a snad to vyzera lepsie...naparujem sa
zatial nechcem brat nic,tie homeopatika mam doma...ale zatial len cajik,med...cukriky na dychanie a snad to vyzera lepsie...naparujem sa
aha, neuvedomila som si, že je to už 10 dní. čas tak letí. ja som bola na krv na 12 den po prenose.tak už by to malo byť dosť presné.
tak sa drž. idem sa trochu vystrieť. bola som dnes dlho v práci. prerusila som na mesiac pn. brusko mam už take ako niektore tehulky pred porodom. a drobci sa asi už zacinaju ozyvat.
wau!!!!!!lusi, iba tak kuknem, chcela som vedieť ako a čo je nové a pozri na ňu!!!! to je fantastická správa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! x-) x-) x-) neboj, bude už dobre!
a matelko? matelko má chlapčekov už na svete? nejako mi to ušlo... :-o
sofi - tak kedy ideme na KET? :-N
a matelko? matelko má chlapčekov už na svete? nejako mi to ušlo... :-o
sofi - tak kedy ideme na KET? :-N
Začni písať odpoveď...

Odošli