icon

Som v šoku z toho, čo všetko sa na koníku verejne rozoberá

mmartinna
5. feb 2014

Pre boha ja som tu z toho šokovaná! Čo tu vy už dokážete vytiahnúť. Myslím, že by ste si mali uvedomiť, že toto je verejne prístupná stránka a naozaj rozoberať tú svoje výtoky, kusy vyplavované pri menštruácií, bolestivé "kozy" a dokonca aj hustotu manželovho spermatu! Zamyslite sa nad sebou, či vám to tu už všetko neprerastá cez hlavu! To je akoby ste svoje intímne záležitosti vyvesili na tabuli oznamov vo svojej dedine alebo meste. Ja žasnem čo ste tu schopné všetko preberať, aké diagnózy si tu určovať, akým nezmyslom veriť . . . silná túžba po niečom privádza ľudí k takým riešeniam a sú schopní chopiť sa každej aj malej príležitosti, šance, vyskúšať každú možnosť a veriť všetkému . . . veď čo ak . . . vaše cviky a lieky a čaje a rady, Mojžišovia a Jonášovia . . .a tie ocikané tehotenské testy čo tu hromadne hodnotíte či je v tom alebo nie! Ak máte chuť to vystavovať, tak to nechajte kolovať po rodine, aby ste na záver odhlasovali či je to čiarka alebo nie. Naozaj ste sa ani na chvíľu nezamysleli čo sa to tu deje, čo tu rozoberáte a zverejňujete? Prečo máte pocit, že musíte zverejňovať ako dlho, akým spôsobom a s kým sa snažíte o potomka ?! A ešte tie plánovania, že v 2015 chcem mať dieťa . . .!! Pane bože! Naše mamy a babky počali, vynosili, odrodili aj vychovali svoje deti, bez zaručených rád, cvikov, liekov, čajov, metód, veštíc, výpočtov, gynekológov, spermogramov a všetkých tých nezmyslov, čo len z vás vyťahujú peniaze.. . Vychovali nás bez knižiek, monitorov dychu, zdravotných matracov a prehananých sterilizácii všetkého na čo sa dieťa len pozrie! A tie vaše výrazy snažilkovanie, tehulka, prvosnažilka . . pre pána, kde na tie výrazy chodíte ? Veď ste dospelé ženy! Ja viem, že pocity sklamania a potreba zverenia sa niekomu. .. ale však na to máme blízkych a rozhovory medzi 4 očami, alebo tie vaše tiché pošty alebo ako to tu funguje! Áno rady, ak niektorá naozaj mala zdravotný problém a určenú diagnózu, prípadne nejaké solídne rady ohľadom prídavkov a príspevkov na ktoré má zo zákona nárok . . . ale tlachanie do vetra a nekonečne robenie si ovulačných a tehotenských testov. Každá sa zamysliete či naozaj chcete toto všetko alebo máte vlastný rozmu, intuíciu, vlastnú vnútronú silu a ľudí v okolí s ktorými by ste mali tie naintímnejšie pocity, bolesti, radosti a starosti preberať. Tak čo popriať na záver . . .zamyslite sa a chladnú hlavu!

tinka01
6. feb 2014

🙂 🙂 🙂 takže si píšem do denníčka že si bola cikať 3.1.2014 o 17:00 🙂 🙂 🙂 🙂 hahahaha tak ako som bola vytočená zo začiatku keď som si túto tému prečítala, sa teraz neskutočne zabávam 🙂

tinka01
6. feb 2014

@bimbo84 príspevok vyššie je pre teba 🙂

vejula
6. feb 2014

@elizeenka treba krajšie nafotiť.. Je hrozne rozmazaný, nič nevidím, sakra 😀 😀 😀

bimbo84
6. feb 2014

@tinka01 poriadne si to tam poznač , ja si poznačím tvoje. Hlavne aby nám nič neušlo 🙂 .-) 🙂

welpen
6. feb 2014

neprispievam moc na fora ale toto mi neda ...neprajem ani jednej zene aby sa trapila takto ako niektore(patrim medzi ne aj ja) zeny ktore sa snazia dlhe roky otehotniet a bez vysledku...najradsej by som aj ja zahodila tie posrane ovulacne testy a pichla si raz a mala zamiesene...lenze bohuzial ja bez toho neviem ani ci som mala ovulaciu kedze ju mam asi posledneho polroka po styroch rokoch...patrim tiez do skupiny Snazilky,cize sa tiez snazilkujem(pre pana jana) 🙂 ale poviem jedno v tejto skupine su baby ktore sa uprimne tesia s tych ocuranych testov(pre teba nechutnost) a maju dalsiu nadej.tu ked sa opytas aj najvacsiu blbost tak ta nevysmeju ale ti vsetko vysvetlia...verim ze my trapne snazilky keby sme sa stretli vsetky spolu nestaci nam ani tyzden nato co by sme si mali toho co povedat...a ktomu ze mame sa rozpravat o tom z rodinou alebo kamaratkou..co ty nato ked mam napriklad taku debilnu rodinu(okrem mamy a otca) ze ma vysmiali ze som neplodna p...a....nesud ked hovno vies o tej druhej a ked prezijes to co mnohe tu tak potom kvakaj,aj ked to neprajem ani tebe.Pre mna co bola trapna a smiesna tema bola napriklad Prdite pred muzom? toto je trapnost a nie radost ked sa niektorej podari po rokoch otehotniet alebo ma po rokoch ovulaciu tak ako ja...ach normalne som sa vytocila..nadych vydych a idem varit dalej 🙂

zienka_domaca
6. feb 2014

@welpen tlieskam 🙂 krásne si opísala to co tu máme viaceré na srdci 🙂

fopka
6. feb 2014

@tinka01 niektore z tej fotografie musel uz šlak trafit 😀 😀 😀

tinka01
6. feb 2014

@fopka tak nech nepíšu voloviny na stránku kde to nepatrí a kde naopak takéto veci (testítky) sú úplne bežné a budú mať pokoj 🙂 🙂 🙂 🙂 zbytočne začala dráždiť na nepriateľskej pôde 🙂
@bimbo84 presne tak 🙂

mirecka0809
6. feb 2014

Nooooo.... ani neviem co mam napisat.... asi len tolko, ze tato osoba, ktora mala potrebu sa zaregistrovat na MK len koli tejto diskusii, pravdepodobne prisla k svojim detom asi tak ze okolo nej prebehol chlap v trenkach. Nema ponatia ake to je, roky tuzit po dietatku, a zakazdym ked pride menzes plakat, ale nakoniec dvihnut hlavu a ist dalej. TOTO JE NECHUTNE!!!! Takto sa odbavovat na nestasi inych , a nie nejake ocikane testy... a ty, osoba co si toto napisala - je mi ta uprimne luto...

mirecka0809
6. feb 2014

@welpen perfektna si, zlatik. Presne tak - najprv si obuj moje topanky a az potom ma posudzuj.

micha7
6. feb 2014

pisem aj ja svoj nazor...vlastne vsetky tu mate trosku pravdu... ja si myslim,ze zakladatelka to nemyslela az tak zle! Ona Vam chcela povedat,napr.mamickam co chcu otehotniet,aby sa trosku uvolnili,aby neboli v takom napäti za kazdu cenu otehotniet..aby to brali trosku prirodzene..ved taka je priroda... ALE aj priroda vie byt obcas zla a nespravodliva ,pisem pre zakladatelku,aby brala tuto stranku trosku z nadhladom k zenam,ktore sa tu zveruju jedna,druhej,opisuju co ich trapi a vzajomne sa povzbudzuju..Ono niekedy to bolo fakt inak,ale bohuzial je tu ina doba... 😉

jane001
6. feb 2014

Nase babky prezili bez mobilov..tak vezmi ten svoj a zahod ho.. nase babky nemali telku.. aku uhlopriecku ma ta tvoja? 32 palcov, ci aj viac? nase babky zili zdravo a ich zdravotne problemy boli daleko za tymi co ma nasa generacia hlavne co sa tyka gynekologie.. pretoze nase babky rodili prve deti v 17-18 rokoch, doma sa starali o mladsich surodencov a neboli jedinacikovia... Ano je ina doba a tomu sa vsetci prisposobujeme.. ved keby ze si nasa babka tak sa stazujes susede co to na modrom konikovi je a nezakladas kvoli tomu forum.. Ano mozno tam vidis veci co su podla teba prehnane, ale to neznamena, ze to tak vidime vsetky.. ved to napis pod obrazok tej doticnej.. alebo si po pravde myslis, ze by tvoj nazor v tej spolocnosti neobstal? ved ja ties nechodim na stretka co miluju hviezdne vojny.. ale ani by som ich neosocovala za to aky su a kym su...

Moj nazor? odhlas sa zo skupiny co ti nevyhovuje a prihlas sa na taku kde budes mat ludi co maju robnake zmyslanie ako ty... tam sa postazujes....

niveagirl
6. feb 2014

@mmartinna Zlatá moja! Mne sa zase zastavuje rozum nad takými, ako si ty! Si schopná sa registrovať na MK, len preto, aby si tu zakladala konflikt vyvolajúcu tému!? A keby len to, si sa pridala do skupiny snažilky, aby si ich mohla za chrbtom ohovárať? Prepáč, ale to sa až tak nudíš? Nieje povinné byť na Modrom koníku!

zinocka
6. feb 2014

dievcata, myslim, ze uz ani nema zmysel sa tu velmi rozculovat 😉 zakladatelka to podla mna uz ani necita, realizuje sa mozno inde a je spokojna, ze takto bravurne vyjadrila svoje rozhorcenie. nemyslim si, ze ju niekto presvedci, ze tym prispevkom tresla nie klinec po hlavicke ale asi kilometer vedla 😀

zinocka
6. feb 2014

ale stale sa cudujem, kde sa beru ti, co sa im ten jej prispevok paci... naco sa tu vobec taki registruju?? 😨

niveagirl
6. feb 2014

@mmartinna To si si prečítala nový čas a musela si sa hneď zaregistrovať, aby si nám rozum dala či ako si to myslela? Ži a nechaj žiť!

niveagirl
6. feb 2014

@luba28 No tak na tom som sa pobavila najviac 😀

valy
6. feb 2014

@mmartinna neviem, ak Ti tie diskusie vadia, tak na forum nechod a diskusie necitaj. nase mamy a babky sa urcite medzi sebou o vsetkych tych veciach rozpravali, my sa o tom rozpravame online. nevidim na tom vôbec nic zle, chciet sa s niekym poradit.

warholette
6. feb 2014

Mna len vzdy prekvapilo ako tu zeny pisu o otehotneni, prvych prikrmoch, vychove tak do 5 rokov a potom sa uz len nadava na nevychovanych spratkov a nezvladnutelnych tinedzerov. Preco nikto nediskutuje o spravnej vychove starsich deti?

elizeenka
6. feb 2014

@vejula ved toto,boze asi budem niekomu proti srsti,ale budem sem musiet hodit este jednu mozno aj dve foto ocuraneho testu😀,ale uz nemam,musim pockat kym mi bude treba cikat,lebo test som vyhodila🙂

orionka1
6. feb 2014

@mmartinna aby si nezinfartovala😄

zuziklc29
6. feb 2014

Ja mám pocit že je to chlap ma viac nickov aby si mohol fandiť. Moj názor je to že ak je to aj žena tak je zakomplexovana a mám pocit že buď bola aj ona snazilka alebo jej dieťa doniesol bocian 🙂

stormie
6. feb 2014

@mmartinna a nech sa paci este jedna, dnes nova...to bude dlhaaaaa noc https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/holite-si-ritnu-dierku/

niveagirl
6. feb 2014

@zuziklc29 Zuzi a možno je to tá istá osoba, čo napísala ten článok do nového času. táto diskusia a aj článok vznikol včera a obe ženy majú meno Martina. Je to len náhoda? Ktovie...

niveagirl
6. feb 2014

@stormie Jáj, normálne plačem tak sa smejem 😀 Pána beka! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

alienka000
6. feb 2014

@mmartinna nesud inych ked si nezazila 🙄 a ked uz chces tak velmi sudit, aspon sa neskryvaj za pseudonym.

janituska
6. feb 2014

No ty kokos ja mam dost..... 😀 snazilky moje 😀

tuli_tuli
6. feb 2014

@stormie tema vymazana ... skoda 🙂

7katka
6. feb 2014

@stormie skoda, ze to zmazali,chcela som si precitat 😀

stormie
6. feb 2014

@tuli_tuli