Som sklamaná z kamaráta
Pekne predpoludnie prajem, chcela by som sa vam skor vyrozpravat co sa mi vcera stalo a rada by som vedela vas nazor na to. Mam jedneho kamarata, pozname sa 2 roky, moje okolie ho pozna tiez, velmi sme si sadli, on moc nema stastie na vztahy a nema ani moc kamaratov, je taky skor samotar. No len ide o to ze cca pred pol rokom sme mali otvorenu debatu a povedal mi ze si to somnou predstavoval inak a ze cakal uz na zaciatku ze budeme spolu nie len kamaratsky vztah. Ja som ostala zaskocena lebo som necitila z jeho strany nic take, ziadne signaly no vobec nic. Ale vysvetlila som mu ze ja k nemu neprechovavam take sympatie, jedine tie kamaratske. Zdalo sa ze ma pochopil a bavili sme sa takisto ako predtym. Az na vcera. Stal sa taky incident ze som sa ho potrebovala opytat jednu vec, ohladom svojej prace lebo on sa do takych zakonnych veci vyzna. Bola som trochu rozhorcena teda nervozna kvoli tomu ale pisali sme si normalne. Ja som potom skonstatovala nieco ohladom toho co mi odpovedal a zacal byt na mna neprijemny ze ci si myslim ze som jedina na svete co riesim take veci a ze si myslim o sebe ze som najlepsia a zacal skratka sypat na mna totalnu spinu zacal mi hovorit ako na mna moji znamy hovoria aka som sebecka a neviem este co dalsie pritom poznam mojich znamych, nemame 15 ani 20,.. no skratka mne to prislo ako keby na neho dolahli emocie a zosypal sa. Tak som sa aj ja nastvala a som sa ho slusne opytala ci mu “dr*be” alebo preco sa tak chova a on ma zacal poucat ze by som sa mala zmenit ze si nenajdem nikoho ze on to vie a ja som ostala normalne zaskocena nechapala som tomuto vylevu a povedala som mu svoje. On na to reagoval iba ze mam sa ozvat ked budem normalna...na co som uz nereagovala, doteraz si citam tu konverzaciu a hladam co som mu napisala zle ze takto vybehol. Myslite ze to je tou situaciou teraz co sa deje ze ludia su vypati? Lebo on je strasny klidas a toto som realne nepochopila. Co si o tom myslite?
Ved hod sem konverzaciu. Viac oci viac vidi, 20x to citas a nechapes, mozno ti nieco unika. Podla mna ste to obsja prestrelili alebo sa nepochopili. Ak by ma to takto skrelo a chcela by som vediet v com bol problem tak by som sa mu ozvala, normalne, nekonfliktne...ze ti je luto ze ten rozhovor takto dopadol a ze si citas konverzaciu dookola a nechapes co ho tak vytocilo
ti vravím že on má v hlave chlapské myšlienky, ak si pekná kosť tak chce byť na love ako správny samec, čo iné.....
Napísala si len koniec konverzácie. Tvojimi slovami. Nenapísala si, o aký problém ide, čo je za tým, ako vôbec došlo k tej jeho reakcii. Píšeš, že si to čítaš stále dookola a nevidíš na tom nič zlé, ale on na tom asi niečo zlé vidí a možno by to videlo aj jeho okolie, ak by im to rovnakým spôsobom podal, ako ty tu. Proste dala si to tu len z tvojho pohľadu. On má na to iný pohľad. A možno každá jedna z nás by na to mala tiež úplne iný pohľad, lebo každý to vníma inak, každý to číta v inom rozpoložení a potom tie slová môžu inak vyznieť. V prvom rade si to vydiskutuj s ním...
@kitycat Slecna/pani asi mas problem citat s porozumenim, taketo veci ako ty popisujes si neviem kde zistila kedze take veci som po nom nikdy neziadala... to si trosku vedla. Tu islo o situaciu o ten jeho nervovy vybuch a mimochodom uz sa mi za to aj patricne ospravedlnil. Takze je to u mna uzavrete
@gab1sol Nechcela som sa tu rozpisovat na 350 riadkov, myslim ze podstata tam je velmi dobre vysvetlena a keby bolo nieco vazne za tym tak to zrejme spomeniem. Uz je to ukoncene, sam mi napisal ze to prestrelil a ze sa mi ospravedlnuje a ze ma ma rad a nechce byt somnou za zle cize vacsina z vas mile damy ste si chceli pravdepodobne rypnut a zo mna spravit najvacsiu chuderu a tu vinnu.. iba som sa presvedcila o tom ze zeny su stale take iste mrchy a ze nadalej podkopavaju dalsim zenam nohy ...
@mala_hobitka Tak este raz a naposledy... my sme v kazdodennom kontakte.. ty si slecna/pani myslis, ze mu pisem kazdy den len preto lebo nieco potrebujem? Tak to mozno tak mas ty a odvodzujes od seba ale to je dost smutne lebo to nie je ziadne kamaratstvo
@tykat Uz sa mi ozval on sam a akoze pardon ale zverejnovat konverzaciu kde je presne to co som opisala? My snad neverite nikto alebo co? Ale to uz ma nezaujima, vyriesilo sa to, aj tak som hned vedela ze ked to tu napisem tak uz budu z kazdej strany podrypavacne odpovede ale skusila som , no a presvedcila sa o tom ze tu uz asi nikdy nic nenapisem ... radsej, tolko negativity a prekrucania veci sa moze najst len tu
Prepáč, ale kde som si ja do teba rypla? Len som napísala, že my ťažko posudíme situáciu, keď sme pri tom neboli. Ty máš na to svoj pohľad, on má na to svoj pohľad. Ty tú vašu konverzáciu považuješ za úplne normálnu (do istého momentu), on vo svojom aktuálnom rozpoložení ju za normálnu nemusel považovať. Proste, boli to len (doslova) písmenká. Bez emócií - ty si mohla byť v tom momente šťastná, spokojná, preto si tie slová vnímala v pohode, dala si im tú emóciu podľa svojej nálady, on mohol byť nervózny, unavený a tie slová mohol vnímať útočne, akokoľvek, čo ho v tom momente vyprovokovalo, dal im negatívnu emóciu... Preto som ti navrhla diskusiu s ním, lebo len on ti mohol povedať, prečo tak reagoval.
@gab1sol Ako pisem, je to vyriesene..
No ta fajne ked sa to vyriesilo nie? Proste niekedy pisany text vyznie inak ako to dotycny mysli. Tiez mu na tebe zalezi ked sa ozval. Tak je to v pohode 🙂
Písala som možno lebo ako už bolo spomenuté, máme pohľad jednej strany. Ale tvoja urazená reakcia...😂😂😂 mi skor pripomína že trafená hus zagágala. Baby čo ti dali len nezaujaté podnety na rozmýšlanie a ty hneď útočíš že do teba rýpu, urážajú ťa alebo že sami sú zlé že tak rozmýšlajú.
@mala_hobitka Je to VYRIESENE !!!
@mala_hobitka a je to presne tak ako som napisala v mojom prispevku, ty si presne jedna z tych co si idu rypnut mila slecna/pani ...
Ak nechceš aby sa k tomu ľudia vyjadrovali, tak si to tu zamkni a budeš mať pokoj
@darinks01 A to sa ako robi prosim pekne ?
A mozno len zase prevazili tie jeho vahy nadeje a zase dufa, ze z toho nieco bude. Uz si zase masirujes ego ako ti napisal prvy? Aj ked pisal, ze sa mas ozvat ked budes normalna...
@kitycat Ja si ziadne ego nemasirujem, nepoznas ma tak netrep do vdzuchu prosim. Ja som vysvetlila vec tak ako sa mala a to ze sa ozval sam je snad normalne pretoze ja som na neho nevybuchla. Ego si masirovat nepotrebujem lebo nie som egoisticka ani taka nechcem nikdy byt a on ma pozna velmi dobre narozdiel od teba. Tak sa zdrz takehoto komentara ked nic o tom nevies zrejme
@kitycat To ze sa mam ozvat ked budem normalna napisal preto lebo uz som sa ho po tom jeho vybuchu musela opytat ci mu nahodou ned*be... ina suvislost tam nie je
Som rad ze si este nezamkla temu. Aj ked je vyriesene vzdy je to zaujimave citanie. Velmi dobre pisala ta Moonlight. Ma odomna palec hore. Dobre to zanalyzovala.
Dala si aj tak trochu namet na problematiku kamaratstva medzi pohlaviami. Mozu/nemozu byt... Takto: Ak to obe strany beru ako kamaratstvo tak ano mozu byt. Jakmile je jedna strana zalubena uz nie. Lebo nezalubena strana sa chce kamaratit ale ta zalubena tym trpi.
Zostan na fore. Komentuj. Vzdy sa zide niekto novy. Ludia rypu. Aj na inych forach. Aj do mna sa vkuse navazaju, oznacuju ma za trolla, mazu mi prispevky, raz ma uz vyhnali ale vratil som sa a nedam sa. Zakon neporusujem tak preco by son nemohol prispievat? Rob to aj ty.
@koronavirus Tato tema je uz ukoncena z mojej strany, kamarat sa uvedomil velmi rychlo ze nemoze takto skakat do ludi vseobecne, lebo od neho odidu. A ja som sa slusne pytala na nazor mozno nejake skusenosti, ze co s takym clovekom v tej situacii a ci je to normalne z nicoho nic vybehnut po niekom.... a ano vidim to aj v inych temach, niektore tu su tak zrejme znudene svojim zivotom a maju take komplexy ze potrebuju si vymyslat verzie aby mohli osocit danu osobu ktora sa iba normalne slusne na nieco pyta.... kde to zijeme ... a ze dospele zeny.. poberte rozum najprv
Vsak ano. Nie na tu konkretnu vec som chcel reagovat iba prehovorit ta ze neodchadzaj. S ludmi ako my, mozeme vytvorit opoziciu a ze klidne pod komentovat ine temy, pripadne zaloz nieco aj ty. Len si mi dala namet na toto ze kamaratsvo nedzi pohlaviami.
Keby nieco tak pokracujme tu:
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/existuje-kamaratstvo-medzi-muzom-a-zenou-2/
zaujima ma to

Možno nejde o jednu konverzáciu. Možno má pocit, že sa na neho obraciaš iba keď niečo potrebuješ. Alebo má pocit, že on viac dáva ako dostáva, aj v rámci kamarátstva.