icon

Som hrozne nespoločenská

25. jún 2022

Asi od mala som tak naučena byť doma pri tv a oddychovať 🤷 činzakova som ale že úplne. Akoby ma vyčerpávali ľudia. Aj keď som už matka a keď máme ísť na návštevu ,tak mám s toho mindraky ale nakoniec ono to ani tak zle nieje ,necítim sa tam zle ako si myslím.
Už sa asi nezmenim

54tinka54
25. jún 2022

A to má byť len taká úvaha či akože čo tým chcel básnik povedať?

viestta
25. jún 2022

Ja sám panelákov a som celkom spoločenská. To nebude panelakom

pokemonkaa
25. jún 2022

typicky znak introverta

oliviakatka
25. jún 2022

Som taká istá 😁👌 budúci rok sa sťahujeme na úplnú samotu, bez susedov. To bude život 🤌🏻😌

autor
25. jún 2022

@54tinka54 že ma to aj sere 😒trápim sa nad tym

janetinka27
25. jún 2022

hlboky introvert. prestan citit vycitky a prijmi sa taka aka si.

0silvia0
25. jún 2022

Co na to hovori tvoj chlap?

autor
25. jún 2022

@0silvia0 zmenilo ho to trochu alebo mu niekto otvoril oči. Mal má viac rád takú aká som ale už mi aj vykričal že som taká ...dotklo sa ma to lebo bola moja opora najväčšia v živote

autor
25. jún 2022

@0silvia0 viem že ma strašne ľúbil ale už to tak necítim

autor
25. jún 2022

@janetinka27 mám výčitky pretože to ľudia ma neprijímali medzi seba a tak som sa tak nastavila že nepotrebujem ľudí

0silvia0
25. jún 2022

A nevies sa trochu prekonat? Aspon sem tam?

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
autor
25. jún 2022

@0silvia0 viem ale musím sa naladiť alebo mať taky deň. Niekedy mi je zle hádže má a zle sa mi dycha a preto som aj rada doma

marlent
25. jún 2022

Ja toto tak dokazem pochopit...za mlada som vyhladavala spolocnost milovala pracu s ludmi kolektiv stretavacky opekacky no po porode akoby mi preplo a nemozem vystat ludi nie je to sposobene ziadjou zlou skusenostou proste znicoho nic...najradsej som sama so sebou a synom...no myslim ze som na tom trosku lepsie lebo sa este viem prekonat a ked sa prekonam zistim ze ludia su vlastne celkom fajn 🤣😂 pridem domov poviem si musim sa stretavat castejsie ze je to super 🤣 no a druhy den uz to neplati a najradsej by som sa odstahovala niekam mimo civilizaciu 🤣🤣

estrella5
25. jún 2022

Mne je najlepšie doma alebo v prírode 🙂 Ľudia ma vyčerpávajú... A prijala som sa taká aká som. Nakoľko žijem v krajskom meste a kam sa pohnem, tam niekto je, tak aj tak mám toho kontaktu s ľuďmi dostatok (+ samozrejme kontakt s najbližšími), tak ma to ani nejak netrápi. Treba sa jednoducho prijať 🙂 Ale ak by ma to trápilo snažila by som sa viac začleniť niekam, kde sú ľudia, ktorí majú rovnaké záľuby ako ja.. Skús porozmýšľať aké máš záľuby alebo čo by ťa bavilo a kde sa takí ľudia sústreďujú...

luccija
25. jún 2022

Asi mas socialnu fobiu, ked sa aj necitis dobre a zle sa Ti dycha a pod.ved nemusis chodit medzi ludi a nasilu sa stretavat chodte ako rodina po svojom vylet , les...nieco pre dieta nech ma aktivity.
Oporu by si mala mat v sebeca nie muzovi.Nesmies sa nanho tak fixovat

autor
26. jún 2022

@luccija hmm neviem či sa fixujem na muža ale vadí mi že chodí za kamarátmi..predtým to nerobil. A vadí mi že sa stretáva s inými ženami tam a baví sa s nimi. Čo už . Ja ho doma neudržim . Môžem robiť čo chcem .

retatka
26. jún 2022

Tak ale to je normálne ,že sa baví aj s inými ženami .Predsa i v práci sú iné ženy,v obchode ,v banke …všade ..či si má usta zalepiť a oči vypichnúť ?!Žiarliš,ešte viac ho od seba odháňaš.Keď to takto pôjde ďalej ,stratíš ho .Možno preto aj od Teba uteká.Choď s ním za kamošmi ,prídeš na iné myšlienky ako doma sedieť a splietať si rôzne scenáre..

slavomira236
26. jún 2022

Ja som tiež najradšej doma na dvore v záhrade a také spoločenské podujatia ako oslavy narodenín a svadby priam neznášam vždy si niečo nájdem aby s nešla nikam teraz máme stretko zo školy dobre že mi nemá byť kto z deťmi mám sa načo vyhovoriť

siska53
27. jún 2022

No vies..ono je to tazke...ja som spolocenska, moj muz nie.. cize ja si aj chodim sadnut s ludmi, na teambuildingy, firemne akcosky..ale zas..mam rodinu, tak zas nie je to casto.. mna zas ubija samota na homoffice 😅.
Ide o to, aby ste sa navzajom respektovali.. on teba, ze ty skor len doma, ty jeho, ze rad sa stretava s ludmi..