icon

Snúbenec si rozmyslel svadbu

16. apr 2020

Priatel ma pred 2 mesiacmi poziadal o ruku no dnes vecer prisiel v zlej nalade domov a povedal mi,ze on by tu svadbu ani uz neriesil,ze nech zijeme nadalej tak ako pred tym. Mne sa chcelo plakat. Nie je moc romanticky no dobre vie,ze sa tuzim vydat som s nim 3,5 roka a u nas doma je nemyslitelne aby zena zila len tak nadivoko. Ked som doma oznamila,ze sa budem vydavat povedali mi,ze uz bolo nacase a mamina uz planuje co a ako a teraz jej ako mam oznamit,ze svadba sa nebude konat?
Co mam robit? Mam pockat ci ho to neprejde alebo radsej oznamit koniec zasnub?

Strana
z2
jaskolka
17. apr 2020

@zuzanka.zuzu a co teda potom znamená slovo, neriešit svadbu? Aj keby len o dvoch svedkoch bola, tak minimálne dátum, doklady a matriku treba "riešiť". Ale podla autorky ani toto nechcel riešiť. Nemyslím to zle, len nepochopila som, ako teda ty berieš, že neriešit svadbu, čo to teda znamená

nika1971
17. apr 2020

rozid sa s nim....do kedy bude takto po ruke? ako zaloha? bud ta chce, a chce s tebou zit, alebo nech ide kade lahsie....a hlavne ak vie, ze tvoja rodina a aj ty ste konzervativny a trvate....

autor
17. apr 2020

Takze dnes mi urobil ranajky do postele a vysvetlil,ze poslednu dobu sa neciti dobre akokeby mal alergiu alebo co a,ze to povedal bez rozmyslu lebo bol nervozny a podrazdeny z toho ale potesil ma lebo dnes volal na farsky urad a zajednal termin svadby. Takze beriem spat

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
leuchtturm
17. apr 2020

@nikolka1986 kto chce kam, pomozme mu tam 😀

krisbar
17. apr 2020

Ja by som si sla hned na to otvorit flasu vina a oslavit, ze mi zivot dal sancu na minus jeden rozvod. Zjavne chalan nechce to co ty. Preco by sa on mal nasilu zenit? Preco ty s nim nasilu nezijes "na divoko"? O co su jeho dovody horsie? Proste zase jeden vztah, kde kazdy chce nieco ine. Resp. ty si tlacena do veci svojou rodinou namiesto toho aby si sa zastala svojho vztahu a povedala, ze svadbu nechcete, kedze on to tak neciti. Si na jeho strane ci na strane rodiny? Toto je jedna z prvych otazok, ktore vo vztahu musis mat vyriesene.

krisbar
17. apr 2020

Aah, vidim ze veci sa pohli. No ja uz by som bola opatrna...najma teraz ked je tak prehnane aktivny...

ketrint
17. apr 2020

@zuzkalujza 😥 ach.
Normalne som to cez riadky prezila s Tebou ☹️ poslem aspon srdiecka, prajem vela sily a vsetko dobre Vam dvom babam ❤️

zuzkalujza
17. apr 2020

@ketrint dakujem. Ale uz nam je dobre, dokonca lepsie ako bolo pred tym ❤️

rybka80
17. apr 2020

Vidím ze už znova zmenil rozhodnutie.. No opýtam sa ťa takto, ako často sa stáva, že mení dôležité rozhodnutia? Ze ich mení tak, že si z toho nešťastná? Lebo toto neni že ti povie ze pôjdete do kina, a na druhy deň ti povie, radšej zostaneme doma. Svadba je sakra vážna vec... To už raz keď niekomu poviem áno, musí byť veľký dôvod to zrušiť. To by sa nemalo hovoriť zato, že mám zlú náladu.

brita7777
17. apr 2020

Mne osobne by vadila ta zainteresovanost rodicov, je to predsalen Vasa oslava a rozhodnutie, moze to vadit, nepoznam ho, treba sa spytat. Ak ma pochybnosti, mozno nie je ten pravy.

hindakus
17. apr 2020

Pred 10 rokmi sa mi stalo to isté. Ja som tie slzy sklamania neudrzala, a ked som tak poplakávala už 3.deň, partner zase otočil, že svadba bude. No a hádaj. Dnes sme už rozvedení a boli to stratené roky. Škoda, že som vtedy nevyužila to, že zrušil svadbu, k prehodnoteniu vztahu.

marvin1234
17. apr 2020

To je hrozné, kopla by som ho niekam. Na to nie je ospravedlnenie, páry sa hádajú,v hneve kadečo povedia,ale toto je proste za čiarou. Od takého chlapa by ma absolútne neprekvapilo, keby potom až budeš tehotná tak príde a zrazu povie že on dieťa nechcel a bla bla. Tiež lebo má zlý deň. Celé zle.

jaskolka
17. apr 2020

Prekvapilo ma, že doslova "z brucha" hádže vážne rozhodnutia. Dnes mam fajn náladu, vezmime sa, majme dieťa. Zajtra sa zle vyspím, asi mam alergiu, neriešime svadbu, nic také. Toto je správanie dospelého muža? Nechcem ti nejako ublížiť, alebo vnucovať svoj názor, chápem, že sa tešíš, lebo dojednal termín svadby, a si v siedmom nebi.. Ale premyslela si si to úplne aj ty? Ze chceš byt s takým človekom, čo mení podstatne rozhodnutia podľa nálady, či alergie?máš tu nestranne pohľady žien, a veľa z nich sa zhoduje... Toto robil môj ex, že pondelok super, berieme sa, v stredu si krava, sprostá, serem na svadbu, v štvrtok ideme pozerať prsteň, v piatok rusime všetko... Aj zrušil, asi dva mesiace pred termínom, už sme všetko mali vybavené. Chvalabohu, bolo to najlepšie, čo mohol pre mňa urobiť 🙂🙂🙂Dodnes je slobodný, už ma asi 12 vzťah, nespokojný stále.

yollanda
17. apr 2020

Napis o rok! Ale z alergie sa svadba neruší

alaguema
18. apr 2020

Chýba podstatný údaj o veku. Ak ste madzi 20 a 30, tak mu úplne rozumiem. Ak ste nad 30, tak asi bude vhodné zvážiť čo a ako ďalej. Ono tu ani nejde tak veľmi o svadbu (aj keď tebe evidentne áno), ale o to, že on vycúval z plánu a to o niečom hovorí.
Aha...a medzitým zas zmenil rozhodnutie. Nuž, zábavný chalanisko...len neviem, či to sním bude takto zábavné vždy. Lebo ešte sú aj oveľa dôležitejšie momenty v partnerskom živote, ako nejaká svadba, aj keď tebe sa určite teraz zdá, že nič dôležitejšie nemôže existovať. Ale naozajstná sranda prichádza možno dlho po svadbe...u niektorých aj krátko po nej. každopádne, je to celé o inom, než o tom jednom dni v bielom. Ak sa nemôžeš spoľahnúť na jeho slovo v takej váźnej veci, tak ja by som asi tú svadbu zrušila sama.

eliska13
18. apr 2020

A to Ti stačilo ako vysvetlenie?mne to príde ako výsmech cítim sa zle, asi alergia, ale tak teším sa, lebo zajednal termín.Ja nemám rada ľudí, ktorí menia v tak dôležitej veci názor ako aprílové počasie.

h2
18. apr 2020

Ahoj. A nemôže byť, že to povedal pod vplyvom terajších udalostí (korona)? Veľa ľudí teraz svadbu odkladá. Predsa len, mnohí majú o svadbe inú predstavu, než je obrad v rúškach a žiadna veľká hostina... A nikto nevie, dokedy to takto bude. ☹️

kassandra25
18. apr 2020

Lenze tieto veci nie su jeden den tak, a druhy den inak. Pozri, niekto do 3,5 roka ak je s niekym, uz ma davno aj po svadbe a uz aj prve dieta, spolocny byt, auto atd. 3,5 roka s niekym byt bez zobratia a po tom case milostivo poziadat o ruku a o 2 mesiace nato vyjadrenie, ze radsej nie, pritom ty uz si to oznamila rodine a na vysmech z toho vzislo a teraz by si sa s nim mala este dohovarat o tom, co a ako ako s deckom? Zle ti radia, velmi zle. Ci sa decko zle vyspalo alebo dobre. Odpoved hadam poznas aj sama. A nezi uz s tym deckom! Sprav si svoje s ozajstnym chlapom.

evica01
Autor odpoveď zmazal
danielyn
27. júl 2020

Ja mam 10,5r vztah a nik to neriesi... Ked to on tak neciti netlac ho donicoho.... Lebo urobi co budes najmenej cakat.... JE TO NEMYSLITELNE??? PRECO MAS TEN POCIT... TO LEN TY MAS POTREBU SA VYDAVAT.... BEZ TOHO BLBEHO PAPIERA TO NEJDE? NEZIJEME 100R ZA OPICAMI

jarnajar
5. dec 2023

Ako ste po rokoch dopadli?

evaachesa
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2