icon

Šokujúci prípad: 12-ročná Češka porodila dieťa splodené so súrodencom

1. aug 2025

Co hovorite na pripad z ceska 12rocnej co porodila dieta s bratom … ako je to vobec možne ? To rodicia nic nevidia na detoch ? Maju teraz vsetci pokazeny zivot a chudatko to male babatko

Strana
z2
anonym_7ed1d3
1. aug 2025

Však cigani

minenkaa
1. aug 2025

@anonym_autor ale čo by mali mať pokazený zivot a decko by prečo malo byt chuda

autor
1. aug 2025
@anonym_7ed1d3

Však cigani

@anonym_7ed1d3 boli to cigani?

autor
1. aug 2025
@minenkaa

@minenkaa ved to je hrozne len pomyslenie ze mam rodicov surodencov

anonym_7ec348
1. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_7ed1d3 boli to cigani?

@anonym_autor jasne že to boli cigani. A v chajde určite ďalších minimálne 10 súrodencov a aj keby si to na malej rodičia všimli, čo verím že si všimli len hrajú formu že nie, tak by im to bolo fuk, lebo je to ich mentalita …. A najlepšia veta v jednom článku bola, ze dievča pochádza z dobrej rodiny, no jasne, my seno žerieme

katuskacicuska
1. aug 2025
@minenkaa

@minenkaa a čo z toho vyrastie? Veď je to incest ! Fuj, hnus, nepredstaviteľne, žeby ma brat pretiahol, sila

zuzana76
1. aug 2025

Ja som čítala že to bola bežná rodina. Pochopilasom, že nie romovia

minenkaa
1. aug 2025
@katuskacicuska

@minenkaa a čo z toho vyrastie? Veď je to incest ! Fuj, hnus, nepredstaviteľne, žeby ma brat pretiahol, sila

@katuskacicuska prosim ta a si myslis ,že sú jediný,cele dynastie boli postavené na inceste
To len teraz sa z toho robi halo

minenkaa
1. aug 2025
@katuskacicuska

@katuskacicuska čo by malo z toho decka vyrásť ,to čo z neho vychovajú

minenkaa
1. aug 2025
@anonym_autor

@minenkaa ved to je hrozne len pomyslenie ze mam rodicov surodencov

@anonym_autor všetko je to len uhol pohľadu ,vôbec to to decko nemusí vedieť

katuskacicuska
1. aug 2025
@minenkaa

@katuskacicuska prosim ta a si myslis ,že sú jediný,cele dynastie boli postavené na inceste
To len teraz sa z toho robi halo

@minenkaa jasne že nie sú jediní, bývam v takom meste kde sú dookola samé osady keď chcem ísť mimo mesta, musím ísť priamo cez “ohniska” viem ako žijú 🤮

deti95060810
1. aug 2025
@minenkaa

@katuskacicuska čo by malo z toho decka vyrásť ,to čo z neho vychovajú

@minenkaa keďže je z incestu tak aj zdr. problémy dieťaťa

minenkaa
1. aug 2025
@deti95060810

@minenkaa keďže je z incestu tak aj zdr. problémy dieťaťa

@deti95060810 vôbec nemusí mať ,koľko je chorých deti a rodicia vôbec niesu príbuzní

jaga18
1. aug 2025

Zarážajúce je, že to neboli rómovia. 12 ročná, žiačka ZŠ - maloleté dieťa, nikto si nič nevšimol, ani rodičia, ani spolužiaci, či učitelia 🤔

anonym_6e7908
1. aug 2025
@jaga18

Zarážajúce je, že to neboli rómovia. 12 ročná, žiačka ZŠ - maloleté dieťa, nikto si nič nevšimol, ani rodičia, ani spolužiaci, či učitelia 🤔

v minulosti sa trtusilo medzi rodinami, preto tolko postihnutych tvari na obrazoch v zamkoch kastieloch hradoch. co ludia neurobia pre majetky.
@jaga18 normalna rodina to nebola. tomu ver.

diewcatqoo
1. aug 2025

Vraj to neboli romovia. Dietata sa vraj rodina vzdala a pojde na adopciu. Ked tak nad tym premyslam, bude to pre to babatko najlepsie, ked si ho niekto adoptuje.

timea301196
1. aug 2025

Normálny ľudia to isto neboli

bluka2
1. aug 2025

Ale keby ste si precitali statistiku, tak by ste vedeli, ze sexualne obtazovanie je 3x castejsie medzi surodencami ako dieta a iny clen rodiny (stryko, rodic atd). O pripade som ani nepocula, ale nemusia to byt romovia len na zaklade tychto informacii

anonym_b74515
1. aug 2025

normalne sa to moze stat. teraz ma 12, takze ju zacal sexualne obtazovat ked mala 11. Zeny, neviem, ktore tu z vas si tym presli, ale ja som dokazala bratovi povedat nie az ked som mala takmer 15 - a isla som na strednu.
a ze rodicia by si vsimli? no nevsimli. Moji rodicia to nevedia doteraz a teda naozaj nikomu nevesiam na nos, ze ma v detstve sexualne obtazoval vlastny brat.

anonym_143139
1. aug 2025
@anonym_b74515

normalne sa to moze stat. teraz ma 12, takze ju zacal sexualne obtazovat ked mala 11. Zeny, neviem, ktore tu z vas si tym presli, ale ja som dokazala bratovi povedat nie az ked som mala takmer 15 - a isla som na strednu.
a ze rodicia by si vsimli? no nevsimli. Moji rodicia to nevedia doteraz a teda naozaj nikomu nevesiam na nos, ze ma v detstve sexualne obtazoval vlastny brat.

@anonym_b74515 preboha, a aky mate teraz vztah?

anonym_b74515
1. aug 2025
@anonym_143139

@anonym_b74515 preboha, a aky mate teraz vztah?

@anonym_143139 relativne normalny... Ono mozog je uzasny organ --- ja som to totalne vytesnila, akoby sa to nestalo... po rokoch som vsak mala flashbacky a bol to teda des, prezivala som si to opatovne :(. ale nejak som to dala - aj s pomocou psychiatra, aj ked teda nastastie bez liekov... S bratom som vzdy sa videla tak max raz do mesiaca, aj to uz bol silno casty kontakt.... takze v ramci moznosti a v ramci toho, ze sme rodina, je to uz po tych rokoch zabudnute (aktualne uz mam po 40tke). Ale bolo obdobie, kedy som sa s nim asi 8 mesiacov absolutne nerozpravala. Aj kvoli tomuto. No je zbytocne to riesit teraz uz, proste stalo sa, nik to nezmeni. Tie flashbacky zacali asi 10 rokov potom - to uz bolo zbytocne cokolvek s nim riesit, dolezite bolo aby som to spracovala a pohla sa dalej a vedela s tym zit.

ahhola
2. aug 2025
anonym_b657c0
2. aug 2025
@anonym_b74515

@anonym_143139 relativne normalny... Ono mozog je uzasny organ --- ja som to totalne vytesnila, akoby sa to nestalo... po rokoch som vsak mala flashbacky a bol to teda des, prezivala som si to opatovne :(. ale nejak som to dala - aj s pomocou psychiatra, aj ked teda nastastie bez liekov... S bratom som vzdy sa videla tak max raz do mesiaca, aj to uz bol silno casty kontakt.... takze v ramci moznosti a v ramci toho, ze sme rodina, je to uz po tych rokoch zabudnute (aktualne uz mam po 40tke). Ale bolo obdobie, kedy som sa s nim asi 8 mesiacov absolutne nerozpravala. Aj kvoli tomuto. No je zbytocne to riesit teraz uz, proste stalo sa, nik to nezmeni. Tie flashbacky zacali asi 10 rokov potom - to uz bolo zbytocne cokolvek s nim riesit, dolezite bolo aby som to spracovala a pohla sa dalej a vedela s tym zit.

@anonym_b74515 a brat sa tvári akože nič?

anonym_b74515
2. aug 2025
@anonym_b657c0

@anonym_b74515 a brat sa tvári akože nič?

@anonym_b657c0 samozrejme. A pre psychicke zdravie sa tak uz tvarim cez 20 rokov aj ja.

spongebob1
2. aug 2025
@diewcatqoo

Vraj to neboli romovia. Dietata sa vraj rodina vzdala a pojde na adopciu. Ked tak nad tym premyslam, bude to pre to babatko najlepsie, ked si ho niekto adoptuje.

@diewcatqoo Uz vidim ako si niekdo adoptuje dieta z incestu. Ved to bude mat 100 diagnoz, potomkovia tak isto.
Za mna klobuk dole pred ludmi, ktori maju dieta z domova. Ved nevedia, ci matka nebola psychiatricka pacientka, narkomanka, atd. To iste otec.
Staci mi vidiet susedinu vnucku. Zlatucke 2 rocne dievcatko, romka, usmiate a dobre. Teraz ma 13 rokov, diagnostikovanu lahku mentalnu retardaciu a xy chorob.

summer23456
2. aug 2025
@anonym_b74515

@anonym_b657c0 samozrejme. A pre psychicke zdravie sa tak uz tvarim cez 20 rokov aj ja.

@anonym_b74515 preboha. Prečo s ním neprerušis kontakt? On má ženu a deti? Je mi to ľúto...

anos18
2. aug 2025
@anonym_b74515

@anonym_b74515 neviem si to ani len predstaviť, čo si prežívala a prežívaš. Hrozné

anonym_b74515
2. aug 2025
@summer23456

@anonym_b74515 preboha. Prečo s ním neprerušis kontakt? On má ženu a deti? Je mi to ľúto...

@summer23456 nema deti, ani manzelku. Mal partnerky, vacsinou si snimi nemam co povedat. Prerusit kontakt? Naco, sme spolu tak trikrat do roka, viac menej sa iba akceptujeme navzajom, nie je tam surodenecky vztah

summer23456
2. aug 2025
@anonym_b74515

@summer23456 nema deti, ani manzelku. Mal partnerky, vacsinou si snimi nemam co povedat. Prerusit kontakt? Naco, sme spolu tak trikrat do roka, viac menej sa iba akceptujeme navzajom, nie je tam surodenecky vztah

@anonym_b74515 prepáč, že sa tak opýtam... ale ináč je normálny? Akože nik by niečo také naňho nepovedal? Mne toto hlava neberie a veľmi mi je ľúto, čím si si prešla .. snáď sa ti to aspoň inde vrátilo a si v živote šťastná 💗

anonym_b74515
2. aug 2025
@anos18

@anonym_b74515 neviem si to ani len predstaviť, čo si prežívala a prežívaš. Hrozné

@anos18 uz je to v pohode, mozog to vytesnil. Akoby sa to stalo inemu. A rovnako to bude mat aj to 12 rocne dievca, inak paradoxne mame podobny vekovy rozdiel medzi surodencami.... akurat teda ona tym, ze rodila, sa moc tvarit ze sa to nestalo nemoze 🤷🏼‍♀️ ale verim tomu ze ide o beznu rodinu, zial, sexualne nasilie je v rodinach celkom casto. ;(

Strana
z2