Snažíme sa. Začali sme po lete 2008. Pridajte sa
pokračovanie témy, ktorá priniesla vela tehuliek a snád vela prinesie ešte 😉
prali skusim zavolat obvodnemu, ci mozem ist na krv, az keby tam nasli zvysene hodnoty by ma asi poslal na endokrinologiu. uvidime , zavolam
no kolegyna ani nemala zle hodnoty, ale nedalo jej to a isla aj tak a povedala jej ze ma rizikovu stitnu zlazu a ze ked bude planovat otehotniet aby to mali pod kontrolov.
nieco na pobavenie ....
Slovák má len tri želania počas dovolenky:
Jemný piesok.
Čistá voda.
A aby sa miešačka nedojebala.
no je ale uz nie az tak ako to bolo v minulosti 🙂
Ale je pravda ze bud stavas alebo dovolenkujes
kuracie masko na prirodno s ryzou a zeleninou, dnes nezhresim hranolkami ked som rano skoro vyletela z koze ze mam len 82.4 kil .... tak nesmiem to pokafrat
no ja este neviem co budem mat.
Inak super si schudla a to si minule plakala ze si pribrala
no za 8 mesiacov z 88 na 82.4 ... no ale zase sa na tej dovolenke vyzeriem ... allinclusive ked tam budem vidiet tie kolaciky a dobrotky ... tak je to jasne ...
wolfi ale zas spalis kaloria plavanim. Ja som zrala na dovolenke kolace jak odtrhnuta z retaze. Na ranajky cokoladove palacinky po obede 4 kolace a po veceri tiez 4 kolace plus zmrzlina. Ale nepribrala som. To bude tym ze sme stale plavali alebo niekade lozili
prali no ja rano chodim davat osusky na plaz hned k moru tak si zabeham vo vlnach ... to je moj plan ale ako to dopadne .... 😀 😀 😀 😀
my pri mori ani bazene osusky nemame a ani lehatko. Vzdy zoberiem len tasku s opalovacim kremom a ide sa. My sme na dovolenke este nikdy nelezali na lehatku.
ja potrebujem lehatko, lebo mam ekzem a mne nerobi ten piesok dobre ked sa na mna lepi
no my nelezime. Iba plavame alebo popijame v bare. Nic viac. A to vydrzim robit cely den 😉
uz som napapana
aj ja ... my sme chodievali na vodny aerobik kazdy den a ja som vodny zivel takze furt pod vodou
ja aj aj ale ked sme boli v egypte minuly rok tak som bola furt pod vodou lebo hotel sme mali na utese ... tak som stale pozerala rybicky
aj ja chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
a
chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😵
kde nam zdrhla alicka???
vcera sme tu mali rusno a dnes sem k nam nikto nenakukne
no mohla by som lebo mam nove plavky 😀
ale museli by ste ma zobrat ako cierneho pasaziera cislo 2 😉

uz mam.
Sikula. Mne sa paci
no tak sa skus objednat znova. Alec stoji ti to za to. Nemyslis?