icon

Ako si nájsť niekoho na jednu noc?

11. aug 2026

Som introvert a s ľuďmi sa zoznamujem veľmi ťažko, a nemal som ešte žiadny vzťah. Som stále panic a to už mám 24. Chcel by som niekoho s kým by som strávil iba jednu noc a zažiť aspoň raz trocha vzrušenia ale neviem ako na to. Tinder som skúšal, ale to asi pre mňa nebude fungovať.
Nejaké rady, ako na to keď nie som moc odvážny?

Strana
z3
morpheuss
11. aug 2026

to takto nefunguje, kámo...

anonym_d34c29
11. aug 2026

Najdi si eskort a zaplat.

autor
11. aug 2026
@morpheuss

to takto nefunguje, kámo...

@morpheuss Môžeš byť konkrétnejší?

anonym_af6415
11. aug 2026

v práci nájdeš ochotných rozvedených maminiek bezpočet.

anonym_30b6b6
11. aug 2026

To sa ma nejaka zena s tebou vyspat z lutosti, lebo tebe chyba sex? Preco by to robila? Bud vylezies z ulity, nieco ponuknes, alebo snivaj dalej.

autor
11. aug 2026
@anonym_30b6b6

To sa ma nejaka zena s tebou vyspat z lutosti, lebo tebe chyba sex? Preco by to robila? Bud vylezies z ulity, nieco ponuknes, alebo snivaj dalej.

@anonym_30b6b6 nemyslel som to tak, že chcem aby sa niekto som mnou vyspal z ľútosti, len neviem ako na to a niekoho zaujať...

anonym_4b3b3a
Autor odpoveď zmazal
autor
11. aug 2026
@anonym_4b3b3a
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_4b3b3a Nie som to ja...

feri0852
11. aug 2026

@anonym_autor chod na amaterky a zaplať si babu, keď si nevieš doteraz nejakú nájsť. Ja som mal v tvojom veku minimálne 20 zarezov

anonym_4b3b3a
11. aug 2026

Môžeš si nejakú zaplatiť, ak si zúfalý, ale nič sa tým nezmení. Budeš stále osamelý a možno ti to bude ešte viac chýbať, keď to skúsiš.Okrem toho že si introvert, vyzeráš nejako odpudivo? Lebo na zoznamke sa aj introvert zoznámi. Cez správy to ide ĺahšie-súdim podĺa seba.

anonym_936372
11. aug 2026

Ak chceš muža, poznam pár takých, čo by ta brali.

eugen777
11. aug 2026

Synku takto.
Vobec nie je hamba byt v 24 rokoch pannic.
Hlavu hore.
Si na spodu rebricka,takze zeny nejavia zaujem.
Tvrda realita niekoho polozi 8neho motuvuje

Hamba je chlastat,fajcit,nadavat na zeny,drogy,lenivost

Ty si na zaciatku budovania zazemia.
Ked ho dokazes vybudovat,zeny budu chodit same od seba.A ty si budes vyberat ako cukriky zo sacku.

Takze zacni cvicit,fitko,silovy trening
ziadny alkohol,drogy,cigy to je najnutnejsi zaklad.

A praca.
Pozry nemoze byt kazdy uspesny podnikatel,ale zvysuj si kvalifikaciu,pocuvaj podcasty o investovani,hladaj lepsie platenu pracu,nemynaj na hluposti, a ked toto dodrzis par rokov,tvoja situacia sa urcite zlepsi

na 100%

anonym_dad0ca
11. aug 2026
@eugen777

Synku takto.
Vobec nie je hamba byt v 24 rokoch pannic.
Hlavu hore.
Si na spodu rebricka,takze zeny nejavia zaujem.
Tvrda realita niekoho polozi 8neho motuvuje

Hamba je chlastat,fajcit,nadavat na zeny,drogy,lenivost

Ty si na zaciatku budovania zazemia.
Ked ho dokazes vybudovat,zeny budu chodit same od seba.A ty si budes vyberat ako cukriky zo sacku.

Takze zacni cvicit,fitko,silovy trening
ziadny alkohol,drogy,cigy to je najnutnejsi zaklad.

A praca.
Pozry nemoze byt kazdy uspesny podnikatel,ale zvysuj si kvalifikaciu,pocuvaj podcasty o investovani,hladaj lepsie platenu pracu,nemynaj na hluposti, a ked toto dodrzis par rokov,tvoja situacia sa urcite zlepsi

na 100%

@eugen777 hanba, panic, pozri, neminaj... ked uz rozdavame rady.

anonym_3f7077
11. aug 2026
@feri0852

@anonym_autor chod na amaterky a zaplať si babu, keď si nevieš doteraz nejakú nájsť. Ja som mal v tvojom veku minimálne 20 zarezov

@feri0852 to nieje moc na chválu 😀

eugen777
11. aug 2026
@anonym_dad0ca

@eugen777 hanba, panic, pozri, neminaj... ked uz rozdavame rady.

@anonym_dad0ca

Co keby si venoval energiu na slusne rady a pomoc tunak chlapcovi,co sa opusta.
Co nevie co zo zivotom.

anonym_dad0ca
11. aug 2026
@eugen777

@anonym_dad0ca

Co nevie co zo zivotom.

@eugen777 neopakujem sa, už bolo poradené. Ja len na margo, že keď radím na fóre, tak dávam pozor ako a čo píšem, že je to vizitka človeka.

svetlonos
11. aug 2026
@anonym_dad0ca

@eugen777 neopakujem sa, už bolo poradené. Ja len na margo, že keď radím na fóre, tak dávam pozor ako a čo píšem, že je to vizitka človeka.

@anonym_dad0ca
Vyzitka človeka je skôr dobrý charakter,vludskost, empatia a nie gramatika ...
Či ideš podľa - aj pekný som aj si ovládam dokonale?

anonym_dad0ca
11. aug 2026
@svetlonos

@anonym_dad0ca
Vyzitka človeka je skôr dobrý charakter,vludskost, empatia a nie gramatika ...
Či ideš podľa - aj pekný som aj si ovládam dokonale?

@svetlonos tak ja nemám problém s gramatikou, lebo som chodila na základnú školu. Čiže tam ma to naučili, našťastie. Hodnoty mi vštepovali rodičia 🙂. Máš problém s tým, že niekto neovláda gramatiku? Na čo je potom ZŠ?

domkakvet
11. aug 2026

@anonym_autor najdi si alebo si pockaj na frajerku.

autor
11. aug 2026
@domkakvet

@anonym_autor najdi si alebo si pockaj na frajerku.

@domkakvet No lenže ja žiadnu asi ani mať nebudem...to je proste reality. Len sa chcem zbaviť tejto vizitky, a aspoň raz to skúsiť...

anonym_9fe83b
11. aug 2026
@eugen777

@anonym_dad0ca

Co nevie co zo zivotom.

@eugen777 pekne si mu to napísal.

Milý autor, v živote sa človek dokáže zamilovať tak max tri krát. Život máš pred sebou a zaži prvý krát s partnerkou. Budete si jeden druhého viac vážiť. Dkutočné hodnoty sú v naozajstných vzťahoch nie v “špinavom" striedaní partneriek.

Buduj si teraz zázemie, vzdelanie a posilňuj svoje kvality tak, aby si bol raz dobrý partner, manžel, otec a robil ľudí v tvojom blízkom okolí šťastných.

anonym_2aa9c6
11. aug 2026

Nech to znie akokoľvek, normálne si nájdi babu na amatérkach, vyberieš si akú len budeš chcieť ( podľa výzoru a preferencii) a zaplatíš jej na 30 minút, toľko postačí na začiatok, a ona ťa určite nevysmeje, nebude ťa súdiť ani nič. Aspoň sa otestuješ v tejto oblasti, a uvidíš aké máš možnosti a postupne naberieš aj odvahu. Žien sa netreba báť, nepohryzú ťa zvyčajne😁maximálne ťa odmietnu, takže hlavu hore a neboj sa.

cutespider
11. aug 2026

@anonym_autor, všimol si si tú diskrimináciu? Panny na tom dokážu zarobiť v dražbe, ale keď ide o panica, tak zaplatiť musi on 😁

anonym_fe12d3
11. aug 2026

@anonym_autor choď normálne do bordelu, získaš skúsenosť a tým aj trochu sebavedomia. Alebo smrdíš korunou?

anonym_fe12d3
11. aug 2026
@cutespider

@anonym_autor, všimol si si tú diskrimináciu? Panny na tom dokážu zarobiť v dražbe, ale keď ide o panica, tak zaplatiť musi on 😁

@cutespider to nie je diskriminácia. My len vieme, čo nechceme. A jednou z tých vecí je neskúsený, neobratný Janko, ktorý príde do finišu skôr, než z nás stiahne nohavičky😎 Nás vôbec nerajcuje dobyvateľský syndróm, to je vaša parketa...

eugen777
11. aug 2026

@anonym_autor

Este 1 spravu teda dam.
Poslednu za mna.

Ziadnu prostitutku nepotrebujes,ani teraz,ani nikdy v buducnosti.

Ty vobec nerozumies systemu.
Cim uspesnejsi budes ty sam,tym viac uspechov budes mat u zien.
Tvoje zmyslanie nema byt vobec ze prosit na zenskom fore o nazor a rady.

Ty mas mysliet,ako do roka zarobit 100 000 euro..
V tej prvej mojej sprave mas navod odomna,od srdca.
Drz sa ho.
To bude cesta dlha 10ky rokov,ak chces uspech u zien.
Tam mas navod

anonym_95804c
11. aug 2026

Ja ti poviem čo funguje mne. Choď na dovolenku, aktivuj zoznamku podľa popularity v danej destinácii a nie je možné, že nenájdeš dievča čo to s tebou pri západe slnka skúsi. Grécko si ide na Viber dating napríklad. Nemáš začo 😘

anonym_011f9c
11. aug 2026

@anonym_autor a co je na tom zle, ze si nikoho nemal? Ani ja do 25r, moj brat az po 30r si nasiel a rovno bola neskor aj manzelka. Nam introvertom netreba kopec vztahov. Staci jeden, mozno viac, lebo chceme hlbku vztahu a nie povrchnost...preto je to trosku tazsie. Si k tomu chlap, v 24r to byvaju este myslenim casto deti. Muzi proste doztievaju neskor, do 35r si urcite niekoho najdes.

anonym_b32b75
11. aug 2026

Ja som prekvapivo pre seba samého (nie som veľmi atraktívny, introvert a trochu aj asperger) mal v tvojom veku príležitosti, ale využil som len jednu aj to ľutujem. Jediné, čo mi to dalo bolo, že technicky som nebol panic. Prostitútkou by som to neriešil. Vysral by som sa na to. Buď príde niečo naozajstné alebo nie. Chill... A také rady, že podcasty o investovaní a somariny, ja ti neviem, proste buď normálny človek, tak ako to cítiš. Čo príde príde, čo nie nie. Snažiť sa je fajn, ale nelipni na výsledku.

Žena môže byť Slnkom našeho života, ale nie stredobod našeho vesmíru.

domkakvet
11. aug 2026
@anonym_autor

@domkakvet No lenže ja žiadnu asi ani mať nebudem...to je proste reality. Len sa chcem zbaviť tejto vizitky, a aspoň raz to skúsiť...

@anonym_autor este stale mas malo rokov, este stale moze nejaka prist.

Strana
z3