Snažíme sa. Začali sme po lete 2008. Pridajte sa
pokračovanie témy, ktorá priniesla vela tehuliek a snád vela prinesie ešte 😉
alicka no tak to uz budu // 😀
adri v profile? sak ti to svieti v pase a tu v diskusii.. ci ako myslis?
my sme prestahovani,konecne... a sa mi podarilo ochoriet,som zachripnuta a mam zanesene dychacie cesty, takze som si zobrala na utorok a stredu dovolenku,ze ostanem doma,poliecim sa,poupratujem... este tam mame dost roboty,vsetko povybalovat,poukladat...
marti, zostan doma aj dlhsie, treba sa dat poriadne doporiadku nie len tak naoko...
baby ja sa hlavne bojím toho sklamania, to bude hrozné,
Adi a Marti ja dnes takto, Alicka ty to už vieš
http://www.fertilityfriend.com/home/2232b7
marti...ved preto...kotuha jedna 🙂 🙂 pusku 🤐
janka...taky hrozny graf som nevidela ani nepamata 😀 😀 😀
janka ja tym grafom nerozumiem, to je dobre ci zle?
alicka viacej nemozem teraz... to uz by ma musel niekto zastupovat a to sa neda teraz.. od stredy nastupuje kocka co bude po mne brat klientov, potom to uz bude ok ked sa zabehne..
ahojte blsky 🙂
Teeeda jani ty to mas v kapse. Ja sa tak tesim na 1.4. ako keby som isla sama testovat 😀
aha,takze je ten graf asi dobry, co?
alicka, ty si moja srdcovka 😀 sak pockaj ako to budes ty prezivat...
Ahoj Prali,
dakujem, a ty si na tom ako???? Dúfam, že sa v stedu potvrdia Alickine slová, že idem za Adriankou 😵
marti...pozri..moj nazor na vetu: Nemozem si zobrat teraz viac lebo...bla bla...., je:
Stara sa firma o teba??? Preco sa staras ty o nu? Tvoje zdravie a zdravie mimiska je to najdolezitejsie, firma moze ist vies kam.
A dik na za tu srdcovku🙂
Ahoj prali, ze ??Aj ja jej hovorim, ale ona fnuka a fnuka a boji sa...a co ja viem co....ale ona to robi naschval, aby pocula od nas opak 😀 😀 😀
alicka ak sa mi nepolepsi tak si vezmem dalsie volno...alebo sa hodim PN..
inak,nemate nejaky dobry typ na utulny a pekny penzion v prahe?
janka...tak som vas tu pekne sprdla vsetky hned z rana 🙂 🙂 🙂 ale ved viete, ze ja to vsetko myslim, len a len v dobrom 🙂
marti - mne to svieti v pase? ale ja tam nic nevidim... je tam len datum predpokladaneho porodu a nie aktualny tyzden,ci??????
baby ja som v poslednej dobe akasi nechapava... Ale moc vam drzim teraz palceky... Nech sa ku mne pridate a nie som tu samucka... 🙂
adrianka v pase mas termin porodu,ale sak to mam aj ja tak 🙂 a v diskusii sa ukazuje tvoj aktualny tyzden...
adrianka 😀 😀 😀 a to si len na zaciatku tehotenstva....v siedmom mesiaci uz nebudes vediet ani to ako sa volas a v deviatom si budes pripadat ako z lesa 😀 😀 😀
adrianka tu ked kecas,tak vedla mena mas 7 tt... nikde inde to neukazuje... mas to dobre 😀
alica tomu sa hovori tehotenska demencia... a je to uplne bezne... ku mne sa niekedy spravaju ako keby som bola narusena... pravda je ze niekedy sa tak aj citim 😀
ja som inak taka sprosta, vcera som robila ryzu a mala som nacate 2 sacky. Chcela som urobit 550 gramov. V jednom bolo 350 a v druhom 320 a ja som si to asi pol hodinu zratavala... 😀 Ja som ako z mesiaca.... 😀
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂 Dakujeeeeeeeeeeeeeeeeem. No na to by som neprisla... Ale aj tak to ukazuje zle, lebo 7 tt by som mala zacat az zajtra... 🙂 Skusim prerobit dlzku cyklu... 🙂
adrianka ono to ukazuje tyzden ktory prave bezi... ja som dnes 20+5, ale je to 21 priebiehajuci tyzden..
no lenze podla dna ovulky by som mala byt este len 5+6. Podla prveho dna poslednej mrchy je to dobre, ale ja som mala trosku posunutu ovulku, takze to mam len informativne... 🙂

:marti, zase mudra tehulka 😀 😀 neviem co by si robila keby si neotehotnela po dvoch mesiacoch snazenia...hmmmmm??? 😝 😝