Snažíme sa. Začali sme po lete 2008. Pridajte sa
pokračovanie témy, ktorá priniesla vela tehuliek a snád vela prinesie ešte 😉
jani prosim ta uz to neodkladaj. Zavolaj tam alebo chod, lebo 12 mesiacov uz je dlha doba. Nech sa na to pozru. Mozno ste obaja ok a vydychnes si alebo ak by aj nieco nebolo ok je najvyssi cas zacat to riesit.
Kolko mate s manzelikom rokov?
Vies vsetky vysetrenia trvaju dost dlho tak aby ste nestracali zbytocne cas
alicao dakujem a paprika co kupila si ??? aby to nedopadlo ako s tym mojim segedinom 😀
uz aj ja som tu, len vy za chvilu pojdete vsetky na obed....
tiez by som prijala jar, teplucko a kolieskove korcule, uz sa na to tesiiiiiiiiiim. a na bicykel 🙂 🙂
ja som este vcera robila hraskovu polievocku, ale najlepsia je z novej zeleninky, dobra sladka 😵 😵 😵 😵
janka aj by som ťa nakopla nebyť tak daleko od teba
neistota je horšia
na čo čakáš? na zázrak? možno je problem niekde a vy čakate a zbytočne
rok je dost dlhá doba
nehovoriac o tom že kym ťa objednaju to trva - nas objednali až o mesiac po telefonate
dalšia vec další mesiac budu trvať prvé výsledky
to chceš čakať ešte další rok?
janka baby maju pravdu..ved o nic nejde!!!! odvahu!!! A ked jej mas dostatok, prid aj na obed budes pokusny kralik 😀 😀 😀
kika kupila som ,mala som este zvysnu kapustu tak som to robila od znova, len zemieky som odtial vytiahla a umyla..fakt show🙂 😀
Ahojte babulky... 🙂
Dnes som si dala nacas, ale uz som tu. Mala som rano nejake stretka... 🙂 Uz som aj po obede. Mala som paprikas... 🙂
Vcera na stretnuti bolo super. Baby maju krasne bruska a su z nich nadherne maminy. Uz len aby sme aj my take mali... 🙂
ahoj adkaaaaaa.
no uz som bola zvedava, ako bolo 😵
vam je hej, mozte sa stretnut, tu v at, co su tu baby, uz maju vsetky deti, tak sa k nim nechcem velmi miesat
Dobre baby,
tak ja tam dnes poobede zavolám a objednám sa. Máte v podstate pravdu, Prali my budeme mať obidvaja tohoto roku po 26.
Susi ani ja sa nemôžem s nimi stretávať lebo som ďaleko až na východe Slovenska. 😒
adka, sem som isla po skole, najprv ako opatrovatelka a potom som si nasla pracu v domove dochodcov, tam som bola 2 roky. minuly rok v aprili som ale dala vypoved a od juna som uz v nemocnici na ortopedicke operacke.
ani vo sne by nenapadlo, ze niekedy budem na operacke na sk, nie to v at. ale da sa, kolektiv je dobry, len sefke som povedala, ze ked budem chciet babo, musim si vybrat mesiac dovolenky....u nas je totiz zhon, non stop 😝
ale vikendy mame volne, zatial
no a teraz som uz druhy mesiac doma, mozno dovolenku ani nebudem potrebovat 🙂
jani, tak to si dost daleko =)
a pekne sa veru objednaj, vidis ja som po 7 mesiacoch manzela prinutila ist na spg. ja by som rok nevydrzala, a nikto sa nas nepytal, kolko sa snazime
aj ja mam 26, mazel 28
alica nic si z toho nerob ... ja som tiez antitalent do kuchyne ... a je to sa na mna nechyta niekedy
to je zdrave, ze ste ako 16-ky. mala som kolegynu, u ma 38 a je ako pubertacka 😀 😀 😀 😀
len tak dalej kocky 🙂
Alicka dakujeme ti veľmi pekne, teraz si nás nakazila s tým spánkom aj ja chcem ísť do postele 🙂 🙂 🙂 🙂
Ešte hodku a pol a idem domkov, dnes som akási unavená ani neviem prečo.
Kiki mrcha sa nehlási????
kiki, vydrz, ona pride.
chod este raz do sauny a pi alchemilku, ten kamoske rychlo pomohol
susann nemozem ist zase do sauny ved by som sa tam roztopila ... 😀
a ani nestiham
susan - tak znie to vsetko dobre. nemocnice v AT maju asi o dost lepsiu uroven ako tu, vsak? Aj rodit by si chcela v AT?
Kiki daj si kvalitný sexík, aby si sa poriadne uvoľnila k tomu červené vínko a uvidíš že ona príde,
ja ti posielam tú svoju - kedže som až na východe tak dorazí cca. v piatok. 😝
adka, su aj lepsie aj horsie, zistila som ze vsde je to rovnake, aj tu vela ludia nadavju na politikov, na cudzincov (turkov, je ich tu tolko ako u nas romov) a je tu vela sukromnych nemocnic, kde musis vsetko cvakat a je to o velmi vela viac ako na sk. napr, v nemocnici by urobili spg. za 100 e....
budem tu rodit, lebo na sk si nic neplatim, ale netusim kde.
susan, mne 10 rokov v zahranici stacilo...vy tam chcete zoztat na stalo? lebo si neviem predstavit vychovavat dieta v anglicku, ved to tam je ako u debilou, este aj kohutiky na vodu maju rozdelene, lebo neprisli nato, ze to mozu spojit a nemusia sa palit kazdy den 😀 😀 😀 !
susan..teraz ma napadlo, ze ty si vo viedni, vsak? ja myslela ze v anglicku, tak potom nic...ale zase musis uznat, co rakusan to uchylak, staci pozriet spravy...

Ahoj Jerry,
do splnu som akosi nevolala, asi ma treba nakopnúť - veľmi sa bojím a ani neviem čoho.
ALicka pozývaš ma na obed??? Počula som, že si varila super polievočku 😎