icon

Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.

eva7780
19. feb 2009

Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky

raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )

dianan
4. mar 2009

aj ja sa tešim...konečne sa zse pohnem...tak doobeda idem k hermimu,potom k tebe...a dohodneme sa...

čau puglee...ako sa máš??ako ide stimulka??bola si na kontrolu???kedy maš odber??

gerena
4. mar 2009

puglee 😀 😀 😀 vymakla si 5min z celeho dna ked nebolo plno ☹

puglee
4. mar 2009

ahoj dianan, ďakujem za opýtanie....mám sa dobre.......vyzerá to, že stimulka o.k...........dnes som bola u hermiho dokonca až 2-krát a zajtra idem zase 😝 .......už tam chodím ako na klavír 😀, zajtra mi presne povie kedy odber....a ty moja ako sa máš už si zdravučká?

dianan
4. mar 2009

ano už v pohode.....len dnes ma bolia oči...ale to asi z unavy a z PC...
tak super,že stimulka ide dobre,a prečo ideš hned zajtra??

dianan
4. mar 2009

..puglee...a zajtra ideš sama,alebe s manželom???ak by si bola poobede OK,a nebola veľmi unavená,tak môžme v MI skočiť na kávu,ale ak budeš mať piatok odber..tak asi nie....to sa budeš chystať....

puglee
4. mar 2009

ger, veď ako môže byť l.....ň s takým skvelým personálom prázdna 😉
dia...dnes smi to ešte nevedel zistiť 😒

gerena
4. mar 2009

uz mi sibe............tak som rozmyslala co znamena l.......ň 😀 😀 😀 mala by osm viac spat............alebo si kupit nieco na mozog 😀 😀 😀

puglee
4. mar 2009

...dia dnes mi povedal, že v piatok odber nebude, ale zajtra ide so mnou aj manžel

puglee
4. mar 2009

ger 😀 😀 😀

dianan
4. mar 2009

ger....na mozog...poradim?????
aha...takže ty asi nejdeš piatok do KE...ked ma byť stretko...či ano??

gerena
4. mar 2009

dia aj naposledy bol jediny problem s piracetamom.........zabudla som si ho uzit 😅 😅 a kym som si spomenula bol vecer .......mas nijaky dobry napad? 😲

puglee
4. mar 2009

dia na stretko nejdem, keby som si pýtala v robote voľno aj na piatok tak.... 😠 😠 😠

dianan
4. mar 2009

ani nie....iba žartujem.....piracetamove preparáty nechaj geronťákom....

puglee...to verim....tak zajtra daj vedieť ako to dopadlo...držim prsty,....

gerena
4. mar 2009

dia uz sa citim na 102 😒 moze byt? 😀 😀

dianan
4. mar 2009

no to dufam,že nie,ger.....a ked hej...potrebuješ nejaku dobru dovolenku....

gerena
4. mar 2009

suhlas....mam 37dni 😉

puglee
4. mar 2009

vážne ger, lebo vyzeráš na 25

gerena
4. mar 2009

dakujem........teraz sa cervenam 😅 😅

gerena
4. mar 2009

idem do sprchz a spat 🙂 ked ste ma uz tu nechali 😝 dobru a pekny stvrtok

beadz
4. mar 2009

☹ asi som tu zase sama. teraz sme sa vratili z fotenia. no, makacka jak svina. o druhej som tam prisla, asi 30 min. ma licila a odvtedy sme asi s dvoma-troma kratkymi prestavkami fotili. zajtra by som uz nieco mala mat na cd, tak som zvedava.
a vy co mate nove ?

beadz
4. mar 2009

tak asi uz vsetky spinkate a snivate sladke snicky. idem urobit mojmu drahemu desiatu, zajtra ide zase na sluzobku do ziliny a neviem kam este, tak nech sa posilni. a potom si skusim lahnut a uvidime co to spravi...
zajtra mame zubara doobeda a vecer predporodnu pripravu, tak ked stihnem tak sa medzitym pripojim. ak neostanem logovat v meste... tak pekny den vam zelam

beadz
5. mar 2009

dobre ranko hermanky.

eva7780
autor
5. mar 2009

dobre ranko 🙂
Bea zase si si davala budik? 😀 potom daj dake foto do albumu,mne sa take tehulkovske fotky velmi pacia 🙂 🙂
zachvilu idem do prace,dnes bude mala oslava 😀 😀

beadz
5. mar 2009

evy, uz mi to fakt ide s tym spanim na nervy.
idem si asi teraz lehnut, uz sa simon ukludnuje kus.
jasne ze dam foto. ovsem ked sa vydaria...
a co oslavujete ?

eva7780
autor
5. mar 2009

neboj vydaria sa 🙂 🙂 a chod si este lahnut ked šimonko dovoli 😉
bea no zase budem o rok starsia,ale este nie dnes 😀 😀 dnes si uzivam este mladost 😉

beadz
5. mar 2009

evy, tak vsetko naj naj, hlavne aby sa podarilo to po com najviac tuzis, takze moj jediny darcek je milion TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT virusikov, ktore zo srdca posielam 😉

dianan
5. mar 2009

dobreé ránko...čau bea,evi...

evi....aj ja prejem všetko najjjjj....ale hlavne to,čo bea.....//......ale to nám všetkým... 🙂

beadz
5. mar 2009

ahoj dia, zajtra sa vidime, ze ? 😉
no babenky, ja si idem skusit zdriemnut este. bodlo by lebo o pol jednej som bola este vo vani a o tretej som uz bola zase hore a odvtedy nie a nie zaspat. a o jedenastej mam zubara, tak nieze mu odhryznem prsty 😀

dianan
5. mar 2009

bea...dufam,že ano......dáme si dnes do IP...telef.čisla....aby sme sa zajtra našli,dobre??

puglee
5. mar 2009

ahojte 😵
...len pred chvíľou som sa zobudila a cítim sa ako keby ma prešiel parný valec 😒 ....nechápem prečo taká unavená
bei už sa teším na foto, určite budú krásne 🙂