Snažíme sa. Začali sme po lete 2008. Pridajte sa
pokračovanie témy, ktorá priniesla vela tehuliek a snád vela prinesie ešte 😉
adenka - super,ze je vsetko v poriadku a je krasna ta prva foto...bude po Tebe 😉
Adenka dddddddaaaaaaaaaaaakkkkkkkkuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeemmmmmmeeeeee 😎 😎
Už by sa tie vírusy mohli na niektorú z nás nalepiť. Ako si stále nikto nič.
Alická vau, tak to by som brala, ale môj manžel ma super prácu, ktorá ho baví a aj celkom na východ super zarobí a to pracuje iba 2 km od domu.
Ja som sa rozhodla, že tento rok to vyriešim tak, že pojdem na matersku a basta. A bude vyriešené 😉 😉
To by bolo super mať v lete bruško, krásne - pod šatkami . Juj už aby to bolo.
lenusska no podla toho ako si tam vegetilo a ani sa nepohlo tak bude skor po tatovi 😝 😀 😀 😀
jankabo no veru, uz by sa mohli nalepit...poriadne ich papajte a neflakajte to 😀
Alicka 😀 😀 😀
Viete čo, ja som našla Adriankyn graf a vyzerá super 😎 Potvorka preto nám ho nechce ukázať.
janka , co mejes ved ochutnaj, skusala si uz lizat obrazovku? aj adenka urcite tak otehotnela, akurat to ma trosku vedlajsie ucinky, je jej teraz zle...ale to sa spravi 😀 😀 ...ja budem mat ovulku asi tak ako adrianka, skoro, asi za 2 , 3 dni...nevadilo by 🙂..kde vidis jej graf?
Joj babulky... mam vela robotky, vy ste ale nedockave... 😀 tu je grafik http://www.fertilityfriend.com/home/23e1bf
Ale zajtra isto zas klesne... ved je ozaj ako na hojdacke... 🙂 Nechcem si robit nadeje - pockam ako sa to vyvinie do piatku... 🙂
Dakujeme za virusiky... Adi a Marti.
dobre ranko, hlasim sa z postele , som mala vcera taku horucku, tak dnes mam dovolenku a lezim, ale zajtra musim ist do roboty ☹
baby netajim..len dnes grafu sibe.. uz som mala vyznacenu aj ovulku ale dala som dnesnu teplotu a vyznacenie zmizlo..to nechapem
baby kto tu je nova tehula, co to tu citam, komu to zatial vychadza graf ?? drzim palce
baby tak tu je moj graf...http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nu...
Ahoj cukruska - graf vyzera perfektne... len tak dalej - nech sa teplotky drzia... 😉
kiki - to ma mrzi - skoro sa uzdrav. Spinkaj a oddychuj. Ja sa tiez necitim najlepsie, stale ma skrabe hrdlo, ale teplotu nemam... 😒 Do roboty zatial chodim...
Baby tak rýchlo sa uzdravte, nech sa nakazíme všetky tehu a nie chrípkou.
Cukruska a Adrianka držím vám palce, už to tento mesiac musí výjsť 😎 😎
jani - vsetkym to musi vyst... ale priznavam, bola by som velmi rada, keby sme to s cukru zahajili a potom pekne jedna po druhej, do velkej noci vsetky tehu... 🙂
no cukrus to vyzera dobre 😵
Adi a cukruska tak teda fakt by sa uz patrilo to odstartovat. Len aby som tu nezostala nakoniec sama, lebo hned po vas pojde janka a kiki. Tak ked nahodou, potom nezabudnite poslat bociana aj ku mne
babule dakujem... ale ten graf ma len natahuje a pred mrchou bum dole 😠
vy ste tiez chore? ja od ovulky kaslem ako stary hrniec... koneeeec 😀
ale bolo by to fajn...inak ked ste sa vcera rozpravali o tych dietach... ked som dosla z roboty, zozrala som rezen so zemiakmi a kedze som sa necitila nasytena, tak som si urobila este zemlu so salamou... 😀 Tomu sa hovori bodova dieta - co vidim-zbodnem... 😀 🙂
no ja som sa tiez vtedy smiala ked mi baby hovorili ze ak ochories tak skor otehotnies, lebo telo sa tak na to nesustredi...a pozri...tu to je... 😵 😵
adi, keby si tak mala pravdu... 🙂 Myslim, ze nasledujuce 2 dni su rozhodujuce... Ak teplota nebude klesat... je nadej. Boze, ja sa tak velmi uz nechcem sklamat...

lenusska ahooooj...no veru...leti to 😵 😵 😵