icon

Šofér somár

18. apr 2023

Ja len taký " anonymný povzdych" . Ponáhľala som sa s deťmi na vlak. Pred nosom alebo skôr pred kočíkom mi zastal pán na dodávke. Určite ma videl, že mu idem oproti, ale aj tak zablokoval celý chodník. Obísť sa ho dalo len po hlavnej ceste kde je veľká premávka, takže sa ho vlastne obísť nedalo... Veď on len " na minútku" . Za tú minútku jemu dali pokutu a mne ušiel vlak.. my teraz prídeme domov pred polnocou len preto, že vodičské preukazy dávajú aj neohľaduplným chruňom. Ach

Strana
z2
mondolina
18. apr 2023

mne len nejde do hlavy, že nikto iný tadiaľ na vlak nešiel. celých 20 minút.

moonlight1210
18. apr 2023

@andrejka1974 pisala “previedli ma až policajti keď prišli na miesto...“

Z toho by vyplyvalo, ze pan vodic sa dostavil az v case prichodu policie (teda nie za nim deklarovanu minutku).
A ze teda tam necakala cely cas, nez s nim spisali papiere a odisiel.
Ale stacilo to na to, aby uz vlak nestihla.

h2
18. apr 2023

@mondolina Tak možno ľudia, ktorí išli bez kočíka, sa vedeli pretlačiť po druhej strane dodávky, tam, kde nebola cesta. Ona sa tade s kočíkom nezmestila.

autor
18. apr 2023

@andrejka1974 bol to debil, čo vzal dve vrecia z tej hrdzavej dodávky a vybral sa za zvodidlá do poľa. Žiaden kuriér.Policajti prišli pľasli mu pokutu za stierač, pomohli mi bezpečne prejsť okolo dodávky a odišli . Bohvie kedy vôbec k dodávke ten "chudák " prišiel.

@mondolina tadiaľ veľa ľudí nechodí. Je to cesta popri malých obciach. Z tej obce z ktorej som šla ja jazdí do mesta len autobus 5krat do dňa. Ja som potrebovala ísť do inej obce na vlak,ale tam autobus nechodí tak som vystúpila tu a chcela prejsť tými chodníkmi .

h2
18. apr 2023

Autorka, a kde si teraz? Čakáš na ďalší vlak? Nemá ti kto pomôcť, odviezť ťa, napríklad, aby si s deťmi nešla tak neskoro? Manžel?

autor
18. apr 2023

@h2 dostali sme sa na ďalší vlak, oni idú každé dve hodiny. Len cesta je dlhá. Ale aspoň deti spia 😃 . Manžel príde po máš na stanicu, slúži do deviatej. Mali sme to vymyslené tak, že prídeme akurát v čase keď mu bude končiť služba, chvíľu počkáme a vezme nás domov aby sme nemuseli ešte ďalej autobusom ísť. Teraz nás bude musieť on čakať , ale tak čo už.

mondolina
18. apr 2023

je to nepríjemné 🥺

h2
18. apr 2023

Tak šťastnú cestu, dobre docestujte.

liljana
19. apr 2023

Urcite bola chyba na jeho strane, ale neviem si predstavit stat 15 minut na chodniku pred autom a neskusit zdvihnut ruku s prosebnym pohladom, aby ziadne auto nezastavilo a nenechalo vas prejst.

osky
19. apr 2023

Pisu ti tu ozaj vselico,hlava mi neberie,ze mamicky by boli schopne tak riskovat.
ale ja by som v ziadnom pripade neriskovala zivot,alebo daky skrat.
Proste v ruke kocik, druhe decko..
Dieta Sa v Panik moze vxtrhnut z ruky,zlaknut...alebo zrazu prestat kracat Plakat...
A vy jej tu radite obchadzat Auto v premavke...
Je to hlupost.
V Sekunde Sa moze stat nieco zle.
Ten vlak za to nestal.
A teda,som tolerantny clovek,a ludom zle nerobim.
Ale v tomto pripade veru-policajti snad dali dost velku pokutu.
Vodici Sa raz musia naucit respektovat pravidla.

Strana
z2