Som introvert a nesebavedomý človek
Ahojte, neviem či to tú patrí, a viem že nie som mamička ani nič podobne, a keď to bude na zlej stránke alebo bude to patriť do iného fóra, tak to admin môže kľudne zmazať. Priznávam sa, že ešte nikdy som v živote nemal vzťah a to mám 24 rokov (keď sa nepočíta škôlka), a proste chcel by som to aspoň raz zažiť. Problém ale je že som introvert, a dosť nesebavedomí človek. A neviem ako to zmeniť. Už rok aj dačo žijem v BA a tú sa to aspoň trochu zmenilo, keďže aspoň chodím medzi ľudí (hoci sám) či už do kina alebo sa do reštiky najesť alebo na kupko, ale na kupku som bol iba raz v živote sám, lebo som zistil že sám tam je nuda. Proste som stále introvert a rád by som chcel byť extrovert a zlepšiť si sebavedomie ale žiaľ neviem ako.. neviete mi niekto poradiť? ďakujem.
@andy71097 Určite si z toho nerob ťažkú hlavu, máš veľmi malo rokov a čaká ta v zivote este vela. Nepochybujem, že časom si urcite nájdeš aj tu pravú zenu. Pripadas mi, že to máš v hlave a zivote usporiadane, takze obavy daj bokom. Keď som mal ja 24, tak som si vôbec nelamal hlavu, že práve vtedy nikoho nemám. Horšie je to, keď máš o niekolko mesiacov 40ku ako to mám ja a za sebou niekoľko nevydarených vzťahov. K tomu prirátaj aj to, keď ta ľudia (počul som to hlavne od žien) začínajú považovať za divného, pretože mnohym nejde do hlavy, ako je možné, že človek v takom veku je stále slobodný, bezdetný a bez známosti. Moja odpoved je taká, že v živote človeka nevychádzajú veci tak ako si to prajeme. Samozrejme nie som bez chyby (komplikovaná povaha), priemerne vyzerajúci a ešte aj prieberčivy. Takze reálne si na tom v oveľa lepšej pozícii ako som ja. A preto nevesaj hlavu a vela šťastia ti prajem 😉

@kitycat No niekedy po vzájomnej dohode sme si napísali žeby sme mohli ísť von, ale žiaľ nikdy sa to nestálo, keďže druha strana prestala nejako písať a neviem ani dôvod prečo, tak som prestal písať potom i ja a už bol koniec. Ale určite bol problém na mojej stráne, aspoň si to myslím.
A presne to je môj druhý najväčší problém že sám neviem čo chcem, hlavné čo sa týka hobby, keďže je to u mňa len chvíľkové, že má to začne baviť a potom prestane, alebo nad tým nejakú tú dobu rozmýšľam, no po čase sa to vytratí. Tak isto ako u thajského boxu. A povedal som že keď tak rozmýšľam sa cítim skôr ako na pol introvert a na pol extrovert, skôr mi chýba to sebavedomie, ale žiaľ neviem ako na neho 😕