icon

Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.

eva7780
19. feb 2009

Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky

raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )

matelko1
9. máj 2011

@sfin no vidis,ani to nebolelo.nepocuvaj druhych,niektory na neho nadavaju,iny si chvalia.neboj ukusit ta neukusi 😀 ....je to velky odbornik.ja budem hovorit,ze je zlaty,krive slovo na neho nemozem povedat.
kedy mas druhe vysetr.

matelko1
9. máj 2011

@dicinka1 a ty nechces vyuzit najprv mrazacikov a tak potom ist do dalsieho ivf.....

matelko1
9. máj 2011

@sofia2008 tak ako sa mate na SK.co tak porabiate.....tak to vam super vydrzala celu noc prespala.parada.je to ine ju mat vo vanicke ako v sedacke.no ja som zvedava ako to my zvladneme 12hod.

dicinka1
9. máj 2011

@matelko1 no ja som chcela využit tie zmrazene..ale ked na to pojdem 2x..tak to je 2x200 €=400€ a myslim,že lepšie je ist do toho s čerstvymi ako s mrazenymi..teraz som dala za KET 320 € tušim..s lepidlom..chcela by som do maja bud. roku buž byt tehula..aby som potiahla matersku materskou.. 😉

matelko1
9. máj 2011

@dicinka1 no jasne,rozumiem.cerstve su cerstve...takze na matesrkej sa paci,co.... 🙂

dicinka1
9. máj 2011

@matelko1 nie,ale chceme to dokedy je manželovi dobre...chapeš,nie? 😉

matelko1
9. máj 2011

@dicinka1 jasne chapem a drzim palce.teraz sa chces ist porozpravat s hermanom,alebo.....

dicinka1
9. máj 2011

@matelko1 nie nie..vravel,že sa mame pokušat prirodzene 😉 a ak sa nebude darit tak potom.. 😉

matelko1
9. máj 2011

@dicinka1 aha,takze je tam sanca aj prirodzene,no to by bolo najlepsie keby vam to vyslo....a po akom case sa potom ozves ak nahodou sa nebude darit....

dicinka1
9. máj 2011

@matelko1 neviem..asi v septembri.. 😉

matelko1
9. máj 2011

@dicinka1 tak dovtedy sa zadari aj prirodzene....
uz sme po obede,ideme von.....
tak zatial pa 🙂

sofia2008
9. máj 2011

@matelko1 ahoj..tak som uz konecne poupratovala, poskladala veci do satnika..chodime casto von, byvame pri lese, takze aspon mam kde chodit na prechadzky, babka byva minutku od nas, takze chodime aj k nej kazdy den, po robote dojde segra a oco, potom teta a sesterka, takze mala si uz v pohode zvykla na nove tvare, chcem jej ist dat konecne nastrelit nausnice ten tyzden, na dalsi tyzden mame 7 mesiacov, tak chcem ist aj k nasej dr.
tak to hej, vanicka je super, ale uz sa tam ledva vojde, ale ked pojdete na noc,tak mozno tiez budu spinkat v sedacke nie?

sofia2008
9. máj 2011

@dicinka1 no ved sa zadari aj prirodzene, tak ako nam a bude super 🙂 drzim palce 🙂

matelko1
9. máj 2011

@sofia2008 tak si uzivate,super.....takze chces dat nastrelit nausnice,najvyssi cas....moja segra dala malej nastrelit ked mala 5tt.

dicinka1
9. máj 2011

@matelko1 myslíš?no pisala som jednemu doktr. čo ma skusenosti s dialyz. pacientami,tak vravel,že to plodnost neobmedzuje...takže zly spg mal manžel asi koli stresu,roboíte..pracoval na stavbe..

dicinka1
9. máj 2011

@sofia2008 tak dufajme..a dakujeme 😉 😵

ma77
9. máj 2011

@matelko1 dik ja sa budem ešte asi vela pytať kym sa k niečomu dopracujem 😉 tak žiadosť na poisťovnu podana už len čakat 😉

sofia2008
9. máj 2011

@matelko1 no ved to, ze uz je fakt najvyssi cas, zajtra skocime doobedu do mesta, tak to snad prezijeme,.pekny dnik 🙂

nana123
9. máj 2011

Ahojte, ja chodim do starej nemocnice, som po laparke a zistili endometriozu. Doktorka mi navrhla inseminaciu ale povedala ze tam je sanca len 15%... a dokonca ze na IVF mozem ist len ked skusim 3x inseminaciu.... tak neviem ci to je pravda. Nie som velmi spokojna s rychlostou liecby a celkovo s pristupom, chcela by som zmenit dr. ale netusim kde a co...

sfin
9. máj 2011

@matelko1 Ahoj. Na druhé vyšetrenie ideme 16.5. Som zvedavá, čo nám potom na pohovore povie.

sofia2008
10. máj 2011

ahojte 🙂
@matelko1 cauko, tak nausnice nastrelene, sice jedna dierka troska vyssie, lebo druhe nastrelenie drzal hlavicku malej moj oco a ten samozrejme nedrzal poriadne a mala sa mykla 😠 😠 😠 no co uz, nie je to az take strasne, mala troska poplakala a potom v pohode 😵 dnes sme ani von neboli, strasny vietor je vonku..vy ste co porabali?

leya
10. máj 2011

@nana123 ahoj! ja som pol roku po laparke (zistena endometrioza), lekarka mi odporucila najprv hormonalnu terapiu endometriozy, operater mi naopak odporucil najprv skusat otehotniet prirodzene par mesiacov a ak sa nepodari, tak IVF. skoncila som v gyncare 🙂 urcite nie je pravda, ze musis trikrat absolvovat UI, az potom IVF. drzim palce!

nana123
10. máj 2011

@leya nooo neviem co zvolit ci IUI alebo prirodzene skusit... a ako rychlo sa ponahlat s IUI... jedna znama po laparke otehotnela asi po 6 mesiacoch takze najdej je tu stale 😵 Spokojna si s gyncare?

leya
10. máj 2011

@nana123 My sme sa pokusali po laparke otehotniet prirodzene 5 mesiacov, ale nic z toho, tak som stratila trpezlivost, ked zase prisla ms a hned 1.DC som volala do gyncare. Uz sme absolvovali vstupne vysetrenia a konzultaciu. Po 5 mesiacoch po laparke mam endometriozu opat (cca 17 mm endometriom). Je to tvoje rozhodnutie, ako dlho budes cakat. Najhorsie je, ze endometrioza sa sprava velmi nepredvidatelne a individualne u kazdej z nas. S gyncare a Dr. Hermanom nebol ziadny problem, takze som spokojna.

matelko1
12. máj 2011

ahojte.
nebola som tu 3 dni,nemam akosi cas,chlapci vsade su,vsetko zo skriniek a suflikov vytahuju,ja som uz z toho hotova,musim kupit nejake poistky,lebo chodit s noznicami a lep.paskou ma to uz nebavi...dnes aj po dupe dostali
vcera sme boli v meste sa poflakat,dnes poobede pojdeme na zahradu,nech sa tam vyblbnu...

matelko1
12. máj 2011

@dicinka1 jasne,ze to plodnost neobmedzuje.a ze ma zly spg,nevadi,kolko chlapov malo zly spg a baby otehotneli prirodzene a pritom im doki povedal,ze prirodzene neotehotneju nikdy,vid svetluska a uz caka babo a spontanne otehotnela a doma ma rocnych chlapcov dvojky po UO.

matelko1
12. máj 2011

nemam cas ani fotku v pase zmenit za aktualnejsiu,ved je leto

matelko1
12. máj 2011

@ma77 jasne pytaj sa,odpoviem.

sofia2008
12. máj 2011

@matelko1 joj ti chalani tvoji nezbedni 😀 chcela by som vidiet, ako sa tvaria, ked po dupe dostanu 😀 😕 my sme stale vonku, prihlasila som sa na kurz plavania s babatkami, tak som zvedava, kedy sa zacne..zajtra ma prsat, tak to bude 😠 aspon konecne poriadne poupratujem 😒

matelko1
13. máj 2011

@sofia2008 ked dostanu po dupe,nic im to nerobi...su tam znova pri suflikoch a pokusaju...
my chodime plavat s chapcami v nedelu,ale nechodim na kurz,nemal by kto so mnou chodit,musime byt dve,lebo sama si nedam rady....ale chlapci sa radi kupu,nechcu ist von ani z bazena....