icon

Šokujúci prípad: 12-ročná Češka porodila dieťa splodené so súrodencom

1. aug 2025

Co hovorite na pripad z ceska 12rocnej co porodila dieta s bratom … ako je to vobec možne ? To rodicia nic nevidia na detoch ? Maju teraz vsetci pokazeny zivot a chudatko to male babatko

Strana
z2
anonym_b74515
2. aug 2025
@summer23456

@anonym_b74515 prepáč, že sa tak opýtam... ale ináč je normálny? Akože nik by niečo také naňho nepovedal? Mne toto hlava neberie a veľmi mi je ľúto, čím si si prešla .. snáď sa ti to aspoň inde vrátilo a si v živote šťastná 💗

@summer23456 nie, nik by to na neho nepovedal.... ide mu uz na 50, vzdy bol na mladsie, teraz sa uspokoji aj s tridsiatkou 🤣🤣🤣 ale co mal mladsie tak boli tak okolo osemnast.... A zase on mal fakt dlhodobe vztahy.

ja som dlho bez partnera, prve manzelstvo mi krachlo kvoli tomuto, neustala som flasbacky a kym mi doslo, co sa deje, manzelstvo bolo tatam.... druhy manzel - zobrala som si psychopata, takze som rada ze som sa ho zbavila...... a nejak nemam kde spoznat chlapa, na zoznamky ust nechcem --- tak som sama s detmi.

20erika07
2. aug 2025

@anonym_autor je to otras, u nas bola 10rocna tehotná, v 11tich porodila. Otecko 14rocny .Z detského domova ona, on z osady. Uz maju 3 deti. A žijú mimo osady, aj o deti je postarané, aj do skoly chodia . Taka skôr rarita.

majka99999
Autor odpoveď zmazal
anos18
2. aug 2025
@anonym_b74515

@summer23456 nie, nik by to na neho nepovedal.... ide mu uz na 50, vzdy bol na mladsie, teraz sa uspokoji aj s tridsiatkou 🤣🤣🤣 ale co mal mladsie tak boli tak okolo osemnast.... A zase on mal fakt dlhodobe vztahy.

ja som dlho bez partnera, prve manzelstvo mi krachlo kvoli tomuto, neustala som flasbacky a kym mi doslo, co sa deje, manzelstvo bolo tatam.... druhy manzel - zobrala som si psychopata, takze som rada ze som sa ho zbavila...... a nejak nemam kde spoznat chlapa, na zoznamky ust nechcem --- tak som sama s detmi.

@anonym_b74515 ja ti prajem veľa pokoja a lásky ❤️

summer23456
3. aug 2025
@anonym_b74515

@anonym_b74515 ach to má mrzí, kolko si mala v živote naložené. Drž sa 💗

Strana
z2