Som proti noseniu rúšok v obchodoch
Ahojte, som proti noseniu rúšok, ale dnes ma v obchode upozornila predavačka, nech si ho dám, že tých 10 minút ma nezabije. Ako mrzí ma, že tie to musia mať na hube celý deň, ale určite ho nebudem nosiť. Kontrolu som aj tak ešte nikde nestretla. Je tu ešte nejaká maminka, ktorá si to nedáva na ústa?
@sense a my sme sproste ze ju tu svojimi prispevkami ziviiiime;))))
@cucoriedkacucoriedka asi tak, práve teraz nad tým rozmýšľam 😀 končím, idem žehliť 🙂
@tehotna40 nooooo vidis hned si uzitocnejsia;))))
@dibarbora oooo pozor....kde konci tvoje pravo zacina pravo ostatnych....skus si to rozmenit a previest k tvojmu komentaru....fakt trochu rozmyslaj...
@cucoriedkacucoriedka aale..ty si nechcela so mnou skončiť náhodou?
Už sme si zaželali pekný večer.
@diewcatqoo možno by tým mamičkám mali vziať pandemickej rodičaky lebo pobyt doma im zjavne neprospieva
@dibarbora jasneee....chcela.uz aj koncim...
@cucoriedkacucoriedka Super. Bye 👍
Moj chlap sa presne takto nakazil v obchode ,nikde inde nemohol !!! sice v zahranici a tam totalne ignoruju ruska a on mal jediny to rusko a predsa to chytil !!! takze ked nechces nosit ruska ,sed doma na rici !!!!!!
čo keby tak bol aj chirurg proti noseniu rúšok? A okrem toho, že si proti noseniu rúšok, si zrejme troll, ktorý tu organizoval stretnutie mamičiek, ktoré sú proti noseniu rúšok. Si hrdinka, fakt, založila si anonymnú diskusiu na fóre pre mamičky. A to je asi všetko, čo si v živote dokázala
@alenamihal ta totoooo si nemala pisat...teraz ti odpisu ze ako to ze sa nakazil ked rusko mal..
.ajajaaaaaj.nedobre si urobila;)
@beata_k 😆😆😆😆tak som sa rozrehotala....ja viem urazat inteligentne ale toto je tiez dobre;)

Čiže to ze teba chránia iní tým ze nodia ruská je ôk, ale opačne už nie. A predavačka urobila správne. Okrem toho ak ti to tak vadí, do obchodu nechoď. Osobne si myslím ze si obyčajný troll nasadený na rozpútanie debaty.