Snažíme sa. Začali sme po lete 2008. Pridajte sa
Pokračovanie témy, ktorá priniesla vela tehuliek a snád vela prinesie ešte 😉

•
14. jan 2009kikina neviem preco ma vsebe tu elektriku...kazdy den musim umyvat podlahu lebo morca vsade beha po byte
0
Ahoj Kuspitka, my sa ešte nepoznáme, ale vítam ťa a dúfam, že čoskoro sa nakazíme všetky od nasich tehuliek, ktoré nam každý den davajú dávku výrusov.
Kuspitka ja som tiež snažilka a chcela by som testnuť s naraz s Adriankou, aj ked neviem či to už bude vydno, lebo ja mam ovu teraz takže myslím že skôr ako o 10 dní je zbytočne testovať. Uvidíme. Vy sa ako dlho snazite???
Cukrus ty neskúsiš testnúť skôr???? Myslím že cez výkend by si mohla ak nedorazí mrcha. Mám pocit že sa nám tu črtá prvá tohtoročná tehulka v našej témičke.
Kuspitka ja som tiež snažilka a chcela by som testnuť s naraz s Adriankou, aj ked neviem či to už bude vydno, lebo ja mam ovu teraz takže myslím že skôr ako o 10 dní je zbytočne testovať. Uvidíme. Vy sa ako dlho snazite???
Cukrus ty neskúsiš testnúť skôr???? Myslím že cez výkend by si mohla ak nedorazí mrcha. Mám pocit že sa nám tu črtá prvá tohtoročná tehulka v našej témičke.
Začni písať odpoveď...

Odošli