icon

Spoločnosť BE - skúsenosti

krepes
3. máj 2021

Ahojte , máte niekto skúsenosti so spoločnosťou BE?

Strana
z2
vikinka292
3. máj 2021

@krepes co je Be?

krepes
autor
3. máj 2021

@vikinka292 spoločnosť zaoberajúca sa obchodovaním na finančnom trhu ak som správne pochopila

ivkazba
3. máj 2021

@krepes a čo konkrétne ťa zaujíma? Keď sa na nich pozriem v registri a na finstate, robia milión činností, zisk nič moc, dlhy. Ak teda hovoríme o B.E. s.r.o.

krepes
autor
3. máj 2021

@ivkazba nie ,to nebude ono . Konkrétne ma zaujímajú skúsenosti s tým . Bola mi ponúknutá možnosť zaregistrovať sa a zarábať tak teda hľadám nejaké recenzie .

vikinka292
3. máj 2021

@krepes a nebude to betterwave ci ako sa to vola?
🤔

krepes
autor
3. máj 2021

@vikinka292 nie to nebude ono 🙂

ivkazba
3. máj 2021

@krepes rada ti poradím, ale treba napísať názov spoločnosti. BE neexistuje, resp. bola zrušená v 2014. Potom existuje B.E. ktorú so spomínala. Ja teda robím vo finančníctve vyše 18 rokov, BE mi nič nehovorí. Čiže ak nevieš, ako sa presne spoločnosť volá, žiadaj od nich názov, mrkneme na nich v registroch.

krepes
autor
3. máj 2021

@ivkazba pýtala som názov spoločnosti už lebo tiež mi nič na Google nenašlo ,bolo mi povedané iba BE . Posielam aj link na YouTube prezentáciu ktorú mi poslali .

https://www.youtube.com/watch?v=MCPZknwhhbA
ivkazba
3. máj 2021

@krepes aha, no takže spoločnosť BE nenájdeš, lebo neexistuje. Značka be je iba názov resp. meno, nie názv spoločnosti. Je to úplne klasická pyramída, video som na preskačku pozrela, strašný amaterizmus. Čiže budeš robiť aj ty takéto videá, spamovať ľudí aby investovali a aby sa ďalší a ďalší registrovali pod tebou. Proste klasické MLM. Neviem, akú prácu hľadáš a kde, ale toto za mňa nie je ideálna cesta. Pokiaľ na nie si vyslovene MLM typ, ktorý bude rád spamovať ľudí.

krepes
autor
3. máj 2021

@ivkazba ešte mi akurát poslala link na ich stránku https://www.businessforhome.org/companies/be/

ivkazba
3. máj 2021

@krepes pyramída

krepes
autor
3. máj 2021

@ivkazba ďakujem 🙂

miriama1102
6. máj 2021

@krepes 👍

miriama1102
6. máj 2021

@krepes nie je to žiadne MLM.a vôbec tam nemusíš nahanat a prihlasovať ľudí.ak ti bola ponúknutá táto práca,tak ti ju určite aj vysvetlili o čo tam ide.a môžeš byť tej osobe akurát vdacna, že ti o tejto možnosti povedala

janaszalontaiova
13. máj 2021

@ivkazba neviem kde si hladala info o nich ale to co si napisala su uplne bludy 😂😂 nemusis tam pod seba dat absolutne nikoho, mozes pracovať na financnom trhu bez toho aby bol pod tebou jeden jediny clovek, najprv si prosim ta zisti nejake relevantne a pravdivé info a nesir tu dezinformacie a vymysli... A nie nerobim pre nich ale viem ako to tam chodi

robika1964
17. máj 2021

Keby bola pravda co na tych tzv. vzdelavacich videach nataraju, tak na Zemi by zili len sami milionari, neboli by by pandemie, hlad a chudoba! Su to len same klamstva. Niekto na tom urcite zbohatne, ale nie vy obycajny ludkovia. Peniaze z nicoho nic nevznikaju, musia ich obycajny ludia vyprodukovat pracou!

ewelinka21
18. máj 2021

@krepes ahoj som na MD pomaly mi konci a prechadzam na RD... chcela som si privyrobit tak som na nete hladala pracu... na Bazosi.sk a pod.portaloch som nasla milion inzeratov, podla mna dost zavadzajucich, v kazdom bolo akurat tak uvedene, ze praca na doma s PC a s appkami, popis tak na 2 vety + kontaktne udaje. Pisala som im maily, jednej pani som dokonca volala, ta mi prisla velmi jednoducha, miestami som mala z nej pocit, ze ona sama nevie o com hovori... inak ti ludia mi odpovedali na maily velmi skoro vsetci viac menej do 2 hod. Ako keby len sedeli a cakali kto sa ozve. Vsetci mi posielali link na tuto prezentaciu, alebo mi to predostreli tak, ze vecer o 20.00 hod sa bude konat meeting cez zoom na predstavenie firmy a pustili presne tuto prezentaciu. Dala som si tu namahu a pozrela som si to... nie je to MLM, niekto sa na tom nabali celkom slusne, ale my normalni ludia moc nie...
ked sme sa v tejto prezentacii dostali ku sekcii vzdelavacie kurzy, ze zaplatis za kurz a budes sa ucit od tych najlepsich traderov... pritom ten kurz mesacne stoji cca 170€ alebo mesacne prinesies 2 novych ludi... v tom momente som to vypla a pochopila som, ze tito vsetci ludia cakaju a zhanaju... inak mozes obchodovat aj bez vzdelavacich kurzov, ale ked nemas ponatia o opciach velmi rychlo ta to dostane na lopatky....
inak medzi nami. Vsetci tito ludia, ktorych som ja kontaktovala, pretoze si oni uverejnili inzerat su dost otravni. Pani mi vyvolavala 3 dni vkuse, dalsi vypisovali ja mail, ci som si to pozrela a mohli by sme si dat stretko a bla bla bla

janaszalontaiova
19. máj 2021

@ewelinka21 pani Ewelinka, dovolte mi aby som vam napísala par faktov, ten prvý je ten, ze tam robia obycajny ľudia, mamicky na materskej, chlapec co ma ukoncene odborne uciliste murarske a podobne, peniaze sa tam nezarabaju stylom ty si niekto ty mas viac, kto sa snazi a usiluje niekam to dotiahnuť, ten zarobi, kto sa tam prihlasi a nemo bude sediet a čumiet do pocitaca a cakat ze vsetko za neho niekto spravi, rychlo pochopí ze takto ziadny biznis nefunguje. Druhy fakt, z vasho prispevku slo pochopit ze este aj to vam je podozrive ze v kratkej dobe odpovedali na vas mail, na tomto som sa pousmiala, lebo keby ste pochopili prezentáciu tak by ste videli ze tí ludia pracujú na telefonoch a pocitacoch niekolko hodin denne, a to ze vam odpovedali rychlo je len vyhoda pre vas, ale samozrejme kazdy si z toho zoberie to co jemu vyhovuje. Teda vam by sa pacilo keby cakate tyzden na odpoved z inzerátu, ak by ste vôbec nejaku dostali. Dalsia vec, taktiez suvisi s prezentaciou, pokial ste pozerali "pozorne" tak by ste vedeli, ze absolutne vôbec nemusite ziadneho cloveka zháňať, nie kazdy je stavany na networking, a pre tych ludi je vhodny trading. To ze sa plati vam nepride v pohode? Ked si idete dat spraviť nechtovy kurz, kurz cudzieho jazyka alebo akykolvek iny, neplatíte? Iba nechtovy kurz stoji niekedy aj cez 500 € + si musite kupit vybavu ktorá stoji niekolko stoviek € a zarobite? Jedine ak ste zrucna, ak nie, zbytocne ste vyhodili peniaze. V tomto biznise tiez platíte za to, ze vas niekto nieco nauci, nie ste viazana nicim... Ked sa naucite vaetko co potrebujete vediet, a trading vam pojde, nech sa páči, nemusite dalej platit a mozte tradeovat sólo bez pomoci,vela ludi tao takto spravi a bud padnú na drzku lebo si myslia ze uz vsetko sa naucili a pritom nevedia ani zakladne veci iba vidia velku vidinu penazi, a potom au tu tí druhy ktory sa poctivo ucili, zacali na demo uctoch, pokračovali realnym uctom a po presvedčení ze to uz vedia pracuju sami bez nejakej spoločnosti. Je to otázka mozno 2/3 mesiacov, zalrzi aky je clovek sikovny a kolko sa tomu bude venovať. Bodka.... je lahke odsudzovať nieco co ani nepoznate... Absolútne vôbec neviete o co v tom celom biznise ide a uz vonkoncom netušíte aka sudrzna komunita ludi tam je, kde aj o polnoci nieco neviete a ludia vam s ochotou pomôžu. Tento biznis nie je pre kazdeho, je pre ludi ktory maju vôľu a ochotu sa nieco naucit, chcu zit kvalitnejsi zivot a nie su zatrpknuty a pohodlný. Chcu nieco dosiahnuť... A to je podstata kazdeho jedneho biznisu... Posuvat sa dalej.... Alebo potom mozte robit v Lidli za 600 € mesacne 🙂 kazdy si moze vybrať

robika1964
19. máj 2021

@ewelinka21 Draha ewelinka. Presne o tom som pisal. Ta prednaska, co robi ta udajna casnicka na materskej, ktora za par mesiacov uz zaraba 6000 eur je pre deticky do 6 rokov. Som sice muz, ale poznam pomeri na Slovensku a pytam sa Vas mlade mamicky, ktora z Vas si moze dovolit vyhodit mesacne za pochybne online prednasky par 100 eur?

robika1964
19. máj 2021

@janaszalontaiova Ak chcete obchodovat na burze, musite vlozit vstupny kapital. Ked Vam niekto sluby 95 percentnu uspesnost, tenklame. Pozrite sa na to, ze co vsetko ovplyvnuje ceny akcii na burzach. Ak napriek tomu chcete sa naucit, ako obchodovat, tak Vam ponukam link https://app.stormgain.com/friend/BNS17115983. Je to zadarmo, je tam demo verzia, edukacne videa a dokonca denne dostanete cca.0,40 centov na den. Je to ale vsetko v anglictine.

wonderboy7
20. máj 2021

Musím sa k tejto spoločnosti vyjadriť!

Je to MLM. Neustale tato spolocnost BE meni nazvy. Pred tym sa to volalo napr. Melius a o tom sa uz da dohladat aspon nieco na internete.

Zaujimaju ich len taki ludia ktori tam prisli zhanat dalsich ludi. Vobec to nieje o obchodovani. Prezentuju krasne vysledky, ale... Naozaj je nemozne aby si sa tam dopatral niekoho komu sa dari a pravidelne na tom zarabat.. a bol by ti ochotny pomoct. Jedine s cim ti tato skupina vie pomoct je networking ( zhananie ludi ). A ludi ktori sa ozvali, ze sa im nedari v obchodovani a potrebovali by pomoc od niekoho komu sa dari, tak ich zablokovali za sirenie negativnych myslienok. Je to absolutny brainwashing. Absolutne si nevazia platiacich ludi z ktorych maju networkeri neuveritelne prachy. Neskutocna drzost kt. predvadza tato osoba.

Ak si prisiel tradovat tak mas smolu. Jedinu radu ktoru dostanes je ze si mas pozerat videjka a naucit sa to, alebo zaplatit dalsich 500€ aby si si v nejakom chate mohol pisat o tradingu. Dalo by sa pisat dalej, ale to staci.

Ak sa chcete seriozne venovat obchodovaniu, tak radsej investujte do kurzov od ludi kt. tomu rozumeju. Toto je NETWORKING.

ivkazba
20. máj 2021

@janaszalontaiova nešírim dezinformácie, je to pyramída, ak ty máš pocit že nie, tak buď ťa niekto oklamal alebo ti to až tak hlava neberie. Krásne to vystihla @wonderboy7 ale verím, že je kopec ľudí, ktorým to príliš nemyslí a veria, že to pyramída nie je. Preto mlm stále existuje a funguje, že je množstvo zúfalých ľudí, ktorý tomu stále dokážu veriť.

janaszalontaiova
20. máj 2021

@robika1964 tu sa ale neobchoduje na burze 🙂

janaszalontaiova
20. máj 2021

@ivkazba pokial by si poznala principy pyramidy tak by si vedela ze toto pyramída nieje ale vsak nevadi, kludne tu sirte bludy, robte na smeny a zarabajte 700 € mesacne 🙂

robika1964
20. máj 2021

@wonderboy7 Máš pravdu! Nech to robia! Pravdepodobne na viac rozumu nemajú.

plastelina
23. máj 2021

@krepes ahoj. Ja som u Be. 🙂

janaszalontaiova
23. máj 2021

@plastelina napis mu/jej sukromnu správu, tu budes zbytocne minat energiu na ludi ktory nemaju potuchy ako to v Be funguje a budu ta tu presviedčať o nezmysloch 🙂 ten kto v tej spoločnosti nebol/nieje sa bude snazot ti tu vyvratit este aj to ze mas nick plastelina 😂😂

plastelina
23. máj 2021

@janaszalontaiova :D :D hej no plastelina. Nick je nepodstatný . Ludia veria iba tomu, čomu veriť chcú. My, čo chceme vedieť, rastieme. Bohatneme v každom smere. Ak niekto nechce, jeho vec. Ja sa hlásim, lebo chcem Be. podporiť, lebo som vďačná, že som a že rastiem v Be. 🙂

krepes
autor
23. máj 2021

Baby,ďakujem vám za vaše názory, skúsenosti.. Urobila som si vlastný názor,vypočula som si viacero osôb. Keby to bolo finančne trošku menej náročné na začiatok tak by som do toho šla. Ale medzičasom som si našla inú prácu na doma,kde zarobím podľa toho koľko času tomu venujem 🙂

wonderboy7
24. máj 2021

A kolko ste tam zarobili na tradingu babenky? 😀

Strana
z2