Spadol mi mobil do vody
ahojte, spadol mi mobil do vody, hned som ho vypla, ale asi kazdu pol minutu sa mi zapne a zacne blikat taky robot, a preblikavju tam nejake slova (start, tovar mode a este nieco dalsie) co mam robit? mobil drahy nebol cca 120 eur takze by som za servis mohla zaplatit viac ako za novy mobil, ale zaroven nemam na novy mobil
a vysušiť poriadne aj na niekolko dní
@295anicka baterka nejde vybrat, zvysok som urobila
máš tam ten pliešok na tej baterke? skús s malým šrubovákom, abo nožíkom dať dole tu ochranu a vybrať baterku
@295anicka baterka je tam zasrobovana
zober šrubovák, alebo nožík a odšrubuj
Ja ked som si zaliala notebook alebo mobil 🙈 tak som ho zasypala ryzou. Saje vlhkost. Zapinala by som ho az po par dnoch ked poriadne vyschne. Urcite ho nerozoberaaaj
@cocolino234 zapinal sa sam od seba asi po 30 sekundach, teraz ale prestal a iba obcas vybruje ako keby sa isiel zapbut, ale obrazovka nesvieti... mozno je vybity ale to asi nie a na nabijacku ho este nechcen dat
Daj ho na noc do ryže.
dala som ho do ryze, teraz som ho isla zapnut a nejde, davam do nabijcaky a stale nic...
To ma fakt mrzi… nuž vyzerá byt utopený;(
skús ho nechať na nabijacke celu noc, možno ho prúd preberie, držím palce 😞
@malinoismum Tak cez noc sa mi nejako nabil (svietilo mi rano zelené svetlo), ale stále nejde zapnúť, iba vybruje v pravidelných intervalov
@janai1 určite nerozoberaj, poriadne vysušiť, hoc aj na radiátor, cez uterák...dnešná technológia je dosť vymakaná, takže naspäť to nedáš...

vyber hlavne baterku, daj vysušiť a modli sa 🙂