icon

Som divná, že nechcem brávať dieťa na kúpalisko?

diewcatqoo
30. jún 2019

Ahoj. Chodievate s deťmi do 3 rokov na kúpaliská? Teda, je mi jasné, že asi áno... ale je tu niekto, kto nechodieva? 🙂 ja neznášam kúpaliská, milión ľudí, pocit, že tá voda je tam špinavá a pražiť sa na slnku dobrovoľne je pre mňa utrpenie... syn sa zatiaľ na kupko nepýta, tak tie teplá riešime malým bazénikom doma na balkóne v tieni. Od všetkých známych počúvam, aká som divná a že synovi nedoprajem 🙂
Táto téma na mojom rozhodnutí nechodiť tam nič nezmení, len chcem vedieť, či je nás tu viac takto divných... či je tu niekto tiež taký "neletný" typ ako ja 🙂

pininka1
30. jún 2019

Nie si divná, aj keď my sme s deťmi boli aj s malými, ale skôr ideme niekde do hotela kde je menej ľudí a je tam bazén, na kúpku som boli asi trikrát. S tou najmenšou zatiaľ ani raz. Zvažujem Maďarsko tento rok, ale ešte uvidím.

markaterka
30. jún 2019

Ani my nechodíme na kúpaliska. Ja som bola naposledy asi pred 18 rokmi. Mňa to vôbec neláka, našťastie aj manžel je taký. Keď sa chcú ísť deti okúpať, idú k rodičom, ti majú bazén. Ale aj tam ja ani môj muž nechodíme do bazéna.

diewcatqoo
autor
30. jún 2019

@pininka1 no mne je to jedno, ci je to v madarsku, na slovensku alebo v cesku.. nemusim ani tie hotelove bazeny. Jedine, co mi nevadi, je more. Ale aj tam mi staci nejaka polhodka vo vode a radsej niekam zaleziem. Keby ma niekto chcel utyrat, tak by mohol tym, ze by ma zatvoril do nejakeho rezortu bez moznosti vyjst von 🙂

vladkavd
30. jún 2019

Tiež mám 3 rocnu. Nerada chodím na kúpalisko aj z toho dôvodu ze v 10nmesiacoch prekonala zápal obliciek. Odvtedy sme nikde neboli na kúpalisku. Aj keď mala by sa veľmi rada kupala. Manžel tiež chce ísť sa okúpať. Toho roku už asi kdesi pôjdeme. Ale kebyže na mňa manžel nenalieha, tak sme doma. Doktorka nám už povolila kúpanie na kupaliskach

prasiatko30
30. jún 2019

Ako ja tiez nemam rada masy ludi a nerada plavam ale tym ze som chcela moje deti viest k plavaniu a aby sa naucili plavat cim skor tak sme cez leto byvali a stale chodia aj denne na bazen - a moj ciel
Bol dosiahnuty - deti vo veku okolo 3rokov uz plavali prakticky bez rukavnikov a nemaju taku nechut z vody ako ja.

kristina2412
30. jún 2019

@diewcatqoo nie si divná🙂ja tiež veľmi nemusím kúpaliska v BA,keď bola dcera mala tak som sa pár krát premohla lebo máme kúpalisko pri dome ,ale išli sme skoro ráno a na obed šup domov . Objavili sme však kúpele na Slovensku ,kde môžu ísť do vonkajšieho bazéna aj deti bez obmedzenia veku,vstup je na 2 hodiny( úplne stačí)a vždy keď tam sme na dovolenke užijeme si vody na celé leto.

misinka0611
30. jún 2019

My chodime, no nemyslim si, že je divne keď niekto nevie. Ja napriklad nechodim na hory ale sneh mám rada, tiež som divná? 🙂

hettinka
30. jún 2019

@diewcatqoo ani ja nemám rada masovky. Na kúpalisko najradšej chodím na take malé dedinské, kým chodí pár ľudí, veľká zelená plocha, stromy.

29simona29
30. jún 2019

@diewcatqoo ja ta chapem, každý je iný, ale napriek tomu s malym chodím na kúpaliska od 1 roka, strasne sa mu to paci, mne tiež, lebo zvykne mi pospat 2-3 hod v kociku v tieni, nikdy ale nechodím sama...Veľa ľudí tiez nemusim, ale na väčšine kúpalísk sa tomu nevyhnes. V kazdom prípade, nejaké pravidlo, kto je a kto nie je normálny na základe toho, ako trávi volny čas s deťmi neexistuje a je zvláštne, ak sa nad ty vôbec niekto zamýšľa.

miadi
30. jún 2019

Nemam rada kupaliska Ale koli malej sa premožem miluje vodu aj ludi. Ideme na Sk a skoro kazdy den pojdeme k vode do madarska a v ba aj jedno jazero kde nebyva vela ludi no mam tusenie ze jej sa bude pacit viac Ta akcna masovka😂pojdeme aj do tatralandie .. bazenik doma staci tak pre 1-2r dieta mame kusok od domu jedno z najvacsich jazier na svete Great Lakes a minuly rok sa jej tam pacilo uz nechcela bazenik mala 3r a to ho mà aj so šmyklavkou . Len to jazero je dost znečistene a byvaju tam premnozene bakterie. Tak kupaliska su cistejsie hoci je tam milion ludi a deti cikaju do vody chlor to zabije.. v zime chodime k moru to je naj . Ale je to kazdeho vec co je pre svoje deti ochotny urobit. Ja nesudim tych co nejdu mne ten jej štastny xichtik stoji za to druhych neriešim.

diewcatqoo
autor
30. jún 2019

Dakujem za nazory. Ja nie som striktne proti vode, ved som aj pisala, ze syn sa kazdy den clupka v bazeniku na balkone. Okrem toho u svokrovcov a u znamych maju aj vonkajsi velky bazen, tak tam sa tiez obcas vyjasi. Aj pri mori sme s nim boli 2x.
Je mi jasne, ze v buducnosti sa budem musiet premoct a stravit aj tu kupaliskovu atmosferu. Syn bude mat buduce leto 3 roky, takze to uz asi budeme musiet ist aj na kupko.
Skor som chcela vediet, ci je tu niekto taky, kto tiez s tak malym dietatom nechodi na kupaliska. Pretoze v rodine som brana tak, ze akoze tyram dieta, ked s nim tam nechodim :D
Inak ja som uplne "antiletny" typ. Ja v lete radsej utekam do hor, mne staci k zivotu, ked je von do 25 stupnov 🙂

ysseba
30. jún 2019

My síce chodievame. Ale nevidím rozdiel medzi kúpaním sa na kúpalisku a v bazéniku na balkóne. V bazéniku robí to isté čo na kúpalisku 😀

moniquer
30. jún 2019

Si úplne normálna, neboj 😉 Moje deti ako malé tiež nepoznali kúpalisko, vyšantili sa na záhrade v bazéne detskom a potom v starej vani 😀 👍 Až keď chodili tuším do predškoly boli sme na čajke v Bojniciach, ale to bolo pre mňa tiež horor! 😉 Každý sa inde cíti dobre, a preto nemá zmysel odsudzovať niekoho za niečo, čo nemá rád a ja to môžem...

dskjhfdlkdjhl
30. jún 2019

@diewcatqoo skoro ako keby si o mne pisala. Takych divnych je nas viac, ja mam tiez radsej hory a na kupalisku som nebola ani nepamatam. Chodime kazdy rok k moru, mne to bohate staci, ja idem radsej na turu. Deti o nic neprisli, dokonca su z nich akvabely. Ja som bohuzial v bazene vzdy chytila aj to, co tam nebolo.