Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.
Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky
raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )
bea ahoj.
dari sa nam fajn.chlapci rastu,uz su taki bystrejsi,s ockami vsetko sleduju,gulaju ich 😵 .zvladam to fajn,aspon si myslim na to,ze som sama.
ty mas co nove.
matelko tak potom napis ako pribrali fesaci 😉
no tak klobuk dole,ked si sama na ne a zvladas v pohode... 😉
tak som tu, ulozila som krpca, uvidime ci zalomi.
my sme v pohode, o dva tyzdne mame rok, tak bude oslava, uvidime ako to dopadne.
chodi uz ako velky, organizuje mi vsetky hrnce v skrinkach, nastastie celkom pocuva, takze zatial ziadna velka nehoda nebola.
bea tak to je super...simi bude sikovny ved ma byt po kom 🙂 doma budete robit oslavu?
celkom dobre...dnes som nejaka vselijaka,zacala ma boliet akokeby lava mandla a az ucho ma trosku boli...dala som si uz vatu,dufam ze nie nejaky prievan....ale inak super,uzivame si 😉
juuuuj moja,ani sama neviem ale slubila som ti tak hadam pridem niekedy....ked ty tak daleko si,este som tam nikdy nebola... 😉
dobre bea,slubujem ze pridem...len nech ma prestane to hrdlo boliet,ma trafi z toho.... ☹
trosku som ppdriemala,idem zjest polievku... 😉
ahojte.prajem pekny den 🙂
no vcera sme boli v poradni,tak Alex ma 4570g,Maxim 3560g,.....kilo je medzi nimi rozdiel.aj to vidiet.ked sa narodili,tak bol medzi nimi len polkila rozdiel.aspon vidiet ako pekne priberaju.dostali vit.D,dnes som im ho dala rano a neviem ci alex mi to vsetko nevyvratil von.
🙂 🙂 🙂
lusi neviem ci to dobehne.pri jednovajecnych dvojkach je normallne takyto rozdiel.aj ja sosegrou,medzi nami je az 13cm rozdiel a ked sme boli male bol len 5cm rozdiel.
matelko ty si so sestrou dvojicka? 🙂 ale to je jedno kolko vazia len nech su zdravi a maju sa dobre 🙂
ano ja som z dvojciat-jednovajecnych 😵
drobci su okupkani,teraz zaspali a to este nejedli.kupel ich vycerpal 😵
matelko vazne?taze ty ak by si prirodzene oteh.aj tak asi by si sa nevyhla dvojiciek 🙂
teraz ked zaspali,kedy vstanu zase?
ahojte babenky...tak to naozaj, že je to tu vynovené...veď ide jar, treba upratať, popresúvať nábytok! 😉
lusi, no ako si dopadla s tým vysvetlením, že čakáš dvojvaječné dvojčatká?idem si to nájsť, asi si to tu už spomínala... 😵
ináč, všetky moje kamarátky sú tehotné...obidve moje naj kámošky , moja najbližšia osôbka z minulej práce, súčasná kámoška z práce...a ďalšie dve, tým sa narodili miminka teraz...chápete to???? 😅 😅 😅 strašne sa teším...aj my chceme... ☹ 😵
tak to je super...už nás po odoslaní správy nehádže na začiatok!!!! 😅 😅 to bol dobrý ťah...zodpovedným blahoželám k vylepšeným krokom!!! 😵
pekny vecer prajem 🙂 dnesna poradna dopadla super,vysledky negativne,pec.testy uz o dost klesli taze super... 🙂 z hematologie vsteko v norme,na tie pec.testy mi dala nejake vitaminy a este raz tyzdenne B12 si pichnem do 16TT. 🙂 taze som velmi rada...
v pondelok idem sa obj.na prvy 3D utz kde budu kontrolovat babo,kozicku,šiju...atd...tak som zvedava 🙂
dnes na utz mi dr.krasne uz ukazal nostek,rucky,nohy krasne to bolo...uz zase su väcsi maju po 35 mm a som 11tt 🙂
walle,ano sa mi zda ze som to spominala....proste ja to ani neriesim ci su jedno.ci dvojvajec. 🙂
ak si tu...tak mi to prosím vysvetli, nechce sa mi nejako to hľadať...čo ti na to povedal Herman, to by ma zaujímalo... 😉
Herman povedal,ze urcite to nie su dvojvajecne ale jednovajecne...ktore sa hned rozdelili a maju vsetko samostatne a predsa su to jednovajcne...no proste tak som to pochopila...ale on tam mi este vysvetlovat rozne moznosti ktore sa stavaju pri 1 vlozenom emb.ale to si presne nepamätam....co vsetko vravel 🙂

ahojte.prajem pekny den.u nas snezi.
chystame sa do poradne,sme obj.na 11:30hod.tak som zvedava ako rastieme a priberame 😵