Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.
Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky
raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )
ahoj baby, neviete náhodou niekto aká može byť príčina že sa embryo neuhniezdi? čo treba robiť aby sa to podarilo ☹
ahojte zienky,mozem sa este opytat,ked ste si pichali diphereline kazdy den-menili ste strany?Pichali ste raz na pravo,raz na lavo?Dakujem
dievčatá, to keď budem mať dlhý protokol, tak budem začínať s decapeptylom depot? dobre som to pochopila? a potom budem čakať na menzes?aza ako dlho od decapeptylu by som mala dostat menzes?potom už len gonal a fostimon .ale je to takáto postupnosť?nemám síce ešte spat žiadosť z poisťovne ale už si vypočítavam, že kedy asi začnem a či to bude ešte tento rok 🙂
@lamilka ahojki,tak ja som akurat teraz v pondelok zacala svoj prvy dlhy protokol,zacala som na 22.dc a dalsiu kontrolu mam 5.11.a este dalsiu 12.11.Este neviem,co mi nasadi dalej zatial do dalsej kontroly picham iba diphereline 🙂 Menzes by som mala dostat normalne,tak na 28-29dc,vsak uvidim 🙂
@21majka praveze sa vobec necitim tehulovsky neviem neviem ci to vyslo, bojim sa urobit test....🙂) inak haluz je ze vsetky si myslite ze to vyjde okrem mna🙂) co je najvacsia obava pre mna je ze ma vobec uz nebolia prsia, toto bolo pre mna stale neklamnym dokazom ze mrcha prichadza....lebo tie ma statocne boli stale az do obdobia tak 3 dni pred mrskou - a teraz je to bohuzial take iste. Test sa bojim robit ako cert. Radsej pojdem na krv...- dnes mam dostaat mrchu tak cakam...uvidim ci dostanem ci nie, kazdopadne netusim ci tie tablety co beriem zabranuju mrche alebo nie takze neviem uz co mam cakat🙂) som z toho cela zmatena ale fakt ani trosicku nemam ten pocit ze to vyslo...v brusku ma picha, stekli no proste vsetko mozne aj nemozne...ale to si uz asi aj nahovaram🙂) mi uz z toho zadrbava ti poviem...🙂
@21majka a pichat si podla mna mozes hocikde pod bruskom ja som to nemala rovno pod pupkom ale tak v oblasti pod pupkom hocikde kde som este nevidela ze uz bolo pichnute...🙂) ja jak narkomanka som uz pichala hore dole hlava nehlava🙂) to si zvykknes moja...🙂) po 10 injekcii ti to uz bude jedno kde ju das🙂

@amali to mi je strasne luto moja...ale dufam,ze to nevzdas a budes bojovat dalej...