icon

Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.

eva7780
19. feb 2009

Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky

raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )

lamilka
28. feb 2013

@slniecko001 ja som v 8 tt, zatial ok, byva mi rano zle, ale da sa to prezit, ostala som doma radsej, uz to nejak vydrzim.aj ked mi je uz dlho.

lamilka
28. feb 2013

@emee blahozelam ti!!!!!!! 😉

katka30129
28. feb 2013

@lamilka srdecne blahozelaaaam...nech ti vsetko dobre dopadne :o} este raz blahozelaam

lamilka
28. feb 2013

@katka30129 dakujem, a tebe je ako?uz lepsie?

katka30129
28. feb 2013

no ano na casy je to uplne fajn a potom sa to zhorsi 🙂 ale zajtra mame vklad a potom ked to bude zle tak pojdem na infuzie... 🙂 uz nech je ako chce....ale velmi sa s tebou tesiiiiim 😎 a drzim prsty nech to vyjde na 110 percent potom daj vediet 🙂

lamilka
28. feb 2013

taj srdiecko bije,dnes som ho aj pocula 🙂 len uz mam vysadit lieky a uzivat len duphaston tak sa bojim ci vydrzi.
a ty si zajtra polez co najdlhsie na izbe nech sa pekne uchyti 🙂

hoky
28. feb 2013

@lamilka Ak ti môžem poradiť z vlastnej skúsenosti nevysadzuj lieky naraz úple, najmä utrogestan ale postupne si znižuj dávky po niekoľkých dňoch, aby si nezačala špiniť nedajbože krvácať 😵 pá

lamilka
28. feb 2013

@hoky dakujem, davala som si 2 tbl,tak si budem davat teda po jednej.

21majka
28. feb 2013

@lamilka uprimna gratulaaaciaaaa.To je super spravicka 😀 😀 😀 .Mne Herman kazal vysadit lieky,ale moj gynekolog mi utrogestan nechal az do 12tyzdna 1x vecer.Vraj nic neposkodi iba pomoze a istota je istota.Tak sa radsej porad so svojim doktorom.A naozaj som velmi rada a nech sa drobcekovi dari a rastie 🙂

21majka
28. feb 2013

@katka30129 tak sa zajtra drz,nech sa embryjko poriadne uchyti...a naozaj si polez na izbe dlhsie,my sme tam lezali a debatovali aj 2 hodiny tusim 😀

21majka
28. feb 2013

@slniecko001 ach supeeeer, tak ked mas ducha na teste 9den po Et tak to mas tak ako ja...uz si tehulka 😀 😀 😀

lulka06
28. feb 2013

dievčatá, robí Herman aj cez vikendy, ked to je potrebne? cakam na hormonalnu pripravu, uz minuly mesiac som dostala svoje dni cez vikend, teraz mozno zase :(

tromboska
28. feb 2013

@lulka06 najlepsie je opytat sa priamo jeho o co presne sa jedna. Ja som tiez menzes dostala vacsinou cez vikend alebo v piatok vecer 🙂 ale mam taku informaciu, ze robia vacsinou vklady, ked to tak vychadza.

lulka06
28. feb 2013

dakujem 🙂

emee
1. mar 2013

@lamilka dakujem, aj ja tebe k srdiecku!!! to musi byt nadherny pocit 🙂

emee
1. mar 2013

@slniecko001 vylepsis, uvidis 😉 na 3x uz sa podari! odber mi robili na 10.den. a príznaky? hlavne prsia som citlia ale to moze byt aj od hormonov, tak neviem...no ale dnes uz mas odber, drzim palce!

slniecko001
1. mar 2013

@21majka
@emee ďakujem baby, ešte 1/2 hoďku počkať a dozvieme sa verdikt. Ach jaj, to čakanie nás zabije 😀

lilli202
1. mar 2013

@slniecko001 uz len 18 minút :D napis hned.

slniecko001
1. mar 2013

@lilli202 ahoj, aj ty odpočítavaš minúty? Ďakujem za podporu, aspoň viem, že ich nerátam sama 😀

lilli202
1. mar 2013

@slniecko001 ahoj odpocitavam spolu stebou.a myslim na Tebaaaaaaaaa

lilli202
1. mar 2013

@slniecko001 tak co tak co????

slniecko001
1. mar 2013

@lilli202
@emee
@tromboska
@21majka
baby, neviem sa dovolať Hermanovi na mobil, zodvihla mi iba sestrička a povedala "STE TEHOTNÁÁÁÁÁ" Hodnotu mi nepovedala, lebo výsledky má u seba doktor, budem mu ešte volať, lebo niekam odbehol. Dúfam, že bude všetko v poriadku. Joj celá sa trasiem od rozrušenia a zároveň sa bojím, aby bolo všetko ok.

lilli202
1. mar 2013

@slniecko001 joj Gratulujem ty moja so celého srdiecka.aj ja som sa tak triasla :D..ja som mala hcg 600este viac som sa triasla..gratulujem gratulujemm

cerkutka
1. mar 2013

@lamilka ja som uz v 17tt a stale beriem duphaston, utrogestan som vysadila tiez az v 12tt.....neposkodia iba pomahaju pri udrzani plodu, moj gynekolog mi to takto nakazal🙂) takze nevysadzuj ani nahodou!

slniecko001
1. mar 2013

@lilli202 Ďakujem.

cerkutka
1. mar 2013

@slniecko001 prave mi lilli pisala na Facebook ze si tehotna tak som sa hned nahlasila na konika ze ti sama pogratulujeeeeeeeeeeemmmmmmmm🙂))) som ti to hovorila!!! super!! nech si hovori kto chce co chce na Hermana pozri zas kolko tehotnych dookola🙂) tesim sa hrozne hrozne s tebou ze sa ti ta "drina" a cakanie nakoniec vyplatili🙂)a mozno ti pomohli moje vyrusiky co som ti naposielala hihi🙂))) 😀

slniecko001
1. mar 2013

@cerkutka ahoj moja, ďakujem, určite mi pomohli tehu vírusiky od teba, od Majky aj Lili, som šťastná, že to do tretice vyšlo, už len aby všetko dobre pokračovalo a o 9 mesiacov som držala v náručí zdravé bábo. To isté prajem aj vám všetkým, ktoré ste tu a tiež ste si preskákali toto všetko. 🙂 🙂 🙂 Držte sa baby. 😉

cerkutka
1. mar 2013

@slniecko001 mas pred sebou tazku cestu tak sa drz🙂)!!! nech ti hlavne tie prve tri mesiace cim skor zbehnu...🙂

slniecko001
1. mar 2013

@cerkutka Ďakujem moja, mám radosť a strach zároveň. 🙂

lamilka
1. mar 2013

@cerkutka a davala si si stale po dve tbl?lebo neviem ci si mam znizit davku, ku svojmu gynekologovi idem az koncom marca a nechcem ho otravovat.vecer som si dala uz len jednu.