Šperky s materským mliekom
Ahojte, máte niektorá takýto šperk? Kde ste si ho dali robiť ďakujem
@mima1608 krásne 😍 toto je asi od Mamilatte nie? Ona má takéto výrobky
Áno, od nej. Len teraz mi aj písala, že s Mamilatte to je na dlhý beh... Má predčasne narodené bábo a má veľa zdravotných problémov to malé, čiže preto možno ani neodpisovala 🫤
@mima1608 aha, to som nevedela ale na stránke má písanu dobu dodania 14-16 týždňov, táto Mammasperky má štyri týždne
@simona20201309 ja sa doštim😂😂😂
@lenkasarka 😍
@mima1608 v každej riti určite nie ale zrejme vždy v tej istej co aj ty 😀😉
@lenkasarka
@simona20201309 strašné ste jednoduché 🙂 až to je smutné
@simona20201309 akurát, že ja nechodím do tých, ktoré ma nezaujímajú a hlavne pokiaľ nemám čo povedať K TÉME, tak sa neozývam 😉
Keď som jednoduchá preto , lebo ma pobavil sveter zo psích chlpov tak v tom prípade je ozaj smutne,že nemas zmysel pre humor
Mám taký nápad...čo keby si si dala urobiť "šperk" z bábätkovho hovienka? To budeš mať tiež "na pamiatku" 😝
@mandarinka555 prosím ťa, keď píšeš niekde do diskusie píš k téme a nie úplne mimo. Fakt nechápem načo máš potrebu sem toto písať, pre teba je to stupidita pre mňa nie tak načo sa ozyvaš?
@lenkasarka toto je humor? Nemyslím
To je komické keď hovorí o jednoduchosti niekto kto ide z materského mlieka robiť prívesok
....A ešte sa čuduje že sa niekto chytá za hlavu.
@simona20201309 bežná vec, vlastní to x ľudí nerobím nič extra
Ja sa nečudujem je to váš názor, na ktorý som sa ale nepýtala takže keď nemám odpoveď na otázku je zbytočne sa vyjadrovať
Autorka nič si z týchto komentárov nerob! 😂 Ja si mám v pláne dať spraviť prsteň tiež (pre mňa to bude pekná spomienka na kojenie).
@tamitamitami to je super 🙂 ja som si dala náramok
Normálne zle mi ostalo po tom, čo som si tu prečítala… dospelé ženy sa idú posmievať dospelej žene za šperk? Miestami som sa cítila alo v 5.A. Ako sa vás to dotýka? Ubližuje vám to? Budete to nosiť vy? Ozaj ako slepice na trhu 🐔🐔🐔
@simona20201309 beriem to pamiatku pre mna,na obdobie ked boli deti babatka.nie pre deti.tie sperky su krasne a nevidiet na nich ze su z mlieka,ani to tam nieje napisane,aby ta to muselo poburovat.
Ja mam tiez uz rok a bez zmeny,aj s vlasmi
@lienka9 To ťa nikdy ani len nenapadlo, že je to nejaká kravina, ako zarobiť na jednoduchých ženských? Kde máš istotu, že v tom "šperku" bude tvoje mlieko? Už len tá predstava, ako tá dotyčná strká to "mlieko" do nejakej blbosti je komická...Ale tak zase, na ľudskej hlúposti sa zarába najlepšie😝
@mandarinka555 no neviem kto je tu jednoduchým, keď si o tom ani nedokážeš niečo zistiť. To mlieko dotyčná nikam "nepchá". Materské mlieko sa varí spolu s otcom tak, že sa mliečna bielkovina vyzráža a tým sa vytvorí takmer plastická hmota, ktorú je možné tvarovať do požadovaných tvarov a veľkostí.
Zaujímalo ma, ako sa tie šperky reálne vytvárajú predtým ako som si ho objednala, tak som si čo to o tom zistila najprv.
@mima1608 Chudák otec 😢
@mandarinka555 jaaj bože, ešte že ty si inteligentná a všetko vieš najlepšie že...nechápem prečo máš potrebu stále dávať slovo šperk do uvodzoviek ale dobre. Budem sa opakovať ale načo sa zapájaš v diskusií? Podľa teba je to blbosť podľa mňa a ostatných nie tak načo si tu? Ja som sa nepýtala na názor ľudí ale na to kde sa tieto šperky dajú spraviť
Je to verejná diskusia? JE...tak môžem tu písať, čo chcem...Že sa to tebe nepáči, je už tvoj problém.
Takto. Sperk z muzovho ejakulatu ktorym vas oplodnil si nedate niektora z vas kupychtivych vyrobit?? Lebo vsak to by bola aka brutalna spomienka 🥹😂
PS: napisala by som, ze je to joke a berte to cisto teoreticky, ale toto mozno napisala, alebo si pomyslela aj ta s tym materskym mliekom, a hla ako to funguje, normalne na tom este aj zaraba😃
Takze davam si na tento komentar copyright a opovazi sa mi nejaka z vas ukradnut budiness idea! 😂🤯
Cakam kolke z vas tento komentar nahlasia o tri…dva…jedna……🥂
pekny den maminky na materskej 🙈😂😂😂😂😂
@mandarinka555 píš si čo chceš, mne si ukradnutá ale zbytočne to tu spamuješ, apropo to čo už je aby ťa takto stalo čo má druhý v šperku... môže ti to byť jedno
@rubia10 zamysli si nad tým čo píšeš 🙂 pre niekoho je kojenie isté obdobie života a.... vlastne to je jedno človek ako ty to nikdy nepochopí