Snažíme sa. Začali sme po lete 2008. Pridajte sa
pokračovanie témy, ktorá priniesla vela tehuliek a snád vela prinesie ešte 😉
inak dnes mam bolia vajecniky cely den ako pri ovulacii, a to mi pomaly konci MS..divne
alic no to hej to je divne a si si ista ze su to vajecniky ?
ja som zvedava na tie moje folikuly v sobotu idem do heliosu rano
ahoj levus.
A pekne pridi aspon bude veselsie tebe aj nam
alic a nemozes mat skoru ovulku?
levus ahojky, drzkaj sa a stav sa obcas
pralinka co ja viem ci sa take veci stavaju? inak teplota bola vcera 37 a dnes 37.1 ale vies aka som ja tepla, takze...
nov ale stavaju. Sak si este nepocula o babach co otehotneli cez mrchu? Ja uz ano a vela krat
alic no to nehovor ani zo srandy ze si tepla 😀 😀 😀
dokedy si ? ja do 17.00 ☹ este 40 minut 😠
prali a ty si dokedy ?
ja ked tu budem dnes trcat do 17.00 tak do konca tyzdna mi zostane este nadrobit 2 hodiny aby som odisla na dovolenku s cistym stitom .... takze zajtra idem cim skor a zajtra ma prsat tak tu snad odsedim najdlhsie
prali ale ved som bola na sone pred tyzdnom a vajecniky boli ze vraj ok, to by mi povedal, keby tam daco rastlo,nie? mozno som prechladnuta ci co
alic tebe tam rastie mimozemstan 😀 😀 😀
prali presne vsetko je to zakliata krajina .. presne krajina zazrakov
no uz aj ja zacinam🙂 uz sa pomaly lucim bola som prepustena domov, tak papa a nech nam tato nalada vydrzi aj zajtraaaaaa 😀 cmuk
veru veru krajina zazrakov 🙂 aj nam by sa mohol stat zazrak.
alic papa aj ja za chvilocku pojdem
dobre ranko vsetkym ... vstavat a cvicit jde se do prace a prooooooooc, protoze prace slechti ....
takze sup sup 😀 😀 😀
alic .. nadrabam ... ved vies ze mi chybaju hodiny, ak tu budem dnes do 17.00 budem na nule ... koniec mesiaca sa blizi a treba mi vyrovnat skore

alic keby to tak tvoj muz cital .... 😀 😀 😀 😀