icon

Spiaci duch

patricia740
3. jan 2017

Ahojte. Potrebovala by som poradiť v jednej veci. Veríte na duchov? Toto nie je moj problém, ale mojej mamky.. Moj problém to bude asi az vtedy ked pridem k nej domov 😕 ... Mama má v spálni veľkú manželskú posteľ, ale býva sama takze druhé miesto je voľné. Posledné noci sa jej stáva, ze počuje vedla seba niekoho dýchanie. Akoby pri nej niekto spal, pomalé nádychy a výdychy. Najprv nas napadlo ze ak by nam z blízkeho okolia niekto zomrel, pride sa rozlúčiť inym spôsobom co sa párkrát aj stalo.. Ale nevieme o nikom kto by zomrel... Mamina vravela ze sa pomodlila nejaku modlitbu za zosnulých, očistec alebo tak nejak spomínala.. ideme este svätenú vodu skúsiť, inak neviem co by pomohlo ☹ .. Prosim, ak mate niekto skúsenosti, alebo hocijaké vysvetlenie preco prave teraz, ked tam žijeme cez 20 rokov a nikdy sa nic nestalo.. Ďakujem pekne za prečítanie a za každý nazor.

Strana
z3
terezka1947
4. jan 2017

@mike_bassett este,ze si robis srandu....lebo fakt pojdem vratit diplom😀

lorela
4. jan 2017

@mike_bassett A ty, ako cestovateľ v čase, si rovno autorom tej fotografie z 1493 👏

veronika295
Odpoveď bola odstránená
majaxy
5. jan 2017
atrencsik
5. jan 2017

Sorry ze tak neskoro.tiez ti radim vysvatit dom fararom.U nas sme tipovali starkého co predtym zomrel v dome.a chvala bohu nam farar pomohol.mna by znepokojovalo len to.ze neviete s kym mate docinenia a dufam ze to neskomplikuje veci.inac si nenapisala.spala si tam pocula si nieco?

patricia740
autor
5. jan 2017

Vcera som bola doma, ale nic som nepočula a mama uz tiez nie.. vcera bola po sviatkoch v praci a tam jej povedali ze zomrel nejaky zákazník s ktorým dobre vychádzala a mala ho rada. Traja ľudia odtiaľ sa vyjadrili ze sa im tiež doma cosi robilo, na to som sa uz nepýtala. Vysvetlili sme si to teda ako rozlúčku 🙂 .. Túto noc bol kľud a mamka je konečne normálne vyspatá.. Viem že ľudia čo týmto ,,rozlúčkam,, neveria chcem len odkázať, neukameňujte ma za to, ja v to verím a tiež nikomu nevnucujem moj nazor. Dakujem za každý príspevok 🙂

bonynr
7. jan 2017

mojho priatela babička videla a počula rozne osoby bola pred smrťou..nechcem nič zle vravieť..ale možno to bude nejaky sinal, že sa bliži nejaka zmena, alebo sa niečo stane..nemusi to byť zrovna smrť..ja tiež mavam niekedy pocit ked som sama v miestnosti, že je so mnou niekto..citim ak keby pritomnosť druheho človeka ale nikto nide..soom milovnička sviečok a tiež sa mi stalo parkrat, že sa oheň mihotal zo strany na stranu..okna dvere zavrete...z toho išiel fakt strach..alebo že sa mi na rovnom povrchu rozbila nova sklenena vaza..a vždy po tycht zažitkoch je otočena fotka na ktorej som ja ako babatk s mojou zosnulou babičkou..a to na duchov moc neverim, ale určite by som si nerobila z tychto veci srandu..predsa sme len ludia a kto vie, možno existuje niečo fakt, čo si nevieme vysvetliť..ved ani naš mozof nevyuživame na 100%, keby hej, vieme všetko 🙂

lilinka7778
11. mar 2024

@patricia740 no tiez som nespala je to dalej cim horsie potrebujem poradit prosim pretoze sme sa pristahovali do domceku a tu sa ukazuju aj paranormalne jahy tym myslim zvuky buchnutie padnutie flasky alebo šuchanie a mame zlu energiu hlavne na spanok uplne mam strach mam 17 rokov a chcem poradit🥺

Strana
z3