Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.
Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky
raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )
no ved prave- a dobry gynekolog sa hlada fakt dost tazko. Herman spominal nejakeho svojho byvaleho spoluziaka, ze je to vraj dobry odbornik-tak som si to pozerala na nete, pisali viacere, ze fakt je dobry, len to vybavenie je vraj dost o nicom...tak neviem. doteraz som chodila viac-menej, len ked trebalo-ale ak by ivf vyslo, chcela by som co najlepsiu starostlivost.
ahojte..
Katarinka,moja malá mala vysoké horučky..aj 40 stupnove...tak sme šli na pohotovost a tam jej dali len proti horúčke čipok,na doma sirup..ale nepomahalo...a tak som trvala na 3 den na nejakych testoch..nech jej proste zoberu krv+ moč..a vyšli vysoke zapal. testy.a potom sa zistovalo z čoho..brali to na nejaky rozbor čo čo..a zistilo sa že ma zapal moč. ciest 😠 ☹
matelko ako ket prebieha?podrobnejšie..ako dlho to trva?280 eur stymi liekmi?alebo ako?
heni ano, som to ja...a prenatálneho dr. budeme riešiť 12.teho, hej? Ja poynám aj dobrú lekárku, J. frívaldksú, ak sa rozhodnes k nej chodiť, vybavím ti ju...zavoláme si a pokecáme... 😉
ahojte.prajem pekne popoludnie 🙂
dicinka ket ide velmi rychlo.zavolas dokimu,ze by si chcela ist na ket,on si ta obj.predpise rti estrimax a duphaston a myslim ze v strede cyklu ides na vklad.ja som bola na 14DC
lusi co robkas.my sme boli von poobede,ale bolo zamracene a teraz na vecer sa ukazalo slniecko.
idem o chvilocku kupat chlapcov 🙂 dnes mi maxim v noci vyspal az 7,5hod.alex nie,takze noc bola rusnejsia.uz som mala narusene tym,ze maxim tak dlho spinkal.inac sa spolu budia.
ahojte..prajem pekne sviatky 🙂
inac mam taku malu novinu 🙂 podarilo sa mi otehotniet prirodzene 🙂 momentalne som v 11+3 tt..takze tak 🙂
dakujem..som na PN, lebo som mala hematom, ktory zo mna vypadol, krvacala som a bola tri dni v nemocnici, ale babo sa udrzalo 🙂 ale do konca je aj tak este daleko..stale sa moze nieco stat, takze som zatial opatrna 😒
matelko aj u na stake vselijake pocasie...ale cez vikend by mohlo byt krajsie 🙂
sofi....gratulujem 🙂 davaj si pozor...ja uz mam hematon uplne dole,ako keby ani nebol lebo dr.uz nevidel ziadne zakrvacanie na utz taze som rada...uz o chvilu prekrocim prach 2.trimestra tak hadam uz bude len a len dobre 🙂
ahojte pripajam sa sofi blahozelam drzte sa 😉
prajem krasne velkonocne sviatky 🙂
katarinka,akurat som chcela sofi napisat,že už je druha..aj ty si planovala umele..a naraz buuum a prirodzene.. 😉
clovek asi ked na to vobec nemysli,tak sa to aj podari prirodzene,ale da sa na to nemysliet ked clovek chce baby?kazda v podvedomi na to mysli,ze preco to nejde.viem,lebo aj ja som na to tak myslela.
sofi ,ale som rada 🙂
prajem to kazdej z celeho srdca.je to uzasny pocit byt tehotna a potom drzat v naruci svoje dieta.
dicinka vy ste ,ale velky uz.emka je krasna.ved o chvilu bude oslavovat rocik.ako to leti,ze?
matelko,ano leti to..ani sa to nezda.že to už bude rok..akurat dne som na to myslela,že aj ked budem po 2 krat tehulka,nebude to ako prvy krat...prvý krát to bolo take sledovala som všetkko okolo seba,cele tehotenstvo..kazdy den..co sa vyvija..skumala som bruško a tak...a po 2 krat asi už budem vediet čo ma caka 🙂
ahojte aj zabkaevka prirodzene ostala tehotna 🙂
dicinka velmi cas bezi fakt tvoja Emmka ma 10mes.uz.viem ked som bola tehu nemohla som sa dockat porodu a naraz moja ma uz skoro 8mes.
ahojte-dakujem vsetkym za privitanie 😉 Sofie srdecne gratulujem. Baby ja som sa nad ranom zobudila s dost silnymi bolestami-ako ked vas boli vajecnik pri ovulacii-len to bola o dost silnejsia bolest a bolelo to aj z druhej strany-teda na krizoch. Uz som bola rozhodnuta, ze sa idem obliect a padam na pohotovost, ale zacalo to ustupovat, tak som si povedala, ze este chvilku pockam, ci to neprejde. Zaspala som a zobudila sa bez bolesti- uz som pomyslala aj na ohss. tak dufam, ze sa mi to uz nezopakujem. Inak, to brucho ma stale pobolieva-akoby som mala mat ovulaciu alebo dostat menzes.... 😒
Ahojte hermanky,
Som medzi vami nova,obcas som sledovala niektore fora,ale som neprispievala.Aj ja patrim medzi Vas.29.3 mi dr.Herman potrdil tehu a v utorok som zacala krvacat(nie moc),ale bola som v takom strese,ze som sa hned dala zaviest do nenocnice.Tu mi urobili
ultrazvuk a odbery a rychlo do postele.Chcem sa opytat ako dlho ste uzivali Estrimax a Duphaston?Tu su dost prevapeny hlavne z Estimaxu.Skuste mi poradit,lebo som z toho na nervy.Kontrolne odbery na HCG stupaju tak aspon to.Inac krasne sviatky 🙂 🙂 🙂
ahojte 🙂
hanyr tak estrimax budes brat pokial nebude bit srdiecko...
duphaston dlhoooooooooooo to je velmi dobre na podporu tehotenstva,berie sa az do 16tt... 🙂
tak len davaj pozor,lebo ak tak skoro si zacala krvacat nieje dobre....odychuj co najviac
Ahoj Lusinkaj,
Dakujem za odpoved.Uz som doma z nemocnice.Nebolo to typicke krvacanie,ale tmavohnedy vytok.Polezala som si v nemocnici 6 dni.Musela som sa vypytat domov,lebo to bolo daco strasne.Vobec som si neodychla.Musim lezat a mat klud.Muzicek ma obskakuje a doma je doma.Tak krasne sviatky a zajtra vela vody.....
hanyr ahoj...kde si bola v ktorej nemocnici?co ti nato dali?ktory si tt?
tak sa pekne drz a hlavne odychuj vela,vela,vela.... 🙂

Tak ja k nemu chodim,lebo mi dal teh.knizku taze musim...ale mam v zaruke ineho dr.znameho vybaveneho cez znamost a je fakt super....ak s ami nieco nezda co povie luptak tak hned mu volam a spolu to riesime...
tak drzim prsty ale je dobre mat dobreho gyn.hlavne ak otehotnies po ivf 😉