Som v šoku z toho, čo všetko sa na koníku verejne rozoberá
Pre boha ja som tu z toho šokovaná! Čo tu vy už dokážete vytiahnúť. Myslím, že by ste si mali uvedomiť, že toto je verejne prístupná stránka a naozaj rozoberať tú svoje výtoky, kusy vyplavované pri menštruácií, bolestivé "kozy" a dokonca aj hustotu manželovho spermatu! Zamyslite sa nad sebou, či vám to tu už všetko neprerastá cez hlavu! To je akoby ste svoje intímne záležitosti vyvesili na tabuli oznamov vo svojej dedine alebo meste. Ja žasnem čo ste tu schopné všetko preberať, aké diagnózy si tu určovať, akým nezmyslom veriť . . . silná túžba po niečom privádza ľudí k takým riešeniam a sú schopní chopiť sa každej aj malej príležitosti, šance, vyskúšať každú možnosť a veriť všetkému . . . veď čo ak . . . vaše cviky a lieky a čaje a rady, Mojžišovia a Jonášovia . . .a tie ocikané tehotenské testy čo tu hromadne hodnotíte či je v tom alebo nie! Ak máte chuť to vystavovať, tak to nechajte kolovať po rodine, aby ste na záver odhlasovali či je to čiarka alebo nie. Naozaj ste sa ani na chvíľu nezamysleli čo sa to tu deje, čo tu rozoberáte a zverejňujete? Prečo máte pocit, že musíte zverejňovať ako dlho, akým spôsobom a s kým sa snažíte o potomka ?! A ešte tie plánovania, že v 2015 chcem mať dieťa . . .!! Pane bože! Naše mamy a babky počali, vynosili, odrodili aj vychovali svoje deti, bez zaručených rád, cvikov, liekov, čajov, metód, veštíc, výpočtov, gynekológov, spermogramov a všetkých tých nezmyslov, čo len z vás vyťahujú peniaze.. . Vychovali nás bez knižiek, monitorov dychu, zdravotných matracov a prehananých sterilizácii všetkého na čo sa dieťa len pozrie! A tie vaše výrazy snažilkovanie, tehulka, prvosnažilka . . pre pána, kde na tie výrazy chodíte ? Veď ste dospelé ženy! Ja viem, že pocity sklamania a potreba zverenia sa niekomu. .. ale však na to máme blízkych a rozhovory medzi 4 očami, alebo tie vaše tiché pošty alebo ako to tu funguje! Áno rady, ak niektorá naozaj mala zdravotný problém a určenú diagnózu, prípadne nejaké solídne rady ohľadom prídavkov a príspevkov na ktoré má zo zákona nárok . . . ale tlachanie do vetra a nekonečne robenie si ovulačných a tehotenských testov. Každá sa zamysliete či naozaj chcete toto všetko alebo máte vlastný rozmu, intuíciu, vlastnú vnútronú silu a ľudí v okolí s ktorými by ste mali tie naintímnejšie pocity, bolesti, radosti a starosti preberať. Tak čo popriať na záver . . .zamyslite sa a chladnú hlavu!
Skusil niekto sa odhlasit a pridat sa k snazilkam aby mu to vobec mohlo zacat liest na nervy? mne bez prihlasenia nedovolilo pridat s k ziadnej skupine.. tak kde si tie testy a reci videla kedze si na MK len od vcera??
asi aka pravdepodobnost je aby ta to obtazovalo keby ze niesi na koniku registrovana? myslim ze ta tovja odpoved z casu na cas to vystihuje.. ty ako registrovana ako casto si take testy videla?
vies mne ani nevadi jej naroz.. skor ze sa za neho nepostavy... ja som vytapila len jedenu fotku s testami aj to len preto ze som nevedela kedy je ovu test pozityvny.. ono to vyplasi ked si myslis, ze pocas celeho ciklu nemas ani jeden den plodny... a nakoniec som zistila ze som to robila. zle..
A diky za odpoved nevedela som to ... chodim len na skupiny, ktore som si vybrala.. a ak na mna vykukne nieco co ma nezaujima idem dalej...

len mi tak napadlo - v skupine snazilky mame momentalne 4457 cleniek, ak sa ti nepaci, necitaj, je nas dost aby sme si vystacili aj bez tvojich blbych reci