Sníva sa mi, že ma manžel podvádza. Čo to znamená?
Neviete mi poradit, preco mam taketo myslienky, vlastne sny, ze ma manzel podvadza? Su to hnusne predstavy. V skutocnosti je uzasny, mily, pozorny, milujeme sa velmi. Nechcem mu take ani spomenut, aby som nenarusila doveru, lebo je to len v mojej hlave, no sama na seba sa hnevam, ale nemozem za to...ako to mam odstranit z hlavy, cim to je???
V kr.správach mám napísané.
ahoj ...pisem z vlastnej skusenosti, ze Ta necaka nic dobre.....aj my sme boli tutu-mutu.....a 2 roky sa mi snivalo, ze ma podvadza s inou a vysmieva sa mi do tvare.....a mna to v tom sne strasne stvalo.....nebolo to na dennom poriadku...asi 3x za rok sa mi to prisnilo ....ale stalo sa....Podviedol ma.!!!!!!....nemusi to byt tento rok-moze to prist o 3-5roky...ale da sa tomu aj zabranit.......
Ahojte, poradí mi niekto čo zamená môj sen?
Už je to dávnejšie sa mi zdálo, že môj bývalý mal v kočiku malé dieťa (kočik bol červený).
Teraz sa mi zdálo, že on ležal vedľa malého dieťaťa (asi dievča) a ja som tam vošla.
@sarinka91 ahoj. Neviem čo to môže znamenať. Máš dobré vzťahy so svokrovcami? Ak nie, tak je to možno len tvoj vnútorný pocit, že nie si pre nich tá ,,správna" a oni ho chcú oženiť za inú. Ale to je ich problém, no nie 😝 Ale ak máš dobré vzťahy, tak neviem, možno si len pozerala nejaký film a tvoj mozog to prekomponoval... 😉 V podstate to môže byť hocičo a nemusí to znamenať vôbec nič 😀
@labelo podla mna to znamena ze by si sa chcela v zivote niekam dalej pohnut, ale neveris ze sa ti to podari. mas strach z novych veci, no zaroven po nich tuzis. Prilis si neveris a citis sa niekedy bezmocna...aspon take mi to pride...ale vyklad snov je dost zlozity a teraz nehovorim o ziadnom snari, lebo to je cista hovadina, ale o psychologickom vyklade, kde sa odhaluju emocie, ktore pracuju v podvedomi...takze tvoj sen moze znamenat aj nieco ulne ine...to si uz povedz sama ci som sa aspon priblizila k podstate...
love232 hej aj mne to tak vyslo,,,no podviedol ma,,,prisla som mu na to,,,ale ked odpustis,budes to mat kazdy den pred ocami,,,,a on sa nad tym len pousmeje,,,,pri hadkach si to budete stale vyhadzovat do oci,,,,,a nehovorim o tom, ako dlho to trva,kym sa z toho pozbieras a ten pocit, ked sa dozvies na 100%,ze Ta podviedol..........v sekunde sa Ti zruti zivot,,,,,,,OXAZEPAN-to jedine ma prinutolo spat,lebo inak sa nedalo........ja som to mala vtedy riesit,ale odpustila som,,,ale neni to dobre,,,,uz mu nebudes nikdy verit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! drzim palce,,,,,preskumaj mu vsetky spravy a maily,,,dozvies sa velmi zaujimave veci,,,,,,
ja snivam furt o tom ze ma podvadza a ze hoo aj pritom chiitim ☹
sny este hadam nic neznamenaju
Ahoj neda mi nereagovat na prispevok... Aj mne sa minuly rok snivalo, ze ma moj manzel podvadza. Plakala som tak tuho ze moj manzel do mna kopol co reves tak som mu povedala o sne a jeho nevere. Vysmial sa mi!Bolo to v juli 2015 .Az nastupili dokazy,ze sen je pravdou. Odstahoval sa zo spalne v maji 2015 vyhovaral sa ze po operacii chrbtice sa mu lepsie spi v obyvke... Ja naivka verila. V juli som si vsimla ze mobil ma furt v teplakoch, zvuky vypnute.Mobil vzdy pri sebe. To nikdy nerobil. Raz si ho odlozil.. No nic zvlastne tam nebolo.. Iba nejaky kontakt Drevo Fero. Deti mi otvorili oci syn, ze mami ked si tu neni ocino furt smskuje a ked som mu nakukol otocil sa. Neskor dcera ze ocino telefonoval so zenou ze moja dobre si nastrielala zasluzis si odmenu.Kamaratkin manzel vraj v krcme pocul ze moj muz ma milenku.Tak uz to bolo jasne. Az sa mi snivalo ze som v mob. nasla fotku.no nasla som sms. Ahoj nemohla som ti zdvihnut telefon, bola som vencit psa bol so mnou aj moj manzel. Uz si mi domka konecne? Mozem ti rano zavolat? Jasne ze nic nieje pravda tvrdi moj muz aj ona!Dalsi sen nasla som tajny mobil... No nasla som simkartu s operatorom co ma ona. A tam smsky od nej! Kua to uz som bola vytocena totalne!!! Takze ver svojim snom ja uz mojim verim a spolieham sa na ne!
@selisel znamena to, ze si paranoidna..... az sa prestanes nad tym snom zamyslat, ako prisiel, tak aj prejde...... lebo tak to mas stale v podvedomi a v noci mysel spracuvava podvedomie a potom sa ti snivaju blbosti... podvedome sa proste toho bojis.
mne sa napriklad sniva vzdy pokracovanie nejakeho filmu, co som prave videla.... samozrejme ze som ja hlavna hrdinka..... a to by si kukala na tie dobrodruzstva, co tam zazivam....

@flos8 Ahoj, moja babka vždy hovorievala, že hovienka v sne znamenajú šťastie a bohatstvo - čím viac, tým väčšie! 😵 😉
Držím palce!