icon

Spermie som si dala rukou dnu. Môžem otehotnieť?

18. jún 2020

Dobre rano.som tu nova a neviem ako to tu funguje.ide o to ze sme s priatelom mali v noci sex a urobil sa mi na brusko a spermie som si rukou dala 'dnu'.mam plodne dni a je mozne ze by som mohla z toho otehotniet? Asi sa to neda vsak? :( Dakujem kazdej babe za odpoved

Strana
z4
superimunita
Odpoveď bola odstránená
gladys_07
19. jún 2020

@superimunita urobit si reklamu na tejto teme, to uz klobuk dolu. Ty si iny marketingovy guru!

superimunita
Odpoveď bola odstránená
iviacik
19. jún 2020

@superimunita vymazať príspevok si vieš aj sama bez teatralnych vystupov, na to nepotrebuješ žiadny špeciálny technický ani divadelný talent 😉

superimunita
Odpoveď bola odstránená
damtiporiti
19. jún 2020

@superimunita tak si tym znudenym zenuskam priala ponúkať svoje rady aj ty však. Máš nejakú oficiálnu živnosť na tieto kraviny, si z fachu? Alebo skôr si vyšla strednú v hornej dolnej a išla na rýchlokurz nejakého úžasného mlma zistila, že zarobíš veľké prd, tak zrazu aj znudene ženusky na mk sú ti dobré?

sandrika1986
19. jún 2020

Uz zase je to tu....😀

simsalabim
19. jún 2020

@superimunita umele oplodnenie=znasilnenie prirody je asi taka chobotina ako ze ejakulovat mimo vaginy je hriech 🤦‍♀️ Ludia, kde na tie perly chodite? A to, ze su aj horsie veci ako muzovi nanutit dieta, hoci ho nechce... no to ani nekomentujem.

amelia000
19. jún 2020

@simsalabim a neoplodnene a vylucene vajicko u zeny je ako potraaat 🤣

janulik2008
19. jún 2020

Zeby vymyslene?

Strana
z4