Splnilo sa vám to, čo vám povedala veštica?
Ahojte už som sem pár príspevkov pridala no anonymné mám na to svoje dôvody ... To je jedno ide o to že môj manžel strašne žiarli na svojho brata .. tvrdo že furt po mne pozerá usmieva sa a všetky tie chlapské reči .. žiarlivostne ale pome k veci Už neviem ako d ním a s týmto problemom dať rady .. tak ma kamoška nahovorila na vestca je to stary pán ktorý vesti zadarmo ževraj on za svoj dar peniaze pýtať nebude opýtal sa ma niekoľko veci ... A teda mi povedal že nesmiem podľahnúť túžbe a vášní a take hlúposti .. to je jedno ma niekto skúsenost s vestenim aj sa vám vyplnilo čo vám veštec veštica predpovedali .. ?
@katka2602 a kontakt na vesticu das?
@lenka1993 kontakt ma vesticu
Nevyplnilo,zbytocne ma vystrasila na rok dopredu a nic sa neudialo.
@neferneferuaton bohužiaľ nedám, to bolo pred 20 rokmi. Ani neviem či ešte žije, už vtedy mala cca 60 rokov a tiež sama nezobrala ani korunu, len povedala ak máš a nebude ti chýbať, môžeš dať ak nie nevadí.
Mne sa splnilo 🤷 a teda nebola by som povedala že to tak dopadne ako to dopadlo 😂
@neferneferuaton už to nerobí. Odsťahovala sa na deuhy koniec Slovenska a prestala s tým. Prečo dortaraz neviem.
@ankare povedala jej niečo v tom zmysle že muž bude mať nejaké vážne problémy, neviem čo už jej povedala, či nehodu, či ohľadne zdravia ale že prežije. Že sa nemusí báť. Bolo to dávno, nepamätám si presne, ako to už povedala. ešte si ťukala na čelo, čo to malo byť. Asi pol roka potom mal jej muž nehodu a k tomu nejaké zdr. problémy, lekári ju pripravovali na najhoršie, že nie je šanca to prežiť. Prežil. Vtedy si na to spomenula.
@natalia912 povedz nám o Tom viac
@ankare randila som s jedným mužom a pýtala som sa teda na nasu budúcnost, resp. Lásku, však si to viete predstaviť 🤣.. veštec, mi povedal že budem s mužom, ktorý je v mojom živote...len nepovedal že to bude iný muž 🤣 o ktorom by som to v Tom momente teda nepovedala, že si ho vezmem a budeme mať dieťa ☺️
Aj tu je jedna na MK. Povie ti presne časový sled. Mne povedala 2-2,5roka to bude trvať a trvalo to takmer na deň 2,3roka.. povedala mi také veci o ktorých nemala skadiaľ vedieť a nič nebolo všeobecnè. Resetovala som si život a všetko do bodky čo povedala aj bolo. Veci ktoré mali nulovú šancu že sa stanú sa stali tak ako povedala.
@cessy01 môžeš mi prosím do správy napísať nick?
@maialeo preco miesas astrologiu s vestenim? 🤦
Ved to nema spolu nic spolocne absolutne.
Výpočty ktore funguju a nejaka teta podvodnicka v TV alebo na ulici v dlhej sukni. To sa neda porovnavat.
@babulkomale ale da, da...
Ja ľutujem, že som išiel k vestici .... bol som tam kvôli vzťahu , rozišli sme sa ako lusknutim prsta ,aj kvôli našim chybám , aj kvôli tomu že ich využil niekto iný a polovička preskočila k druhému... tak som chcel vedieť čo bude ďalej ...
Veštica povedala s takou istotou, ako keby to bol fakt , že ona sa s tým novým objavom, za ktorý ma vymenila behom 2 dní za nejaký čas rozíde , lebo jej dojde že ju len využil a nebola jeho jedina , že opadne z nej to poblaznenie z neho a "jej srdce ju pritiahne naspäť ku mne " ....
Ľutujem preto, ze som bol u vestici a nechápem ako mi mohla také veci povedat a dať nádej , keď videla , že sa trápim .... celý čas som teda cakal na splnenie jej vestby a neudialo sa nič ... mne to len predĺžilo trápenie, ráno som staval s úzkosťou , večer s ňou zaspaval a mal chaos v hlave , že či príde ten deň kedy jej srdce povie že sa má vrátiť. áno bol som odhodlaný spraviť hrubú čiaru , odpustiť lebo keď niekoho ozaj milujete spravíte to lebo vám za to stojí.
No moja skúsenosť s vesticou teda nedopadla dobre , lebo je to ako keby vám niekto povedal , že v Tom mesiaci zomriete a vy každy deň čakáte čo sa stane.
Doteraz nechápem , ako mi mohla veštica povedať také veci, na konkrétny mesiac s úplným presvedčením, že sa to stsne a neuvedomít si , že ak nevyjde jej predpoveď , tak mi to len predĺži trápenie a nakoniec ublíži...
Ahojte ,no mne sa splnila veštba od Rendyty z centrumu .Ja ju môžem len odporučiť.
Dobrý deň, mate niekto kontakt na valeri_vyklad už som jej neraz napísala na FB aj tu sa mi neozýva stále ,na FB mam zablokovane správy, nemáte na ňu email . Vopred ďakujem.
No ja mám zas dobré skúsenosti s vešticou. Ja sa s ňou bavím skôr už ako s kamarátkou.
Volá sa Rendyta a je na centrume. Zatiaľ sami to plní, čo mi predpovedala .Nina
@viera77 prosím vás máte kontakt ná dobrú vešticu potrebujem pomoc ďakujem pekne
@lia209 prosím vás máte kontakt ná dobrú vešticu potrebujem pomoc ďakujem

@gir a nebolo to nahodu v trnave?🤣🤣my tu taku jednu mame co kazdej vyprava ze bude mat tmaveho muza a tri deti a dozije sa 88rokov😁😁uz to mele dokola snad 20rokov