icon

Som proti noseniu rúšok v obchodoch

25. aug 2021

Ahojte, som proti noseniu rúšok, ale dnes ma v obchode upozornila predavačka, nech si ho dám, že tých 10 minút ma nezabije. Ako mrzí ma, že tie to musia mať na hube celý deň, ale určite ho nebudem nosiť. Kontrolu som aj tak ešte nikde nestretla. Je tu ešte nejaká maminka, ktorá si to nedáva na ústa?

simonah73
25. aug 2021

@cucoriedkacucoriedka aj ja dufam ze s ochranou a aspon dvojnasobnou, lebo toto ked sa aj mnozi, no ochranuj nas niekto....

dibarbora
25. aug 2021

@simonah73 ja sa chcem zabaviť na týchto prihlúplych kometároch od takých ako ste vy čo tu obhajujete nosenie rúšok a pod.
Nikam sa mi nechce

chiara189
25. aug 2021

🤬🤮🤮🤮

dibarbora
25. aug 2021

@simonah73 teraz už býva aj 5násobná ochrana ☝️

cucoriedkacucoriedka
25. aug 2021

@dibarbora nieee ja sa o tvoju inteligenciu neobavam...nie som.s tebou chvala bohu v kontakte....ty by si sa mala...
Zeby nad tym.zamysliet? Pekny vecer prajem

mandarinka555
25. aug 2021

Tak sa vži do jej kože....musí to mať na ústach 15 hodín denne a ty tu smoklíš kvôli 10 minútam.

cucoriedkacucoriedka
25. aug 2021
simonah73
25. aug 2021

@dibarbora pisala som niekde ze obhajujem nosenie rusok, len ze ma tych 10 min v obchode nezabije a hlavne z respektu k tym predavackam, len ty a par dalsich ste tu hrdinky s hlupymi nazormi....

viestta
Odpoveď bola odstránená
simonah73
25. aug 2021

@dibarbora ocividne v tej ochrane mas prehlad, tak ju vsetku pre istotu pouzivaj, lebo neviem si predstavit co by tu zostalo po tebe.... a tebou vychovane...

dibarbora
25. aug 2021

@simonah73 to môžem tvrdiť aj ja o tebe a tvojich úžasných názoroch

dibarbora
25. aug 2021

@simonah73 po mne apokalypsa

dibarbora
25. aug 2021

@cucoriedkacucoriedka našťastie takéto banality ma nenútia zamýšľať sa.
Naaaaadherný večer aj tebe,vďaka.

diewcatqoo
25. aug 2021

Akoze na co su dobre taketo diskusie? Patris tiez k tej skupinke mamiciek, co chcu celu "koronakrizu" vyriesit na ihrisku?

acrobaleno
25. aug 2021

Bezim si po popcorn, tak ma pockajteeeeee!

dibarbora
25. aug 2021

@diewcatqoo ale veď nech nie je nuda na koňovi.
Čo furt len plienky budú riešiť?
Trošku vzrúša do toho.

iwesska
25. aug 2021

Dufam aspon,ze si uz tuto skutocnost postupila pravnikovi😂

autor
25. aug 2021

To je práve to, že tie debilné rúška sa furt nosia lebo sa ľudia ako vy boja

lvula
25. aug 2021

A taketo osoby majú deti... 🙄

tehotna40
25. aug 2021

Toto ma vie vytočiť do nepricetna. Tiež sa mi tie ruska moc nepáčia, ale pracovala som v obchode ,vykladala tovar TEHOTNA s respiratorom na hube 12 hodín denne 5 dni v týždni. A tu som živá a zdravá ani moje dieťa sa v bruchu nezadusilo ako to písali vtedy 😀 tak prečo to ty, zdravý človek ako píšeš ze si, nemôžeš mať tých 15 minút na ústach pri nákupe?
Alebo aj minulý týždeň u doktora, deti 7,8 ročne tam sedia normál bez problémov v rusku a príde si tam nejaká puca bez ruska do čakárne medzi male deti. Takým ľuďom prajem aby stretli sami seba, keď to budu najmenej čakať 😉

tarra6
25. aug 2021

Vidieť, že si len chcela rozvíriť duskusiu. Áno, aj ja sa v rúšku dusím, najhoršie to bolo pre mňa v rezpirátore, to som ledva nakúpila. Ale tie predavačky sú v tom celý deň, tak pre mňa je to najmenej, mať to rúško kým nakúpim. A teba by predavačka ani nemusela pustiť do predajne. Nikde nie je napísané, že je to životne dôležité behať po obchodoch. Môžeš sedieť doma na riti a základné potraviny si objednať z internetu. Nič iné nie je potrebné na prežitie.

dibarbora
25. aug 2021

@tehotna40 ako vieš,že je zdravá?
Veď sem nedala svoj zdravotný záznam.

ofzuza
25. aug 2021

@dibarbora napisala to

domka222
25. aug 2021

@viestta však zatrhli jej advokátsku prax, tak sa realizuje ako to ide 😂 ale určite všetko čo sa tu napíše je NULITNÉ 😂

cucoriedkacucoriedka
25. aug 2021

@tehotna40 nezlosti sa...je to upla provokacia...maj nadhlad.;)))) cloveka s takymto nazorom nezmenis...su to ludia ktori pojdu proti vsetkemu. Pritom preslapuju na mieste....filozof v kvetinaci..
Nechaj im.ten maly priestor.

tehotna40
25. aug 2021

@dibarbora ona to napísala, preto píšem že zdravá ako píše ze je, lebo sú ľudia s astmou a podobne ktorý majú naozaj problém to rusko nosiť, kvôli zdravotnému stavu, ale ona píše ze je zdravá.

buberova
25. aug 2021

Si hrdinka gratulujem.. 🥴🥴🥴 práve si si niečo dokázala.

Možno to nevieš ale netočí sa celý svet okolo teba a nemá povinnosť sa ti prispôsobiť, lebo tvojmu veličenstvu niečo nie je po chuti.

dibarbora
25. aug 2021

@ofzuza ona písala,že nie je chorá čo sa týka tej choroby.
Ale ako viete,že nemá iné zdrav.problémy,ktoré jej znepríjemňujú život a ešte hento nosiť?

tehotna40
25. aug 2021

@dibarbora tak by to tu asi uviedla, keby to nenosila kvôli zdrav problémom nie ?

tehotna40
25. aug 2021

@dibarbora ja som napísala svoju skúsenosť a názor, neviem co tu nad tým filozofujes preboha

klip0
25. aug 2021

Veď ale okej ty nemusíš mať rúško tak nemaj. Nemusíš chodiť ani do obchodu, tiež nieje zákon že musíš. Tak nechodievaj ;) a chuda predavačka nemôže zato že sa s takými ako ty musí naťahovať 100x za deň. Mali by zato dostávať príplatky