icon

Snažilky zo zahraničia. Pridajte sa

ivana98
25. jan 2008

Ahojte 🙂
uz tu mame rozne snazilkovske temy, ale ziadnu podobnu.
Takze vy ktore zijete daleko od domova a snazite sa otehotniet (popr. uz dlhsie a nedari sa) - vitajte 😉

barbora87
15. júl 2010

@finfrle no teraz som volala a idem 28.jula na organscreening takze za 13 dni 😀

finfrle
15. júl 2010

@barbora87 Parada!!!!!!!!
Mala mi prijde,ze chce ven jak kope 🙂
Uz varim bastu co mate vy?mm pomaha tak jsem rada,ze nemusim sama hned me to v kuchyni bavi vice!

barbora87
15. júl 2010

@finfrle no ja to nevzdam 😉 chcem to vediet hihi takze sanca za 2 tyzdne
ale nech sa este pecie v brusku este ma cas 😉
no ja teraz zbehnem do obchodu kupit si ovocie a uvidim na co budem mat chut...manzelik ma dnes trening takze budem sama

yarden
15. júl 2010

Ahojte...

@barbora87 A skoda, ze sa mimi neukazalo. Som bola normalne nedockava, kym si opat zapnem konika a precitam, ze co a ako... No nevadi. Snad o dva tyzdne ukaze, co skryva... Ale hlavne ze je v poriadku.

@kleopatris Maly Maxi je rozkosny. Ako si dokaze tu nozicku stocit a dat do pusinky, je to krasne.
@finfrle jeej, kolko uz mate krasnych veciciek...

Ja som dnes pokukala prvy krat nejake tehu veci. Uz ma zacinaju tlacit moje. Ale nic pekne som neobjavila, asi skor doma v SR. A vosla som pokukat aj vecicky pre miminka. No som sa rozplyvala, tie satocky pre newborn, alebo tielocka a tricocka, ani to neviem dat do zdrobneniny... Lebo je to take malinke... Uz sa vidim, ze ked budem vediet, co budeme mat, tak budem ako odtrhnuta z retaze 😀
@ivanajelinek Ahoj, ako Tvoje spalene brusko? Uz lepsie? A neupratuj tolko. Ja musim tiez a vobec sa mi do toho nechce, kedze je tu 35 stupnov a 100% vlhkost.

barbora87
15. júl 2010

@yarden No ani mi nehovor...ja uz som sa nevedela dockat...ale hlavne ze mimi sa ma dobre a rastie...

yarden
15. júl 2010

@barbora87 NO vsak to. A 20 cm, to kde sa to tam mimi zmesti? Ale kto caka, ten sa docka, ako hovori stare prislovie... A bude to krasne prekvapko... 😵

finfrle
15. júl 2010

@barbora87 Si rikam,ze si tu 100eu zaplatim a dojdu si na scan jeste jednou jen projistotu,ze je vse ok ale mm mi to rozmlouva.

@yarden Mame toho hodne 🙂ale jen to co se snad unosi a dost z toho je uz na vetsi,Emilka mi poradila jak nakupovat za vyhodne eu ve slevach a kam se koukat 🙂 jenze ted je mm rozjety a kupuje porad i na 6-9mesicu 😀 no milacek.Se na malou moc tesi.

finfrle
15. júl 2010

Jsem se dobre najedla 🙂 a i jsem stihla uklidit a upect buchtu🙂 mame odruky bananovku.Tak pak bude caj a basta,ted musim jit vazat spagat a kaminky na fazole 😀 mm uz vola

barbora87
15. júl 2010

@yarden No poviem ti fakt neviem kde sa to zmesti!ale je to asi tym ze mam
placentu zo zadu tak nemam ani brucho a preto citim mimi tak dobre...no asi to bude prekvapko 🙂

@finfrle No ja musim 130€zaplatit za organscreening a asi si doplatim 70€na 3d utz bo tam
je to dobre vidiet ale to ze sa mozem dohodnut s dr az ked budem
tam...no tak keby to bol chlapec tak pipika uvidia...

finfrle
15. júl 2010

@barbora87 No nikdy nevis 🙂 mm rikal,ze je to jedno at je to co je to ale ze kdyz nam rekli devce a bude to nakonec kluk bude mit radost stejne a ja taky ale pry pak zajdeme zbit tu co nam delala scan 😀
Me bricho vice mene vykuklo az okolo 23tt
ale ted si jednou dobre zajdu na zachod a nic neni! 😅 jak jsem baculata tak to neni tak videt 😅 a kdyz vezmu jen mikinu vubec!Ale vecer uf 9mesic 😀

ivanajelinek
15. júl 2010

@yarden Ahoj..No brucho uz lepsie.Stale cervene ale da sa 😀 No akosi ma to dnes chytilo to upratovanie, asi aj preto ze dnes je len 20st.Takze je hrozne prijemne 😝

finfrle
15. júl 2010

@ivanajelinek se zastav i tu ja ti dam naoplatku buchtu 😀

barbora87
15. júl 2010

@finfrle No ved je fakt jedno ze co to je ale proste clovek to chce vediet 🙂 a ja som hroooozne zvedava 🙂))
inak som urobila spagety a omacku som sama robila ale teda som si pomohla takym od maggi sackom a uhorkovy salat mnaaaam sme si s mm pochutili...a mm povedal ze mimi ma na tej fotke pusinku ako ja 🙂))

meleri
15. júl 2010

čaute holky, zdravím vás, upečená, uvařená, malý leží v postýlce a asi už usne.
večer mi vykouklo břicho, je to takové srandovní, minule jsem nic neměla a ted už je tady takové malé...měla bych to asi vyfotit ale furt tak nějak ještě čekám na toho dr až mi to potvrdí....

ivanajelinek
15. júl 2010

Finfrle uz ideeeem 😝 Ja rozmyslam ze upeciem tu pol litrovu buchtu.To je take lahke. Na zajtra som si kupila jahody, budu jahodove knedliky 😝 😝 😝 Nikdy som takto nepiekla ako teraz 😀 Finfrle si ma inspirovala 😉

meleri
15. júl 2010

ivčo super! já to zkusím o víkendu...původně jsem měla nejdřív dělat knedlíky a pak tento recept, ale vykašlala sem se na knedlíky, manžel je nemá rád a malý ani nevím jestli by je jedl...ale tu bábovku upeču a pak zkusím sehnat ten recept na pribináček...

barbora87
15. júl 2010

@ivanajelinek Hovorim ze finfrle by si mala v telke zariadit talu kucharsku show!je sikula!!!
A ako ti je ivi?

@meleri ahojky kludne vyfot a neboj vsetko je ok

ivanajelinek
15. júl 2010

@meleri potom posli aj mne recept na pribinacek...Ten ja hrozne lubim...Ked pridu svokrovci v auguste musia doniest 😀

ivanajelinek
15. júl 2010

@barbor, no dneska sa citim akasi nabita energiou.Oproti vcerajsku sa to neda ani porovnat.Ale to bude tym pocasim...MM odisiel na trening, videla som ho dnes asi pol hodku a potom chcu ist este niekam na pivo.takze zasa som sama...Uz ma to nebavi byt stale sama cele dni.Bola tu kamoska aj s malym chvilku, tak sme boli vonku..Ale len tuto okolo domu nasho...

barbora87
15. júl 2010

@ivanajelinek Joj ivi to poznam aj ja som sama mm je tiez ma treningu...teraz ma utorol a stvrtok...tiez ma to kolko krat uz samu nebavi a potom ked pride chcem kecat a on ma ani nepocuva 🙂))
no ja som dnes spotena stale tu mame horucavy no hroza...ale musim si tentp tyzden napisat wunschliste kamosky mi budu robit babyparty v oktobri

ivanajelinek
15. júl 2010

@barbor no presne tak... 😉 tak to mas super...A co takeho budes pisat na tu wunschliste?

meleri
15. júl 2010

ivčo

jo sem slíbila už i Kleopatris, tak sem domluvená s manžou že vezme malého na bazén a já budu mít klid k pečení...

barboro,

to je pěkné s tou baby party! a co tvůj manžel trénuje?

ivanajelinek
15. júl 2010

Tak kokosova buchta sa uz pece...Uvidime co z toho bude 😝

barbora87
15. júl 2010

@ivanajelinek Jeee sikula si 🙂 no tiez som povedala ze neviem ale napr mi povedali ze mam napisat co chcema co potrebujem a ze kazda z bab si vybere co kupi alebo sa zlozia na väcsie...no tak ze mam aj ten monitor dychu napisat a nekupovat ho...tak to napisem potom pampersky a poukazky napr do drogerie alebo detskych obchodov

@meleri manzel trenu hokej teda v zime potom mali inline hokej a teraz vonku behaju a trenuju

finfrle
15. júl 2010

@ivanajelinek To jsem rada,ted v tehu nedelam nic sloziteho jen smichat a upect.
Knedliky bych si taky dala mnam s maslem a cukrem a mlicko k tomu ale az za 2tydny pojedu do vetsiho meste tak si nakoupim a uvarim.Z mrazaku je brat nechci protoze jednou sahnu a bude to pryc!

finfrle
15. júl 2010

@barbora87 To jo kucharska show 😀 To jo kolikrat varim a pecu jeste rano v pyzamku 😀 to by na me koukali a ted s tim poprsim a brichem bych zapadla mezi komedianty.
A kdy si das fotecku!!!!
@ivanajelinek Tak jsem zvedava jak ti dopadne 🙂 dej pak vedet 😉 manzel mi ji sezral posledne celou 🙂

barbora87
15. júl 2010

@finfrle No ja by som to brala!!!akoze ja sa musim pruznat te posledne2mesiace beham
nahata ci rano den alebo vecer 🙂 aj tak varim 🙂 aku fotecku myslis?

finfrle
15. júl 2010

@meleri Tak jsi se pekne unavila co 🙂 a brisko no jo jsi tehu a doktor to potvrdi 😉 jen uz pomalu fot!

Jsem se ani nepochlubila,dala jsem si 2hodky odpoledne v posteli leharko a koukala na filmik a pak jsem sla k sousedce na cajik a Normalne jsem sla cvicit podle toho videa pro tehotne a parada.Jsem se nasmala.Behem prvnich minut jsem se tak zapotila z toho mice (houpani) a zrudla ale paradne na zada i na svaly.Vazne to zkuste 🙂

finfrle
15. júl 2010

@barbora87 No tady do pasu!
Ono je mi taky nejlepe ve volnem al kdyz jdu ven tak se tesim nadoma do pohodli 🙂
Nekdy jsu i do kramu v teplakach a velkych a nevadi :-d

ivanajelinek
15. júl 2010

@finfrle ake cvicenie? Si si kupila nejake dvd? MM neni este doma, asi budem hrat urazenu... 😒