icon

Som s nervami v koncoch...

evinkal
24. nov 2010

Milé maminky,neviem si už dať rady.Vposlednom čase mám už nervy "nadranc".Matej ma neposlúcha,Saška stále plače a ja som stále nervózna.Už dlho som nezažila deň,kedy by som sa zobudila kľudná a mala pokoj celý deň.Ráno sa rozčuľujem so synom-nechce sa mu vstávať do školy,malá nechce spávať,nemám na nič poriadne času.Ani na školu,ani na svoje koníčky a ešte ma aj muž ignoruje-celé dni nieje doma-jeho otec a verná krčma sú mu prednejšie....Chcela by som sa aj sama sebe venovať-zacvičiť si aerobik,ale nedá sa...Ja už neviem čo robiť,mám pocit že sa na mňa všetko sype a že to už takto dlho nevydržím...Čo mám robiť,už som zúfalá a nemám ani nikoho,s kým by som pokecala,keďže moja mama býva 70km odomňa a krstná mojich detí je v ČR... 😢

Strana
z2
mirka414
25. nov 2010

@evinkal mas to tazke naozaj 😠 ja mam rodinku 1000km daleko nasla som si pracu aby sme sa mali lepsie a pomaham manzelovi platit veci okolo domu.staram sa o 3-4deti tyzdenne niekedy aj cely den popri tom este aj nasa dcerka a aj svokor,ktory je ochrnuty od pol pasa dolu to mam sichtu od 7hod.rana az do vecera.manzelovi som stanovila jasne pravidla:ja sa mu postaram o otca ale:vikendy su takto on vezme malu von na 2-3hodinky PESO aby sa unavila a aj ich pripadne len vyzdvihnem autom potom sa naobedujeme a vsetci ideme spat (obcas vstavame aj 2xza noc k svokrovi)a potom dalsia delba prace ja nieco pripravit na veceru a on poskladat pradlo a postarat sa s dcerkou o nase Zoo domace zvierata.tiez par x frflal ze on nejde s malou von a tak som to vyriesila jednoducho nechala som ho s otcom nech sa postara o jeho osobnu hygienu a ja som sa bavila vonku s dcerkou hned si spocital kolka bije 😀 a viac to nespomenul.
ked nechcel bravat dcerku von tak som mu jasne povedala teraz ti ju este nukam ale neskor mala pochopi ze ju nevolas a potom ona nebude chciet chodit s tebou potom sa u mna nestazuj ze ja som ju tak vychovala...ja malu ucim k respektu k obom rodicom sam sa usis rozhodnut ci ju budes volat alebo nie..odvtedy ju brava sam od seba a ja len pocuvam aka bola psina ked boli bez mamicky vonku.tvoj si chodi na 3-4hodinky sam do krcmy (ver mi poznam take pripady som byvala krcmarka 7rokov som tahala s takymi zivlami)a ty si doma s detmi? 😕 prepac ale v takych chvilach si kladiem otazku na vahy co je lepsie s chlapom co nepomaha alebo bez chlapa...

penn
26. nov 2010

@evinkal rozumiem, to je pravda, no tazko radit fakt,

jejda, no sak jasne, ze deti nemaju ostat hladne, ale zas ked si vyzaduju pozornost, nemoze k nim stale len mamicka skakat, nech si to skusi ocko.

atinka22
3. dec 2010

Myslím, že s tvojum mužom "veľa vody nenamútiš". Neviem, nakoľko je závislý na tej krčme, ale jedno je isté. Bude to len horšie. 😒 Takýto ľudia majú úplne prevrátené hodnoty - rodina je na úplne poslednom mieste a vyhráva alkohol. Takýto chlapi sú schopní prísť ožratí aj na Vianoce alebo sa spíjať, keď dieťa bojuje so 40 -tkami teplotami. ☹ Je im to šum a fuk. Sú i takí, ktorí sem-tam doma pomôžu, ale ako píšeš, ten tvoj je ešte aj sto rokov za opicami, čo sa týka názorov ako má fungovať domácnosť. A naviac ani jeho rodičia, ako sa zdá - mu tu správnu cestu neukážu. Je to smutné a veľmi ľutujem, že zažívaš niečo také.
Ja by som s takým mužom nežila - deti máš ešte malé, aj Ty si mladá - utekaj od toho chrapúňa, kým sa dá. Je to síce ťažké ale v konečnom dôsledku sa Ti detičky ešte poďakujú, že si ich vzala od takého "otca". PrajemTi, aby si sa správne rozhodla a užila si si aj Ty svoje šťastie (možno s iným mužom) 😉

evinkal
autor
3. dec 2010

@atinka22 Ďakujem.No už keď sa rozhodnem odísť,už určite iného hľadať nebudem..Načo?!Aby som natrafila znova na takého istého?To radšej budem ako moja mama.Keď som mala 9,rozviedla sa,ostala so 4 deťmi a priateľa si našla až teraz pred 2 rokmi-bohužiaľ bol ako náš otec-ožran,ale minulý rok mu prdlo v bedni a obesil sa...Ako nájsť nejakého h..zla,radšej budem sama.

mamutka
3. dec 2010

@evinkal to je smutne citanie....moj otec doma tiez nic neurobil a mama to mala tazke, no pritom on nikdy nepil. To radsej doma lezal len tak. Na stare kolena sa meni pomaly, ale ten tvoj sa nastare kolena vplyvom chlastu stane akurat tak totalnou pritazou a zo zivota ti narobi peklo potom, co mu budes dovtedy cely zivot sluzku robit 🙄
bolo by najlepsie opustit ho, ale neviem ci mozes, ci mas kam, ako citam, nie je to jednoduche...
deti mas malicke, si mlada, teraz by bol najlepsi cas zacat od nuly, aby si si o par rokov netkla hlavu o stenu, lebo ked on si k tebe bude dovolovat, do toho drze dieta v puberte, druhe chore dajme tomu, to je na maslu 😔
keby si ho opustila, rodicia by casom zmenili nazor myslis? mala by si to sama s detmi tazke, ale myslim ze stale lahsie ako sama s detmi a povyseneckym ozranom na krku....

evinkal
autor
3. dec 2010

@mamutka práve to,že nemám...mama nemá podmienky na výchovu detí a soc.byt-v nedohľadne a keďže máme spolu hypotéku aj dom,tak to nejde

Strana
z2