Snažíme sa. Začali sme po lete 2008. Pridajte sa
pokračovanie témy, ktorá priniesla vela tehuliek a snád vela prinesie ešte 😉
dakujemeeeee uankab
alic no ja som myslela ze je to len pre wolfinku. Vies co ja jej ten dlhy rad necham a mne posli este par. Co ty na to?
alic posli aj ty mne nejake ... mozu byt aj vymyslene ale u teba su uz skutocne ...
uankab drzte sa obe, nech to mate cim skor za sebou a s uspesnym koncom
ale kde ze to ja vam obom, ale dobre tak extra pre pralinecku TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
A extra pre wolfinku TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
aby to bolo fer🙂
inak take cerstve su najlepsie 🙂
babulky majte sa tu krasne a pekny vikendik vam zelam 🙂
wolfi, pamatas sa ako sa kocky co sem chodili stretavali v blave a potom jedna po druhej otehotneli?/
Tak dufam, ze take cary funguju a v ziline a kedze som vcera sedela vela teba, si na rade 😀 !
dakujem pekne, potom sa ozveme , ked uz budeme na svete 😵 ... drzkajte sa aj vy, papa
ahojte kocky....
tak my uz sme doma aj s drobcom.... krasny,zdravy a moooooc stastny...
alic moooc gratulujem,nech vsetko dobre dopadne 🙂
Dakujem kocky, ale od vcera mi vychadzaju negativne testy, takze sa tehotenstvo nekona☹ 😢
dobre ranko ....
to mi luto .... ☹ ☹ ☹ som zvedava co ti na to povedia doktori
ahoj wolfi, do stvrtku ma drbne, ale uz sa s tym zacinam vyrovnavat, co inem mi zostava, tak ako si napisala, lepsie teraz ako to co sa stalo chudatku cukruske.. 😢
no vidis ... a moja kamaratka spominala som ti ju, chybou doktorov jej zomrelo babetko tesne pred porodom ... ja by som to nerozchodila
wolfi ani ja , uz teraz som taka mala troska...ale pozbieram sa este
prave som citala, ze po pregnyl sa moze drzat v krvy aj 14 a viac dni, takze to mozno bol zbytok, uvidime
alic uz si nad tym nelam hlavu .... je to tazke ale musis to hodit za seba ... a ideme dalej
akurat som volala do heliku a dohodla si termin utz na 24.8. ... 10dc tak dufam, ze tam budu aspon 2 foliky
ahojte kocky.
Alic co to citam????? To nemyslis vazne?????? Kedy ides do centra?
alicka a myslis ze to nevyslo??????? Ja tomu neveriiiiiiiiiiiim
baby mam pocit ako by sme boli zakliate princezne.
Alicja som dnes 22 DC a ovulka nikde.
tot moj graf.
http://www.fertilityfriend.com/home/260d59
Zakliata princezna alebo sipkova ruzenka
Alic a nemozes tam ist skorej? A ake testy kupujes?
wolfi tak tak. Princezne ale zakliate 🙄
pralinka, rapi clear a potom este dva ine, tusim intima a dnes este iny...jediny co mi ukazal dve ciarku bol mamatest ale ten som uz nezohnala od vtedy co som mala tie peknucke // co ste videli aj vy
podla grafu vidim, ze aj ty proste musis cakat ako ja...toto je tyranie ludiiiiiiiiii! malo by to byt protizakonne
malo by to byt veru protizakonne a je to doslova tyranie.
Co sme komu urobili??????

uankab, dik, sme len na zaciatku takze sa tesim len tak na stvtku🙂 , bolo to po inseminacii