Som tehotná a neviem, či sa môžem napiť vody

9. nov 2019

Som tehotná a neviem, či sa môžem napiť vody, či to neublíži bábätku.

bobula46
9. nov 2019

Radšej nie, snáď nechceš aby sa narodilo so žiabrami. Budeš potom musieť namiesto kočíka kupovať akvárko 👍😀

ceklis
9. nov 2019

A ešte musíš vydržať aj bez jedla, to mu ubližuje tiež asi tak isto ako voda.

nikpa
9. nov 2019

Daj si s kladivom do hlavy, to môžeš

dskjhfdlkdjhl
9. nov 2019

daj si vodku, potom stratis zabrany a das si aj tu vodu😉

kataina
9. nov 2019

A prosím ťa, ako si prišla na to že si tehotná?

kendova_anna
9. nov 2019

A co ine by si chcela prijmat aku tekutinu?

77daniela77
9. nov 2019

A ani radsej nedychaj.....

miadi
9. nov 2019

.. ked si vsetci robia prdel 🙈🤣

jankalukasova
9. nov 2019

Vodu ano ale len prevarenu, potom ju treba aspon na 48 hodin zmrazit, potom rozmrazit ale len vo vodnom kupeli a potom sa musi nechat postat pri vsplne a nasledne do 24h vypit. Zbytok mesiaca mas smolu.

moonlight1210
9. nov 2019

Myslim, ze prisani tejto otazky sa niekto notne napájal vodkou.

miselar
9. nov 2019

Strašne keď čítam tieto ustipačne vety... Ako je to síce blbá otázka ale zato tu aroganciu ste si mohli nechať. Kam to ľudstvo speje arogancia, zlost... Voľakedy boli ľudia milí, radi poradili pomohli a dnes všade len ľudská zloba....

miselar
9. nov 2019

Môžeš piť všetko okrem alkoholu... Obmedz kolove nápoje a energetaky. Z nerob si nič z takýchto osob

amelia000
9. nov 2019

@moonlight1210
@miselar
@jankalukasova
@miadi bud uz si niekto robi srandu z hlupych otazok alebo anonymnej diskusie alebo je to ten uchyl z dnesneho vecera co sa nudi.

moonlight1210
9. nov 2019

@miselar ale no, neber sa tak vazne. Autor si robi prdel a my tiez. Zasmej sa a urob si pekny vecer. 😊

miadi
9. nov 2019

@miselar ty fakt veriš ze sa toto niekto vàžne opytal? Mne to pride inšpirovane otazkou ci štipanec na koži tehule može ubližit babatku, a podobnymi otazkami tu..

autor
9. nov 2019

@miadi Si jediná, ktorá to pochopila 🙂 Tak stupídne otázky, čo sa tu niektoré tehotné ženy pýtajú, sú neskutočné...

patriccia1
9. nov 2019

@miselar aká zlatá.. :')

miadi
9. nov 2019

Mne sa zda ze vacsina pochopila 😃preto na blbu otazku =blbà odpoved. Inak som tu stretla aj taku perlu že ked sa tehula popali alebo zrani tak babo bude mat jazvu na rovnakom mieste 🙈

lindusss2016
10. nov 2019

@miadi ja neviem, ja si niekedy tie blbe otazky spajam s tym, ze su proste tske natesene, ze by to najradsej vykricali do sveta, tak proste aspon s nejakou kravinou chcu uputat. Ze tam vlasrne nejde o to, ze ma stipanec, ale o to, ze je tehotna. Aj keby mohla zalozit diskusiu: Som tehotna a strasne sa tesim.... ale tak adi si myslela, ze twn stipanec tomu doda to spravne napatie

dskjhfdlkdjhl
10. nov 2019

Pochopili sme viacere, len nick anonym mozno nepochopil, ze sme pochopili. Mna by vsak zaujimalo, ze preco vlastne niekto zalozi takuto temu. Aby nastavil niekomu zrkadlo?

amelia000
10. nov 2019

@dskjhfdlkdjhl bud zrkadlo...alebo su to uz nervy a napise tam sprostost ..mozno aby si aj moderatorky ci cely MK uz uvedomil ze by mali obmedzit ten anonym..nvm vela moznosti.

leskovael
10. nov 2019

Ja sa čudujem že niekto plytva časom nad takouto blbostou a považuje to za humor🤦🏽‍♀️ áno tie otázky tu sú poriadne mimo, neviem či su niektoré tak blbé a často si to pri tých témach pomyslím.. Ale teda nevidím žiadny zmysel ked si robia srandu z tých "mimo" otázok... Je to len zbytočne založenie novej témy, to ma byt vtipné alebo čo? Len ďalšia blbosť ktorá je zbytočná a nebudem hovoriť o úrovni.. Inteligentný človek sa z blbosti nesmeje a nenapodobnuje ju. Ja sa za inteligentnu považujem a ľudská hlúposť ma skôr rozčúli a určite by som neplytvala svojim časom nato, aby som akože humorne nato poukazovala a zakladala tu ďalšiu tému.. Sťažujete sa tu nato koľko tu takých tém je, ale popritom sa pridavaju ďalšie tiež akože zo srandy..takže tu toho bude len dvojnásobok 🤔 nejak v tom strácam zmysel načo to je dobre

miadi
10. nov 2019

@lindusss2016 podla mna sa fakt boja kazdej somarinky. A radsej sa opytaju na nete ako svojej mami alebo kamošiek aby neboli za blbe.