icon

Snažilky zo zahraničia. Pridajte sa

ivana98
25. jan 2008

Ahojte 🙂
uz tu mame rozne snazilkovske temy, ale ziadnu podobnu.
Takze vy ktore zijete daleko od domova a snazite sa otehotniet (popr. uz dlhsie a nedari sa) - vitajte 😉

barbora87
14. aug 2010

@finfrle No ja mam posledne 2dni taku paniku :((( som z toho hotova...ze ako to bude a s mm nebudeme mat na seba cas a co bude za 10rokov a ako to bude financne a co budem s malym robit no hroza!!!Nechcete ma odstrelit???
A mam myslienky ze ci sme este nemali pockat a tak

finfrle
14. aug 2010

@barbora87 jo to jsem mela taky klidek tim si asi projde kazda!

Ted koukam na hrebinky pro mimi protoze tady jsou jen takove lacine a tvrde tak nevim,ktery vybrat...
Jeden je organic z kozich chlupu a druhy je super jemny +hrebinek zakulaceny na koncich a postribreny.Cenove jsou na tom stejne ale nevim jaky...

barbora87
14. aug 2010

@finfrle no je to hrozneeee teraz sa s mm o tom bavim tak ma ukludnuje ze vsetko bude ok vsetci to zvladli tak aj nam sa to podari...dufam,ze ma pravdu
no ja mam ten druhy sme ho kupili v dm a je hrooozne prijemny

finfrle
14. aug 2010

takze ten organic
Me manzel rikal to same a moc to zezacatku nechapal proc jsem se tak zalekla...uz jsem ale ok je to takove obdobi smireni s tim,ze budes rodic

finfrle
14. aug 2010

Jeste at vidite u toho prvniho i stetinky...

finfrle
14. aug 2010
barbora87
14. aug 2010

@finfrle Jeee ta je zlata...neviem no zalezi ci je tiez taka jemnucka
no ja neviem co mi hrabe proste vzdy som si zelala mimi a teraz je na ceste za4mesiace bude tu a ja som ako psychopat ale asi ako hovoris kazda musime nad tym rozmyslat...

finfrle
14. aug 2010

@barbora87 bedes v poho neboj!Ono je to takove,ze dokud neni mimi nas svuj svet tokove sve"sobectvi" muzes co chces,kdy chces a najednou se to trochu podridi mimiskovi a uz nebude cas jen na vas dva...presne vim jak se ted citis,vazne takovy stav premyslivosti ma kazda...
No nevim uvidim ktery koupime zatim rozmyslime...o krasu mi ani tak nejde jen o to co bude vice prakticke.Ty levnejsi jsou pekne tvrde a blbe se drzi..

schnucki
14. aug 2010

ahojik holky,
my byli pomahat sousedum, teda manza, stehovali dneska skrinky z detskeho pokoje, tak manza pomahal a ja davala pozor na malou a kecala se sousedkou ....
dostala jsem zas par vecicek, tak vam je na ukazku posilam 🙂

jinak sousedka nam svatebnim darem davali svatebni dort a ten se z jedne strany trochu sesypal teplem kdyz ho prevazeli ... no moje mamka to zakrila kremem a jahodama a my to jako problem nevideli ... no sousedka z toho byla na prasky a ze nam jeste svatebni dar daj, tak dneska prisli s kamerou ... no na zabiti ... muzu delat filmecky i fotky, nahravat i mluveni ... no uuuzasna ... barva je cervena, super 😵
uz ji nabijime a uz se tesim jak ji budu zkouset na brisku ... a dobry je ze jsme se s manzilkem vcera o tom bavili, ze by bylo dobre nasetrit par penizku a koupit kameru aby jsme mohli malou natacet ... no telepatie 😀

schnucki
14. aug 2010

@finfrle vid, hotova akce to byla 😀
je super ze jste si tu akci vcera uzili, urcite to bylo zas neco noveho ... tesi me ze se po kolacich jen zaprasilo 😵

@barbora87 podle me je tohle premysleni normalni ... u me to sice nebylo az tak ze bych panikarila, miminko jsme uz dlouho chteli a dva roky se snazili ... ale ja mam nekdy myslenky jestli budu dobra mama ... a hlavne mam jeste dva roky skoly prede mnou a to me taky desi ....
podle me je to fakt normalni 🙂 rikej si ze vsechno bude v pohode a vsechno se zvladne 😉

mirusch jasan, informace po sms 😉 uzij si maminku

finfrle
14. aug 2010

@schnucki Jsem myslela,jak si nezdrimnu a jen jsem se zastavila u sousedky pro zidle ze vcerejsi akce a hned nas odchytla na caj a pokec 😅
Jsem uplne pohlazena po dusi,jak to bylo jine a hlavne to narusilo me kazdodenni stejne cinnosti.
Ted varim obed pak si pustim v posteli nejaky film a nejspise usnu,kdyz zkrotim malou aby v tom brisku tak nesilela.
Jinak moooc pekne ty cervene dupacky s kapuckou 🙂

finfrle
14. aug 2010

Ty jo tady je ale mrtvo 😨 😨 😨
Mela jsem super odpoledne,snazila jsem se usnout pak se ke me pridal manzel a zacal mi cist a male se to tak libilo,ze jsem koukalajak moc se toci a kope,no vrtela se neuveritelne a ze spanku uz nic nebylo 🙂

barbora87
14. aug 2010

Ahojky
tak my sme isli poobede nakupit jedlo potom si prisiel jeden pan pre nasu staru pracku lebo som kupila pred3-4tyzdnami novu...a potom sme isli ku kamaratke ta mi nabalila4tasky oblecka pre maleho nieco este co jej moja mamina pozicala po mojich bratoch a kos pre mimi na spanie z celou vybavou...mm bol sokovany ze dalsie veci 🙂 ja som si to tu teraz triedila tak som vytriedila 1tasku co sa mi nepacia veci a zvysok som si porozdelovala podla velkosti...
A za odmenu som si urobila banan so slahackou a poliala cokoladou mnaaaam 🙂
dnes som toho vela nespapala tak mm vari parky co su plnene syrom volaju sa käsekrainer
a co vy?aky ste mali den

schnucki
15. aug 2010

ahojik holky,

my byli vcera na nakupech a pak jeste u manzelovi segry, chteji dneska grilovat tak u nich manza nakladal maso ... no prisli jsme asi kolem pul 11 teprv domu ... me zas boleli nohy takze jsem skoro nespala 😝

dneska budem presouvat manzelskou postel a stavet postylku pro malou, pak vam vyfotim tu soupravicku co mam, vsechno uz jsem vyprala, dnes to jen povliknu 🙂 a sup s tim do postylky 😵

barbora87
15. aug 2010

@schnucki Ahojky no na case 🙂 zajtra tusim zacinas 37.tt 🙂)) uz sa tesime na fotecky postielky 🙂

ivanajelinek
15. aug 2010

Ahojte 😉 Tak my sme vcera cely den behali po obchodoch,a poviem vam ze mi to dalo riadne zabrat. Kupili sme nejake bodycka, pyzamka, dupacky. polodupacky a pod...ostatne budem kupovat podla pocasia a ako bude maly rast...este si musim pokupit kojace podprsenky a nejake pyzamo, nech mozem pomaly balit tasku. Vcera mi parkrat stvrdlo brusko, mozno aj tym ze som bola cely den na nohach..Zajtra kontrola u hebamme a vo stvrtok konecne u dr.-ky. Som zvedava kolko uz prcek meria a vazi 😉 Nam tu dneska prsi a je len nejakych 15 st..A na ostatne dni hlasia tiez len prsanie...Tak vam prajem vsetkym krasnu nedelu 😎

yarden
15. aug 2010

Ahojte babule...

@schnucki tesim na foto postielky s vecickami...
@ivanajelinek A ty dnes len oddychuj... Po celodennom maratone nakupu, si to zasluzis...
@barbora87 Pofotis nove vecicky?

Ja som akurat dosla z nakupu a bola to fuska... Len vyniest tasky z auta mi robilo problem v tom teple, tak uz sedim pod klimou a relaxujem...

finfrle
15. aug 2010

Krasny den holky!
Vcera jsem byla uplne unavena ale dnes mam elanu uz od rana.
Peru treti pracku,mam prevlecene postele,uklizene ususene pradlo,nakrouhanou kapustu,uz pecu veprove vypecky a brambory udelal manzel 🙂 proste vse jen diky slunicku...po tolika tydnech mame modrou oblohu jupiiii jo a malem bych zapomnela,ze jsem jeste v pyzamu obehla barak a umyla okna 😀
Mala byla vcera vecer neuveritelna az jsem se normalne zlekla,jak se mi delali boule na brichu a sestovali docela rychle sem a tam.Jsme s mm vazne cumeli bylo to jako v hororu a jen cekas kdy se protrhne bricho 😀 😀 😀
No uzasne!!!
Zitra jedeme do nemocnice.tak jsem zvedava.
Jsem dnes vazne stastna moc 😵

Ted premyslim kdy se ta meleri vrati ale asi az za tyden...
Schnucki moc se tesim na foteck!

@ivanajelinek Zrovna vcera jsem koukala po vsech moznych strankach ohledne kojicich a spacich podprsenek.
Je jich tolik jeje mozna zitra po kontrole pak jednu koupim at mam nejakou pohodlnou uz ted a pak az okolo toho 36tt jak mi bylo doporuceno.
Preji vam krasny den a co dnes kuchtite?

anavi85
15. aug 2010

Ahojte,
chcela som sa opytat ake mate skusenosti s inymi statmi a ako sa tam zije, lebo my by sme sa chceli prestahovat inam...ako to islo s vami ked ste sa stahovali prec? boli ste este slobodne, mali ste uz deti...no a tak...

yarden
15. aug 2010

@finfrle Nechces mi prist okna umyt aj sem? Mas energie na rozdavanie...
JA si dnes robim spenatik... DOstala som na neho chut... Zajtra drzim palce v nemocnici.

coko.joko
15. aug 2010

Ahojda holky,muzu se k vam pridat 😵

yarden
15. aug 2010

@coko.joko Ahoj, jasne pridaj sa... vitajmedzi nami...Je tu par bab co su v Nemecku ako ty...

coko.joko
15. aug 2010

@yarden ,ahoj to je super,jeste kdyby tu byl nekdo z toho mesta jako ja 😵

yarden
15. aug 2010

A ty si odkial? vsak sa opytaj dievcat... A mas krasne fotky... Maly Lenny je nadherny...

coko.joko
15. aug 2010

@yarden ,ja jsme z Düsseldorfu 😉 Dekuji.....Lenny je takove slunicko nase.....a ty koukam,taky za chvilku budes mit prcka.... 😵

yarden
15. aug 2010

@coko.joko Ja si este chvilu musim pockat 😎

coko.joko
15. aug 2010

@yarden ,to utece uvidis taky me to hrozne uteklo a ted me tu sedi na kline Lenny a cvaka me do klavesnice.... 😀

yarden
15. aug 2010

@coko.joko Pomaha Ti pisat... Sikovny...

coko.joko
15. aug 2010

@yarden ,to je sikovny,vzdy to musim pak vymazat a psat znova 😀 😀 a jak se zije v Izraeli 😉

yarden
15. aug 2010

@coko.joko Dobre... Dik za opytanie. Je tu krasne, pokojne, a momentalne teplo a vlhko... Ale da sa. Ty uz si ako dlho v Nemecku?