Snažíme sa. Začali sme po lete 2008. Pridajte sa
Pokračovanie témy, ktorá priniesla vela tehuliek a snád vela prinesie ešte 😉

•
5. feb 2009adi...oktobrovky stihame.... 😉
0
Lucim tak ti želáme veľa šťastia, Bože to už si v mesiaci??? AKo ten čas rýchlo beží.
Adrinka u mna graf nezaujímavý - zatiaľ nič, takže ešte neposielam.
Tvoj je teraz najaktuálnejší - tak dúfam, že čoskoro budeš testovať. Myslím že na Valentína by si mohla testnúť čo povieš????
Cukrus ty kedy mas dostať mrchu???
Adrinka u mna graf nezaujímavý - zatiaľ nič, takže ešte neposielam.
Tvoj je teraz najaktuálnejší - tak dúfam, že čoskoro budeš testovať. Myslím že na Valentína by si mohla testnúť čo povieš????
Cukrus ty kedy mas dostať mrchu???
juj baby, to by bolo uzasne na valentina... bodaj by ste mali pravdu...
inak myslim, ze pralinka je najaktualnejsia.... 26 DC.... 🙂 Takze na nu musime obratit pozornost...
kiki - ja som si na to meranie BT tiez tazko zvykala... obcas aj vstanem skor a meriam a vtedy viem, ze teplotka je o trozku nizsia... ale nevadi... Mas aspom dobry pocit, ze viem, ako telo funguje... 🙂
lucim no veru - lenivy chlap... 🙂 😃 a meno uz mas definitivne vybrane? ci este rozmyslate???
inak myslim, ze pralinka je najaktualnejsia.... 26 DC.... 🙂 Takze na nu musime obratit pozornost...
kiki - ja som si na to meranie BT tiez tazko zvykala... obcas aj vstanem skor a meriam a vtedy viem, ze teplotka je o trozku nizsia... ale nevadi... Mas aspom dobry pocit, ze viem, ako telo funguje... 🙂
lucim no veru - lenivy chlap... 🙂 😃 a meno uz mas definitivne vybrane? ci este rozmyslate???
Cauko mati....kde si zobrala tie 14tt....kde to predavaju nech tam zbehnem 😃
mati...no a o to by to bolo krajsie ze v oktobri som potratila a po roku v oktobri by som rodila...ale nebudem predbiehat....
no baby vzdy ked sa nudim tak tu nikoho nieje a ked mam chvilku robotu tak ste tu vsetky a ja nestiham 8-(
marti to je zlate... tak od teraz sa aj ja rozpravam s bruskom (aj ked mozno v nom nic nie je - ale nikdy nevies... 😉 )
jani... tak nepracuj a pridaj sa k nam... 🙂
jani... tak nepracuj a pridaj sa k nam... 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli