Som podráždená a vybuchujem pre maličkosti
Ahojte,maminky.Som maminka na rodicovskej,v poslednom case zistujem,ze mi vela veci ide na nervy,ze so mnou niekedy ludia nejednaju fer,dost casto sa staviam do role obete.Je to aj tym,zntalne nemam svoje zaujmy,priatelky_ziadna si nevie njst cas,nastalo odcudzenie.Potom mam mozno vacsie naroky na okolie a vytaca ma vsetko,dlho v sebe bojujem,nech som kludna,nakoniec aj tak vybuchnem,niekedy aj ponadvam,co u mna nebyvalo zvykom.Take spustce su,ked mi niekto hovori veci dookola,alebo ked pride moja mama a dokola mi vycita veci,ktore sme uz prebrali a uz to vo mne vrie.Citim,ze chyba je najma u mna,lebo nemam to len pri jednom cloveku.na kazdom si tu chybicku nejak najdem,co ma vytoci.Zazili ste?Co Vam pomohlo?Este dodam,ze to nebyva v pritomnosti akychkolvek deti,o to sa aspon snazim.Vacsinou sa podari.
Neviem ci mas cas na sportovanie, ale ked si doteraz nesportovala, mozno by ti pomahalo
(vlastna skusenost, vtedy som kludnejsia)
Dakujem.
Jj, zdravší životný štýl pomáha...či cvičenie, prechádzky, lepšia strava, viac spánku, nejaké nové koníčky/záľuby/hobby, aj s deťmi samozrejme...napr materské centrum?
Dakujem.
My tento typ ľudí voláme ,,samonasieracie,, sami seba vytocia do vyvrtky bez príčiny a vždy si dôvod nájdu...teda oni si myslia že ten dôvod existuje.
Zamysli sa nad tým prečo s tebou ľudia nejednaju fér, prečo si na teba nikto nevie nájsť čas, prečo vzťahy ochladli?
Takýchto ľudí dokáže len málokto tolerovať.
Je fajn že si prišla na to kde asi chyba je. Už len chybu odstrániť. Psychológ? Zbehnúť aj k lekárovi či to nie je zdravotným stavom....
Dakujem.
Ahoj, to mám aj ja. Neviem si nájsť dobrú prácu a vyčítam to všetkým naokolo, mužovi. Že to kvôli tomu, že som sa kvôli nemu presťahovala do diery, kde nič nie je. Som alergická na všetko, na neho, na ľudí tu. Každý druhý deň skoro ma niečo vytočí, Kričím, hovorím veci, čo ma potom mrzia. Potom si zase myslím, že pravdu mám len ja a nikto ma nechápe. Mám pocit, že tu sú všetci hlúpe ovce, čo pracujú aj za minimum a nemajú ambície. Na každom mi niečo vadí. Sú ale ľudia z môjho predchádzajúceho bydliska, ktorí mi nikdy nevadili a je mi s nimi maximálne dobre a považujú ma za milú, usmiatu. Ale doma som pravý opak. To preto, že s nimi mi je úžasne, ale to nemôžem byť doma a v tejto dedine tu. Kedysi som mala tieto zmeny nálad len občas, ale čím ďalej, tým častejšie. Občas mi myslím, či nemám nádor niekde na mozgu.
Hm,to by sa mohlo poddat,ked si trocha zvyknes.Drzim palce,aby si si nasla pracu,kde budes spokojna.🙂
Si uplne normalna baba. Posuvas sa vpred.
Pomohli by ti nove znamosti, nove prostredie. Fitko, plavaren, cukraren... nieco si vymysli.
Velakrat idem sama. Radsej ☝️
Doplň si denne Magne B6 2-3× po tablete, občas buchni B komplex a keď je najhoršie daj Guajacuran 😉
Podla mna je to dobre ze sa to takto vyvinulo....tiez som mala take obdobie...ja som zistila ze som viac spoznala samu seba
...a cim som starsia, tym mi je jedno,co si kto o mne mysli....
@pieksamaki 🙂Ja samu seba veľmi dobre poznám,len mám pocit, že rodina ma nepozná vôbec. To skôr tí veľmi dobrí priatelia, ktorých je minimum, ma poznajú viac.
To akoby som čítala o sebe, akurát že ja nemám absolútne nikoho, čiže jedine na koho kričím je môj manžel hoci ho milujem, napriek tomu sa hádame za somariny a áno, aj pred deťmi, žiaľ sa stane. Neviem čo je na to dobré. Nemám nijaké kamarátky, žijeme ďaleko od našich rodín...
@meluela panenky 😀 tu, keď príde človek po radu, dočká sa maximálne papiera od dr na návštevu psychológa. Ženská je úplne v poriadku, toto je proste normálne, stačí jej magnezko a max nejaky cas pre seba a trošku začať žiť aj svoj život, áno aj popri materských povinnostiach lebo je stále človek, na čo sa častokrát zabúda. Mať milión starosti a žiadny reset...žiaľ, nie sme stroje. Takže takéto rady psychológ a podobne by som tu naozaj nenavrhovala a vôbec zakázala lebo to nie je rada, ale posunutie problému, pretože psychológ ešte nikdy žiadnu nemoc nevyliecil. Obyčajný darmožráči, pretože človek si musí stále sám v sebe vedieť upratať a viem o čom hovorím, lebo som si prešla mnohými vecami a aj keď som išla za psychológmi, nie oni mi pomohli (skôr vytahovali odpad zo mňa a kto sa hrabe v odpadkoch, tak tak aj premýšľa), stále som si musela vedieť pomôcť a dostať sa zo situácii.
Niekedy nieje všetko len o tom dat si magnézium a ine vitamíny, ja osobne za tie farmaceutické hlúposti niesom, pokiaľ to telu naozaj nechýba... Za tým že si taká môže byť niečo iné...treba nájsť dôvod... Si spokojná so svojím životom?Rodinou a podobne? Vyhovuje ti byť doma? Asi si upadla do stereotypu na rodičovskej a veľmi ľahko sa hovorí najdi si zaluby a podobne. Čím dlhšie tak žiješ a teda nejak sa postupne uzavrieš doma (keď píšeš že kamošky nemajú čas a predpokladám že tráviš väčšinou času sama) , tým horšie sa vrátiš "do normálu" ak si na rodičovskej a ani sa nestretavas s kamarátkami, beháš iba okolo dieťaťa a v domácnosti, možno to je príčina tvojho správania, jednoducho tak žiješ už dlho a nevieš z toho kolotoču vypadnúť.. Ak s tým sama nevieš niečo spraviť a teda začať sa niečomu venovať, vypadnúť z domu - AJ SAMA (nemôžeš na nikoho stále čakať, každý žije svoj život, musíš začať TY sama) Ak to nevieš, vtedy by si mala ísť za psychológom, lebo si sa dostala do stavu, kedy máš nejaký blok urobiť niečo s tvojou nespokojnostou. A to za teba nikto neurobí..
Ahoj.som na tom presne tak ako ty.doma s dietatom .casto sa hadame s manzelom pre hluposti,som nervozna a podrazdena.nemam konicky a s kamaratkami sa uz nestretavame.upadla som do strasneho stereotypu na materskej ale uz to musim zacat riesit.prosto vybehnut niekam na kavu,do kina,nakupy bez maleho.proste vypnut od kazdodennych povinnosti ako staranie sa o maleho,od domacnosti a upratovania a venovat sa len sebe.citim ze to potrebujem ako sol
@tslobik polovica z toho ako keby som ja napisala. Teda az na tu pracu. Tu si budem hladat o par rokov, uz teraz sa toho bojim. U mna je este male dieta k tomu 5 mesacna dcerka. Takze unava z nej plus teda samonasieraci rezim a vacsinou si to zlizne manzel... Nie som v tom sama 😁 snad sa to zlepsi u teba ked si najdes pracu.
Aj ja som stale nahnevana a viem ze je to len moja vina.Neviem si nic zacat deti mam vacsie a ked boli male som chcela aby boli vacsie teraz mi to chyba.Vecne nespokojna ,obcas idem na kavu s kamoskou.Ale to neni to co hladam.Neviem si zariadit cas nemam konicky a monentalne ani pracu a proste vsetko ma vytaca uz len to ze sa rano zobudim.Nervozna som,neviem ci je to aj pocasim teraz ale proste neviem vydrzat sama so sebou.
Musim nieco zo sebou robit ale neviem co,aby som bola konecne spokojna a stastna.
Mávam presne také stavy keď ma vytacaju všetci a všetko pomáha magnet B6 control stres 😊
@natalia1619 Držím palce, ja som prácu mala veľmi rada, než sme sa presťahovali na dedinu. A odvtedy som nešťatná. Bude to dobré, verím ti. 🙂 Dôležitá je opora v blízkych. To ja ale nemám.
@staromodna Ano, pravda. Nájsť dobrého psychológa je zlato. Najmä ak má človek vzdelanie v tejto oblasti aj. Niekedy lepšia sedliacka rada ale na rovinu, zo srdca, priama, srdečná. žiaľ ja tiež stále tápem vo vodách hlbokých....a neviem sa s tým sama popasovať.
@miskahryzka333 Ani nevieš ako ťa chápem, presne tieto pocity mám. Ja keď mám poznanie, že som som sama, aj to mi pomôže na chvíľu.
🙂 Niektorí chodia na spoveď, iní na MK, ďalší k psychológovi. Vyskúšaj vsetko a už k poradenému Magne B6 a Bkomplexu pridaj Persen.

terapia. hned a neodkladat. s papierom od dr to mas zdarma cez poistovnu (vasninou psychologovia v zdrav. centrach), alebo sukromne, to nepotrebujes odporucanie, len sa objednas. mozno ide len o nejaky maly problem ktory sa podari vyriesit za par sedeni, ale ak nepojdes tak sa to casom bude zhorsovat a nabalovat. drzim palce.