Snažím sa schudnúť
Ahojte 🙂 mohli by ste mi prosím poradiť ako čo najefektívnejšie schudnut? Minulý rok od leta som cvičila jogu asi 4 mesiace začala som sa aj zdravšie stravovať obmedzila som pečivo a sladke ... mám pociť že za tie 4 mesiace som schudla len 2 kila, tak som sa rozhodla, že začnem cvičiť silový trening spojený s kardiom , snažím sa prijať max.1200 kalotií . Cvíčím 1-1,5 hodiny denne.A objednala som si aj predtreningovu pumpu aby som sa do toho cvičenia vobec dokopala aspoň teraz zo začiatku. Myslite si , že to je v poriadku alebo by som mala niečo zmeniť ? 🙂 Ďakujem za odpovede.
Baby mne sa podarilo schutnut 30 kg za rok, vdaka zelenemu čaju, rada sa s vami podelim o moju skúsenosť, napiste mi spravu
@babika4590 Ved sa konečne podel.
Baby mne sa podarilo schutnut 30 kg za rok, vdaka zelenemu čaju, rada sa s vami podelim o moju skúsenosť, napiste mi spravu
@babika4590 A predpokladam, že ich kupim vyhodne od teba. Btw.to co pises sa da úspešne aj bez nejakých kapsul.😉
@evittam ano je pravda ze na zaklade vlastnej skusenosti odporúčam vyrobky ktore dosahuju výsledky, je na tom nieco zlé?
@babika4590 Ano. Nespamuj to tu v každej podobnej diskusii a reklamu si zaplat.
@evittam Ak nemate zaujem tak to nemusite komentovat, snazim sa poradit zenam ktore zaujem majú
@babika4590 Porušujes pravidlá. A ja si budem komentovat co len chcem. Ak sa ti to nepáči tak neotravuj sprostostami vo verejných diskusiach.
1 hodinu dvíhať železo je veľa. Cvičis veľa. Beh, bicykel, chôdza.

kamoška tá si počíta makrá, jej sa takýto spôsob vyplatil, mňa osobne to nebaví, ja sa snažím mať pestrú stravu, sladké len doobeda a aj to v podobe ovocia a pohyb a ide to 🙂