icon

Snažím sa schudnúť

steffi132
26. feb 2018

Ahojte 🙂 mohli by ste mi prosím poradiť ako čo najefektívnejšie schudnut? Minulý rok od leta som cvičila jogu asi 4 mesiace začala som sa aj zdravšie stravovať obmedzila som pečivo a sladke ... mám pociť že za tie 4 mesiace som schudla len 2 kila, tak som sa rozhodla, že začnem cvičiť silový trening spojený s kardiom , snažím sa prijať max.1200 kalotií . Cvíčím 1-1,5 hodiny denne.A objednala som si aj predtreningovu pumpu aby som sa do toho cvičenia vobec dokopala aspoň teraz zo začiatku. Myslite si , že to je v poriadku alebo by som mala niečo zmeniť ? 🙂 Ďakujem za odpovede.

Strana
z2
kammik
1. mar 2018

kamoška tá si počíta makrá, jej sa takýto spôsob vyplatil, mňa osobne to nebaví, ja sa snažím mať pestrú stravu, sladké len doobeda a aj to v podobe ovocia a pohyb a ide to 🙂

babika4590
28. nov 2018

Baby mne sa podarilo schutnut 30 kg za rok, vdaka zelenemu čaju, rada sa s vami podelim o moju skúsenosť, napiste mi spravu

evittam
28. nov 2018

@babika4590 Ved sa konečne podel.

babika4590
28. nov 2018

Baby mne sa podarilo schutnut 30 kg za rok, vdaka zelenemu čaju, rada sa s vami podelim o moju skúsenosť, napiste mi spravu

babika4590
Odpoveď bola odstránená
evittam
28. nov 2018

@babika4590 A predpokladam, že ich kupim vyhodne od teba. Btw.to co pises sa da úspešne aj bez nejakých kapsul.😉

babika4590
28. nov 2018

@evittam ano je pravda ze na zaklade vlastnej skusenosti odporúčam vyrobky ktore dosahuju výsledky, je na tom nieco zlé?

evittam
28. nov 2018

@babika4590 Ano. Nespamuj to tu v každej podobnej diskusii a reklamu si zaplat.

babika4590
Autor odpoveď zmazal
babika4590
28. nov 2018

@evittam Ak nemate zaujem tak to nemusite komentovat, snazim sa poradit zenam ktore zaujem majú

evittam
28. nov 2018

@babika4590 Porušujes pravidlá. A ja si budem komentovat co len chcem. Ak sa ti to nepáči tak neotravuj sprostostami vo verejných diskusiach.

kellypiu
28. nov 2018

@evittam neries, nerozculuj sa zbytocne 🙂
zdielam rovnaky nazor ako ty, tieto tabletky su uplny nezmysel, su to vyhodene peniaze a zrovna nie male, ale tak kazda pouzivame to co povazujeme za vhodne 🙂

evittam
28. nov 2018

@kellypiu Ja sa ale vôbec nerozculujem. Nemám prečo. A uz vonkoncom nie kvôli nejakej....na anonymnom fore.😁😉

saslavka73
1. mar 2019

1 hodinu dvíhať železo je veľa. Cvičis veľa. Beh, bicykel, chôdza.

Strana
z2